Karina bralette Pamela RF collectie | Review

Het houdt voorlopig nog niet op met de lingerie reviews op Life as Chelsey! En wederom een prachtig setje uit de Pamela Reif collectie voor Hunkemöller. Ik had weer korting op mijn pas staan en er was 20% korting door middel van een code op hun Facebookpagina. Aangezien dit setje nog hoog op mijn wishlist stond, twijfelde ik geen moment en bestelde ik hem!


Zelf heb ik geen big boobies dus bralettes zijn voor mij draagbaar. Ik draag ze graag op een luie zondag of onder een oversized trui/t-shirt. Ik heb vele bralettes, maar deze is stiekem wel iets specialer. Deze bralette is namelijk van kant én velvet! En ook nog een zachte, roze, kleur! De bralette nam ik in de maat S.


Ik heb ook de string gekocht die bij dit setje hoort. Deze is ook erg pretty. Aan beide kanten zitten velvet touwtjes en ik wist eerst niet echt wat ik ermee moest. Even gekeken op de website en daar zag ik dat je ze dus moest vaststrikken. Heel cute! (En ook goedgekeurd door mijn vriend hihi) De string heb ik in de maat XS genomen.


Ja, ze hebben het weer voor elkaar. Ik ben verliefd. De bralette zit echt heerlijk en oh, ik voel mij hier zo vrouwelijk in! Ook de string zit prima. Dit is weer een prachtig setje die ik heb kunnen toevoegen aan mijn, inmiddels grote, collectie lingerie.


Karina Bralette, €24,99. Karina String, €12,99. Dit setje bestel je hier <3. 

Wat vind jij van dit setje?

Liefs,
Chelsey

17 opmerkingen

 1. Wat een mooi stofje en een prachtige kleur! Ik word ook altijd zo blij van nieuwe setjes. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Onwijs mooi! Vind het heel leuk dat je zo vaak nieuwe lingerie deelt. Ik ben er ook gek op!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yay! Ik ben ook sowieso van plan om nóg vaker nieuwe lingerie te delen. Kan daar zo blij van worden :)

   Verwijderen
 3. Oeh wauwie wat een prachtig setje! De kleur is ook onwijs mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi setje is het! Ik snap wel dat je vriend het ook goedkeurt! Voor mij geven bralettes inderdaad te weinig ondersteuning, dan wint de zwaartekracht het! :')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Nou, kleinere boobies hebben is dus toch zo erg nog niet :')

   Verwijderen
 5. Lekker setje weer mijt. Ik moet zelf echt niet met zulke tops gaan rondlopen, in dat opzicht ben ik wel jaloers op vrouwen die wat kleinere borsten hebben. Dat staat echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een prachtig setje! Een Bralette is voor mij helaas niks, daar word niemand gelukkig van :')

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi setje! Prachtige kleur ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooi... alleen een string is net een speld in een hooiberg met mijn kont! 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind dit setje zoooo prachtig! I love it!
  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Weer een erg mooi setje; blijft een superchille collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig! Zelf houd ik toch wel echt meer van bh's met beugels, maar de kleur is super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen