Bioskin DermaSpray & Zeoderm | Review

Heb jij last van huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis, dermatitis of rosacea? Of heb jij een overgevoelige en droge huid? Van Salcura mocht ik producten ontvangen die deze klachten zou moeten verhelpen. Daarom geen review vandaag van mij, maar van mijn mama! Zij heeft psoriasis op haar benen en last van eczeem op haar gezicht. Ben je benieuwd naar haar mening? Lees dan zeker even verder.De producten die mijn moeder mocht ontvangen zijn de DermaSpray en Zeoderm. We beginnen bij stap 1 en dat is dus de DermaSpray. Deze spray is speciaal ontwikkeld voor volwassenen en kinderen van 12 jaar met een droge en/of jeukende huid. Daarom bevat de spray ook geen schadelijke of irriterende ingrediënten.

WAT DOET DE SPRAY?
De spray zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd blijft. Hierdoor zullen verschijnselen van een droge huid afnemen. De spray geeft ook onmiddellijk verlichting bij een jeukende huid. De substantie van de spray trekt diep de huid in, zodat de huidcellen in een vroeg stadium worden bereikt en gevoed. De huidcellen zullen hierdoor gezonder aan de oppervlakte verschijnen, waardoor de huid er beter uit zal zijn.


HOE GEBRUIK JE HEM?
1. Gebruik de spray 3 tot 4 keer op een dag op de plekken waar de huid geïrriteerd is.
2. Zodra de symptomen minder worden, kun je minderen.
3. Blijf de DermaSpray gebruiken, zelfs als de huid volledig gekalmeerd is en de klachten nagenoeg verdwenen zijn. Door de spray regelmatig te blijven gebruiken, hou je de huidproblemen onder controle.

Naast de DermaSpray van Bioskin kan ook de Zeoderm gebruiken. De Zeoderm is een zalf die je kunt gebruiken nadat de spray is ingetrokken. Ook de Zeoderm bevat geen steroïden of andere harde chemicaliën die de gevoelige huid irriteren.WAT DOET DE ZALF?
Deze zelf biedt verdere hydratatie en bescherming aan de huid. Als je last hebt van huidproblemen in het gezicht, wordt deze zalf aangeraden. Je kunt hem voor het hele lichaam gebruiken. Hij bevat onder andere Lijnzaad om de roodheid te verminderen en ontstekingen te reduceren. Daarnaast bevat Zeoderm ook Bernagie om de huid te hydrateren.


HOE GEBRUIK JE HEM?
1. Gebruik de zalf 3 tot 4 keer op een dag op de plekken waar de huid geïrriteerd is.
2. Zodra de symptomen minder worden, kun je minderen.
3. Blijf de Zeoderm gebruiken, zelfs als de huid volledig gekalmeerd is en de klachten nagenoeg verdwenen zijn. Door de zalf regelmatig te blijven gebruiken, hou je de huidproblemen onder controle.
4. Zeoderm is geschikt om te gebruiken op het gezicht en rondom de ogen. Het kan wel zijn dat je na het aanbrengen een lichte tinteling ervaart, maar dit gaat snel weer over.

DE MENING VAN MIJN MAMA
''Ik heb de DermaSpray en Zeoderm twee weken lang gebruikt. Twee keer op een dag bracht ik eerst de spray aan op mijn benen en daarna smeerde ik ze in met de zalf. Daarnaast heb ik enkel de zalf twee keer op een dag aangebracht op mijn gezicht. Voornamelijk op mijn voorhoofd had ik last van eczeem plekjes.''

Hieronder zien jullie de before en after foto's. Tussen de foto's zitten 2 weken. 2 weken lang heeft mijn moeder beide producten getest. Ik heb geen before en after foto's van haar gezicht, want ze vertelde mij later pas dat ze de zalf ook voor haar gezicht gebruikte! Je ziet duidelijk verschil tussen beide foto's. De psoriasis op haar benen is nog niet volledig weg, maar dat kan je na 2 weken gebruik ook niet verwachten. Maar, het ziet er al veel beter uit! Op haar gezicht was het eczeem vrijwel meteen verdwenen, dus mij moeder is erg blij met de producten.Dit was dus het resultaat na 2 weken, maar zoals al wordt aangeraden, gaat ze gewoon door met het dagelijks gebruiken van de DermaSpray en Zeoderm. Mijn moeder heeft voorheen van alles geprobeerd, maar deze producten van Bioskin blijken toch de beste optie te zijn. Dus, mocht jij ook last hebben van huidaandoeningen: je kunt deze producten gemakkelijk bestellen bij Salcura! Mijn moeder is in ieder geval blij met deze producten.


Bioskin DermaSpray 100ml €19,99 & Zeoderm 50ml €14,99 zijn verkrijgbaar bij Salcura

Heb jij huidproblemen?

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft  producten die ik heb mogen ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

4 opmerkingen

 1. Wauw wat een resultaat! Ik moest gelijk aan een vriendin van mij denken, zij heeft ook altijd heel erg last van eczeem. Ik ga het gelijk doorstuderen naar haar :)
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hier zelf geen last van dus de producten zijn voor mij niet nodig. Maar jeetje wat een verschil! Ze werken wel echt heel goed haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ze werken zeker erg goed hoor,ik heb zoveel producten al gebruikt en niks hielp bij mij,maar deze producten wel,na 2 weken zag ik resultaat en na 2 dagen smeren op mijn gezicht was de eczeem al helemaal weg,en hij ruikt ook nog is lekker,de meeste producten ruiken allemaal hetzelfde,gewoon chemisch maar deze ruiken nog is lekker ook,ik ben iig helemaal om!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief dat je moeder dit wilde reviewen. Het is ook best eng om zo met je probleem online te gaan. Maar pomptipom wat een mooi resultaat! Goede review!

  BeantwoordenVerwijderen