5x liedjes die ik écht niet meer kan aanhoren | Personal

Van die Top 40 liedjes die grijsgedraaid worden op de radio: you either love it or hate it. Mijn nekharen gaan in ieder geval recht overeind staan als ik een lied hoor die ik écht te vaak heb gehoord. Soms is het de schuld van de radio, soms van jezelf omdat je een bepaald liedje eenmaal te vaak hebt geluisterd. Ik heb een top 5 gemaakt met liedjes die ik niet meer kan aanhoren en deze ga ik vandaag aan jullie presenteren!

Bron: Kaboompics

1. Luis Fonsi ft. Daddy Yankee - Despacito
Despacito op nummer 1. Hoe kan het ook anders? Leuk weetje: ik moest het irritante nummer opzoeken om te kijken van wie het in hemelsnaam is. Toen het nummer net een beetje op de radio kwam, vond ik hem wel leuk. Lekker zomers. Totdat ik hem continue hoorde op vakantie. En thuis op de radio. En in de auto op de radio. OVERAL hoorde je hem. Iedereen hoor je erover klagen en toch wordt hij nog steeds gedraaid op de radio. Doen ze dat expres om ons te martelen?
Ik klaag wel, maar als deze gedraaid wordt in de kroeg ga ik nog steeds uit mijn dak.

Bron: Tenor

2. Jonas Blue, William Singe - Mama
Ook dit vond ik eerst een heerlijk nummer, maar helaas. Ik irriteer mij er nu mateloos aan. En toch staat hij nog steeds in mijn 'favorieten' afspeellijst op Spotify...

3. Rihanna - Work
Als ik alleen al het begin hoor van Work, begin ik al te cringen. Ver-schrik-ke-lijk! Ik vond hem vanaf het begin af aan al irritant. Iedereen was er lyrisch over, terwijl ik liever mijn oren in de fik stak zodra ik hem hoorde.

Bron: collegemagazine.com

4. AJR - Weak
Weak van AJR vond ik eerst echt een heerlijk nummer. Ik ging er goed op in de sportschool. Helaas is deze ook belandt op dit lijstje. Ik hoorde hem te vaak op de radio, op XITE en zelf zette ik hem ook te vaak op. Oeps. 

5. CNCO & Little Mix - Reggaetón Lento (Remix)
En dat terwijl hij nog niet eens zo heel lang uit is. Puur mijn eigen schuld. Ik heb hem zelf te vaak beluisterd via Spotify. Ik hou gewoon van Little Mix. En nu hoor ik hem ook steeds vaker op de radio, XITE en Wildhitz. Ik vond het altijd een superleuk nummer, maar ik begin mij er toch steeds meer aan te irriteren. Eigen schuld, dikke bult. 

Bron: Giphy

Dat was hem dan! Hey, het is allemaal niet zo heel negatief: er was een periode waarin ik bovengenoemde liedjes wél leuk vond. Maar doordat ze zo vaak worden gedraaid op de radio (of ik heb ze zelf te vaak afgespeeld) zijn ze gewoon irritant geworden. Ik weet wel zeker dat iedereen dit herkent! 

Welk liedje kan jij echt niet meer aanhoren? 

Liefs,
Chelsey

12 opmerkingen

 1. Ahh neee ik hou van Reggaeton lento! De rest van de liedjes komen mij ook m’n neus uit hoor haha vooral Despacito.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaa zo mee eens! Ik luister op het werk de hele dag naar 538 en daar denken ze dus echt dat dezelfde muziek 10x per dag herhalen leuk is. Vooral Robin Schulz en James Blunt met OK ben ik heeeelemaal beu!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ik vind dit een grappig artikel, ook al vind ik sommige liedjes wel nog leuk om te horen! Zo was ik na een tijdje helemaal 'Happy' moe, was er zo klaar mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha wat een leuk artikel! Ik heb dat ook met Despacito. Ik werk in een nachtclub en daardoor vind ik zoveel nummers niet meer leuk, ik hoor ze el-ke keer dat ik aan het werk ben :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Despacito komt inmiddels mijn strot ook al uit ja...toch blijf ik erop los gaan als het op komt hahha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo herkenbaar! Despacito komt me inderdaad ook mijn strot uit, om maar te zwijgen over Rockabye.....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. despacito is inderdaad vervelend geworden totdat ie in een club wordt gedraaid haha! leuk artikel (:

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh vooral Despacito kan ik echt niet meer aanhoren...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahh jaa zo vervelend die top40 muziek die 56784x per dag wordt gedraaid op de radio! Daarom luister ik alleen mijn eigen muziek lijsten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Herkenbaar! Op werk hebben we zo'n zender zonder reclame en soms heb je een dag dat je de hele dag van die depri liedjes hoort en ook nog meerdere keren op de dag! Er is ook één liedje die ik niet meer kan aanhoren! Geen idee alleen van wie het is... Ik ga het eens opzoeken.. Oke kan hem niet vinden, ondanks dat ik hem duizend keer gehoord heb, kan ik me geen stukje tekst voorhalen :')

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Vooral Despacito vind ik al maanden echt tenenkrommend

  BeantwoordenVerwijderen