Mijn National Glamour Day aankopen | Shoplog

Zaterdag 30 september was het weer zo ver: National Glamour Day! Bij verschillende winkels (zowel fysiek als online) kreeg je 20% korting. Nu voelde ik mij niet fit genoeg om de stad in te gaan, maar ben ik wel even online wezen shoppen. Ik laat vandaag aan jullie mijn National Glamour Day aankopen zien!


THE STING - ROKJE EN T-SHIRT
Paar dagen voor National Glamour Day ging ik de stad in met Eliza. Bij The Sting kreeg ik dit setje in mijn handen gedrukt. ''Dit MOET je kopen!''. Even passen en ja hoor,  ik wilde hem hebben. Ik plaatste al een foto van het rokje en shirtje op Twitter met de vraag of ik hem zal kopen. Daar werd massaal 'JA' op gereageerd, dus zaterdag moest ik wel haha! Dit setje is compleet buiten mijn comfortzone, maar soms moet je gewoon er even uit stappen en het gewoon doen. (Rokje: €35. T-shirt: €19,95. Deze prijzen zijn zonder 20% korting)
H&M - TRUI
Niet heel spannend, maar had het wel nodig. Een simpele, zwarte, trui. Ik was eigenlijk ook nog opzoek naar een coltrui, maar ik vind online shoppen sowieso wat lastiger dan gewoon in de winkel zelf. Ik moet het kunnen aanraken, van dichtbij bekijken en passen. Toch deze trui in mijn winkelmandje gegooid en besteld! Nu moet ik alleen wel zeggen dat dit best een kriebel trui is. (Trui: €19,95. Deze prijs is zonder 20% korting)RITUALS - BODYMIST THE RITUAL OF AYURVEDA
En meteen mijn laatste aankoop tijdens de National Glamour Day: een bodymist van Rituals. Nu ben ik meer fan van Lush, maar toen ik onlangs in de stad was met Rituals fanaat Eliza brachten wij uiteraard ook een bezoekje aan deze winkel. Daar kwam ik deze bodymist tegen en werd verliefd. Dus ook deze heb ik afgelopen zaterdag besteld met korting! (Bodymist: €16,50. Deze prijs is zonder 20% korting)
En dat was het eigenlijk wel. Ik heb dus niet bizar geshopt. Zeg maar gerust weinig. Maar ik merk dat ik tegenwoordig sowieso kieskeuriger ben geworden met wat ik koop, vooral als het online is. In ieder geval ben ik wel heeeel blij met alle aankopen en daar gaat het om <3.

Heb jij nog geshopt tijdens National Glamour Day?

Liefs,
Chelsey

27 opmerkingen

 1. Die combi van The Sting is echt suuuperleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk is 'ie he? Vriendin van mij had het voor mij uitgekozen, die is nu dus apetrots haha!

   Verwijderen
 2. Ik vind je rokje echt super leuk! Zelf kocht ik deze glamourday alleen een herfst jas.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook leuk! Ja, vind hem echt tof. Wel iets buiten mijn comfortzone, maar dat maakt het alleen maar leuker :)

   Verwijderen
 3. Toch goed geslaagd en met korting is het altijd leuk. Ik heb me ingehouden tijdens National Glamour Day, niks gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, wat knap! Haha. Ik wilde eigenlijk nog meer hebben, maar dat zou mijn portemonnee helaas niet toelaten.

   Verwijderen
 4. Dat setje van The Sting is echt leuk! Zelf heb ik alleen 2 pantalons gekocht bij de Mango :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had geen tijd om de stad in te gaan, dus ik heb online een nieuwe jas besteld en een paar dagen daarvoor had ik een nieuw vestje gekocht bij de Vila met 20% korting.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wist niet eens dat het Glamour day was :-( Je hebt wel echt leuke dingen gekocht, vooral de combi met het shirtje en de broek is leuk! En jammer dat de trui kriebelt, daarom wil ik truien altijd eerst in het echt passen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt niet? En dat terwijl het best een huge event is :). Na een keer wassen valt het gekriebel wel mee gelukkig!

   Verwijderen
 7. Ik wist niet dat het al Glamour day geweest was :'). Je hebt leuke items gekocht, ik ben heel benieuwd naar een outfit post met het rokje en shirtje van The Sting! Balen van de trui.. meestal is het wel minder na een keer wassen. En in de winter is een shirtje met lange mouwen er onder aan wel fijn, dan kriebelt hij misschien ook minder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die outfitpost komt eraan! Ik moet wel, want de vriendin die dat setje heeft uitgekozen staat te popelen om foto's te maken haha. Oh, dat is wel een handige tip inderdaad!

   Verwijderen
 8. Wat heb je leuke dingen gekocht! Ik ben erg benieuwd naar de bodymist van Rituals <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh wat een leuke items! Een zwarte trui is altijd goed. Wel jammer dat hij kriebelt, ik haat dat zo erg! Ga je hem terugsturen? Ik heb met Glamour Day niks met korting gescoord want de winkels die ik leuk vind deden niet mee haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb hem niet terug gestuurd! Na een keer wassen valt het mee gelukkig. En van de winter draag ik er sowieso een hemdje onder of zoiets dergelijks :)

   Verwijderen
 10. Leuke kleding! Alleen als ik kriebeltrui lees, krijg ik jeuk! Nooooooo!
  Ik was in Duitsland shoppen, mevrouw eigenwijs! šŸ˜‰

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In Duitsland shoppen is ook leuk! Ga ik volgend weekend ook doen :)

   Verwijderen
 11. Netjes gehouden hoor! Ik heb dit jaar zelfs gewoon NIET geshopt tijdens glamour day.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke dingen geshopt! Ik heb helemaal niks geshopt met Glamour Day, wel vlak ervoor..... Ook met korting.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat rokje is tof en Rituals met lege handen verlaten lukt mij ook niet.
  Wat dat betreft fucked up dat er nu eentje in het dorp zit...
  Zelf heb ik niets gekocht, want het regende als een malle en bij H&M was alles uitverkocht wat ik wilde.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah, balen! Ik heb ook enkel online geshopt. Heel veel was al uitverkocht bij de H&M inderdaad, vandaar dat ik enkel een trui heb gekocht.

   Verwijderen
 14. Wat een leuke items. Ik vind vooral dat rokje geweldig, die zie je niet zo snel! Ik heb ook veel gekocht op Glamour day, altijd leuk zo'n dagje shoppen met korting.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. I like the t-shirt, it's really nice.
  https://doinaodovenco.blogspot.it

  BeantwoordenVerwijderen