Mijn Netflix Halloween favorieten | Tips

Morgen is het zo ver: Halloween! Ondanks we dit griezelige feest niet écht vieren in Nederland, vind ik het wel leuk om met Halloween wat leuke films en series te kijken. Netflix is haast ondenkbaar uit ons leventje en daarom ga ik een paar tips geven voor leuke films en series die je kunt kijken op 31 oktober!


Bron: Kaboompics
1. American Horror Story
Eigenlijk zou de Disney film 'Hocus Pocus' bij mij op nummer 1 staan. Die kijk ik elk jaar weer en blijft zo leuk. Helaas staat deze niet op Netflix (meh) dus heb ik American Horror Story op 1 gezet. Wat het leuke aan deze serie is, is dat je in een willekeurig seizoen kunt beginnen. Je hoeft hem dus niet vanaf seizoen 1 te kijken. Elk seizoen betreft namelijk een ander verhaal met andere personages. Mijn favorieten zijn de seizoenen 'Coven' en 'Hotel'. 'Coven' gaat over Salem-heksen in New Orleans en 'Hotel' over Hotel Cortez waarin gasten op mysterieuze wijze verdwijnen. Ook leuk: in dit seizoen speelt Lady Gaga een van de hoofdrollen. Ze heeft zelfs een Golden Globe gewonnen voor haar rol in deze serie. Alle acteurs en actrices is deze serie vind ik fantastisch. Elk seizoen weten ze zich weer om te toveren tot een compleet ander personage. Kijken dus!Bron: Bron: https://favim.com/image/3797056/

2. Stranger Things
Moet ik deze eigenlijk nog verder toelichten? Volgens mij is iedereen die in bezit is van een Netflix abonnement wel bekend met deze serie. Seizoen 1 was een enorm succes en sinds 27 oktober kun je seizoen 2 bingewatchen van deze spooky serie. Stranger Things is een Amerikaanse sciencefiction-horrorserie. De jonge Will verdwijnt op mysterieuze wijze en zijn moeder, vrienden en de politie gaan naar hem opzoek. De vrienden van Will vinden op een dag een verdwaald meisje met 'psychokinetische' krachten. Ze ontdekken mysterieuze krachten en dat een sinistere overheidsorganisatie bepaalde dingen geheim probeert te houden. Dit is echt een super spannende serie. Ik vond hem niet zozeer 'eng', maar wel enorm spannend. Daarnaast vind ik de personages in dit verhaal ook super leuk. Aanrader!Bron: http://www.nebeep.com/stranger-things-review/

3. Warm Bodies
Ik gooi er ook nog maar even een film in. Zelf ben ik niet zo fan van echt enge horrorfilms. Warm Bodies is een film die ik ook telkens opnieuw kan kijken. Het gaat over zombies en is niet zozeer eng. Het is een film waarbij je je verstand op nul kunt zetten. Deze film gaat over een pas gestorven zombie. De zombies leven van de hersenen van mensen. Een zombie eet de hersenen op van een jongeman en krijgt daardoor toegang tot zijn herinneringen. Vervolgens wordt hij verliefd op de vriendin van zijn slachtoffer en dit zorgt voor grappige momenten in de film. 


Bron: http://gif-for-your-fictions.skyrock.com/1.html

En dit waren dan mijn 3 aanraders om te kijken met Halloween! Waarschijnlijk zal ik voor de 100ste keer Hocus Pocus kijken, maar een paar afleveringen van Stranger Things kunnen er ook wel in bij mij. De echt enge films sla ik toch even over. Vooral als ik alleen moet slapen :'). 

Wat is jouw Netflix aanrader voor Halloween?

Liefs,
Chelsey

7 opmerkingen

 1. Thanks voor je tips Chelsey! Ik was een beetje out of ideas qua Netflix haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh goede tips!! Ik ga straks gelijk eens kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik houd eigenlijk echt niet van enge films en series, maar toch leuke tips! Stiekem ben ik heel benieuwd naar American Horror Stories, maar vrees dat ik het te eng vind haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. American Horror Story heb ik 1 aflevering van gezien, maar die heb ik eigenlijk halverwege gestopt, ik vond het zo vreselijk :)! Stranger Things lijkt me daarentegen wel heel erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou niet zo van horror series, ik ga dan liever voor een goede enge film haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben meer een scfi fan en Star Wars en Star Trek en vooral Marvel. Ik heb echt een trauma van Dracula! ��

  BeantwoordenVerwijderen
 7. American Horror Story en Stranger things zijn hier ook een groot favoriet. Die andere ken ik niet maar trekt me eigenlijk ook niet echt aan.. Misschien gewoon maar eens proberen want ik dacht ook dat ik the Walking dead verschrikkelijk zou vinden..

  BeantwoordenVerwijderen