La Roche Posay Respectissime Mascara Volume | Review

Van Newpharma mocht ik een beautybox ontvangen met allemaal beautyproducten. In deze beautybox zat onder andere de Respectissime Mascara Volume van La Roche Posay. Klinkt luxe, hè? Mascara's zijn altijd wel een dingetje bij mij. Ik vind hem helemaal geweldig werken of juist helemaal niet. Ik was dus erg benieuwd naar deze mascara dus die ga ik vandaag voor jullie reviewen!


Ik moet wel zeggen dat ik een gratis sample heb ontvangen, dus dit is niet het full-size product zoals je wellicht al hebt kunnen zien. Dit vind ik wel erg jammer. De verpakking is simpel en zwart. Ik kon op de verpakking ook geen ingrediënten vinden, dus die heb ik even van het internet geplukt voor de liefhebbers.

''AQUA / WATER, PARAFFIN, COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX, STEARETH-20, CERA ALBA / BEESWAX, ACACIA SENEGAL / ACACIA SENEGAL GUM, ALCOHOL DENAT., STEARETH-2, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, CETYL ALCOHOL, HYDROXYETHYLCELLULOSE, MADECASSOSIDE, SODIUM POLYMETHACRYLATE, SODIUM DEHYDROACETATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BICARBONATE, PHENYL ETHYL ALCOHOL, PEG/PPG-17/18 DIMETHICONE, ARGININE, POLYSORBATE 21, POLOXAMER 188, POLYQUATERNIUM-10, SILICA, SIMETHICONE, PENTYLENE GLYCOL, PANTHENOL, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, METHYLSILANOL/SILICATE CROSSPOLYMER, CITRIC ACID, POTASSIUM PHOSPHATE, POTASSIUM CHLORIDE, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 75470 / CARMINE, CI 77007 / ULTRAMARINES, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77510 / FERRIC FERROCYANIDE, MICA.''




Het borsteltje is een met 'echte' haartjes. Tegenwoordig prefereer is siliconen borsteltjes, maar we gaan het zien. Iets wat ik ook echt moet melden: de mascara die ik heb mogen ontvangen ruikt niet meer fris.


Ondanks de mascara niet echt meer fris ruikt, ben ik hem toch gaan uittesten. Op de eerste foto zie je mijn wimpers zonder mascara. Op de tweede zie je mijn wimpers met één laagje en op de laatste foto draag ik twee laagjes. (Excuses, de eerste foto was meer ingezoomd dan ik had gedacht)


Tijdens het aanbrengen van de mascara begonnen mijn ogen meteen te tranen, terwijl dit een mascara is die juist gebruikt kan worden als je gevoelige ogen hebt. Ik denk dat dit komt doordat de mascara (sample) niet meer goed is. Maar het resultaat vind ik wel WOW. Heel mooi! Zelf draag ik liever één laagje mascara en zoals je kunt zien is dat al erg mooi. Voor dit artikel heb ik twee laagjes opgedaan en zelfs dat vind ik erg mooi.


Zal ik hem er vaker bij pakken? Nee, maar dat is puur omdat de sample niet meer goed is. Daarom heb ik ook niet uitgetest hoe lang de mascara mooi blijft zitten. Nadat ik de foto's had gemaakt, had ik de mascara er meteen afgehaald. Ik heb gelezen dat de full-size van dit product wel fijn is en dat geloof ik graag. Als ik hem zou aanschaffen, dan zou het wel de waterproof-versie zijn. Maar ook deze 'gewone' versie vind ik erg mooi!

La Roche Posay Respectissime Mascara Zwart koop je o.a. bij Newpharma voor €20,55 (nu met korting €14,77)

Welke mascara is jouw favoriet?

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft een samenwerking. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

14 opmerkingen

 1. Ik vind deze mascara heel fijn, maar mijn sample rook ook niet meer fris haha. Zo jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh jeetje wat zonde! Ik wist helemaal niet dat dit merk ook mascara verkocht trouwens, dacht alleen huidverzorging!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze mascara is echt fantastisch!! Heb er een hele tube van opgemaakt en zou hem zo nog een keer kopen. Hopelijk kun je een nieuwe sample krijgen, want zo heb je niet echt een goede start gehad ermee :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gek dat het sample niet meer fris rook! Wel stoer dat je hem alsnog hebt uitgetest :-) Jammer dat 'ie je ogen ook meteen liet tranen. Ik vind dat ze nu, om het goed te maken, maar een full size product moeten opsturen wat nog wel goed is hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat naar dat je er zulke tranende ogen van kreeg, ik heb dat ook eens bij een mascara gehad.. weet nog goed dat ik in de bus zat en m'n hele wangen zwart waren van het 'huilen' (maar dat kwam natuurlijk door iets waar ik gewoon niet tegenkon, haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo jammer dat je geen goede sample kreeg.. inderdaad hopen dat je traan ogen vanwegen de slechte sample waren want inderdaad ze geven je echt mooie wimpers!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wel stom dat hij niet meer goed was, maar het resultaat mag er zeker zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi resultaat! Jammer dat 'ie niet meer goed was.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer dat de sample niet meer goed was.. Dit is namelijk wel een fijne mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aaaaah jee, dat je dat durfde! Het is wel een mooi resultaat! Volgens mij, zo te zien heb je van nature al mooie wimpers!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben nog steeds heel benieuwd nu naar de full size haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat stom dat die sample niet meer goed was :o Niet echt goede marketing zo haha! Effect is inderdaad wel mooi, wel jammer dat je hem nu niet kan dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is wel gek als je mascara toegestuurd krijgt die niet meer goed is, hopelijk is dat een foutje van het bedrijf.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. WOWW! Het resultaat is echt mooi, maar wat raar dat hij niet meer "goed" lijkt. Dat is dan wel echt een tegenvaller. Heb je verder geen last van je ogen gehad?

  Liefs!!!

  BeantwoordenVerwijderen