Buiten mijn comfortzone | Outfit

Onlangs ging ik afspreken met blogvriendinnetje Kimberley in mijn stadje Alkmaar om foto's te maken. Het was voor mij inmiddels alweer lang geleden sinds de laatste keer dat ik foto's heb gemaakt voor mijn blog en social media. Tijd voor nieuwe dus! Samen met Kimberley ging ik de stad in, lekker lunchen en wat koffie drinken. Het was een gezellig middagje en de foto's zijn leuk geworden. Ik maak er meteen een outfitpost van!


Wellicht komt deze outfit je bekend voor. Het rokje en de trui had ik namelijk laten zien in mijn National Glamour Day shoplog. Ik kreeg massaal reacties over het rokje. Iedereen vind hem leuk. Ik wilde er nog foto's mee maken, dus ik had hem al klaarliggen! Het rokje is ook buiten mijn comfortzone. Als Eliza er niet mee was gekomen, dan had ik hem ook niet gekocht. Gelukkig had ik hem wel gekocht en vind ik hem erg leuk! Het rokje is dus van The Sting en de trui van H&M. We hebben bij de haven wat foto's gemaakt. Het is niet echt een haven, maar zo noem ik het gewoon. Hier wilde ik altijd al eens foto's maken, maar kwam er nooit aan toe of niemand kon mee. En dit keer kon dat dus wel! Meteen mijn leven geriskeerd op een paaltje voor een foto. De jas en sjaal die ik hier draag zijn beide van Primark. De superleuke tas is van het merk Burkely en heb ik onlangs gewonnen bij The Bag Store!


We hebben ook foto's gemaakt bij een gracht en tja, ik kan nooit serieus doen. Al helemaal niet als het gaat om foto's maken haha! Ik heb ook geleerd om mijn ogen open te houden, want de hoeveelheid foto's die ik toegestuurd kreeg van Kim waarop ik mijn ogen dicht heb is echt ongekend.Het was in ieder geval super gezellig met Kimberley en ben blij met de foto's! <3 Ik denk dat ik dit rokje niet veel meer zal dragen, vooral niet als het nog kouder wordt. Het is toch best koud met zo'n dunne panty eronder en een dikkere vind ik niet mooi staan. Dus, deze gaat in de kast voor de lente!

Waar maak jij graag foto's?

Liefs,
Chelsey

6 opmerkingen

 1. Wat een leuke foto’s en vind je outfit echt leuk, staat je ook heel mooi <3. Ik heb twee favorieten foto plekken waar ik niet tussen kan kiezen.. Strijp S in Eindhoven en het bos zijn mijn favorieten foto plekjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het staat je echt ONWIJS leuk Chelsey!! Super mooie locatie en foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah wat een leuke foto's!! De outfit staat je echt ontzettend goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Staat je zo leuk dit! En je foto’s zijn mooi, lekker spontaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke locatie om foto's te maken! Gezellig dat jullie samen foto's hebben gemaakt. Ik vind je rokje echt heel tof, goed dat je 'm toch hebt gekocht! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het rokje echt geweldig! Kan begrijpen dat het misschien wat koud is, haha!

  BeantwoordenVerwijderen