Gouden Televizier-Ring Gala, concert, Oberhausen, sporten | Life as Chelsey

Vorige week maandag werd er aan mij gevraagd: ''En, wat ga jij deze week allemaal doen?'' en toen ik er zo over na zat te denken, realiseerde ik mij dat ik best veel (leuke) dingen op de planning had staan. Daarom besloot ik deze week weer te gaan ploggen! Ik was vrijwilliger bij de repetities van het Gouden Televizier-Ring Gala, ik ging naar een concert, een dagje shoppen in Oberhausen en meer! Kijk je mee?

MAANDAG 9 OKTOBER 2017
Vandaag was ik weer lekker een dagje vrij van college. Ik had erg rot geslapen, maar stond toch op om naar de sportschool te gaan. Ik werkte dee proteïne kwark naar binnen waar ik eigenlijk een droge mond van krijg, maar wel lekker vind. Bij Simone kwam ik een super handige workout bandje tegen die ze via AliExpress had besteld, dus die had ik ook besteld en uitgeprobeerd in de sportschool. Zo, dat voel je goed hoor! Ze zijn er ook spotgoedkoop, dus hiervan ga ik nog meer bestellen! Na het sporten deed ik met Quinty wat kleine boodschapjes bij de Lidl. Lekkere verse croissantjes, kwark en een sapje. Thuis ging ik werken aan een schoolopdracht en aan mijn blog. Ik ging de koffiebonen van Simon Lévelt uitproberen (deze review kwam woensdag online). Ideaal voor bij het studiewerk! 's Avonds heb ik lekker gerelaxt en Harry Potter gelezen.DINSDAG 10 OKTOBER 2017
Geen dagje vrij, maar ik moest gewoon weer naar Amsterdam voor college! Gelukkig had ik er maar 1 met mijn projectgroepje. Om 12 uur waren we al klaar. Ik had net aan de trein gemist, dus ik haalde wat lekkers bij de AH To Go en had daarna zelfs nog tijd over om een Pumpkin Spice Latte te halen bij de Starbucks. Jummy! Eenmaal thuis kroop ik weer achter mijn laptop (met koffie en een brownie) om weer verder te werken aan een opdracht voor school.


WOENSDAG 11 OKTOBER 2017
Vandaag ging anders dan gepland. Ik zou naar het college mediapsychologie gaan (want dit vind ik echt interessant) en daarna sporten met Quinty. Maar helaas. Na een rotnacht werd ik wakker met migraine, een zere keel en was ik stront verkouden. Omdat ik de dag erna iets leuks had gepland, besloot ik de hele dag op bed te blijven en goed uit te zieken. Ik deelde deze foto op mijn Instagram Stories. En om toch nog iets te delen van vandaag: ik kwam dit plaatje tegen en lag helemaal in een deuk. Degenen die de boeken van Harry Potter hebben gelezen en de films hebben gezien die zullen hem wel begrijpen ;).DONDERDAG 12 OKTOBER 2017
Donderdag was ik in principe vrij, maar omdat ik een media gerichte opleiding doe, krijgen we regelmatig leuke mailtjes. Zo konden wij ons dit keer opgeven om als vrijwilligers te werken tijdens de repetities van het Gouden Televizier-Ring gala! Celine en ik hadden ons samen voor stand-ins opgegeven. In de trein las ik mijn Harry Potter boek uit. Omdat Celine en ik te vroeg op Bijlmer Arena waren, gingen we nog even de Mediamarkt in waar we deze lenzen voor je telefoon tegenkwamen. Daarna was het tijd om naar AFAS Live te gaan. We kregen een bandje om, een zender en we kregen een BN'er toegewezen. Ik was Bertie Steur en heb dus heel de dag op haar plek gezeten. Ik moet wel zeggen dat het vermoeiend was, heel de dag zitten. Maar we kregen wel alles mee van de repetitie en hebben O'Gene ook iets van 5 keer zien optreden haha. Daarna was ik wel echt gaar. Toen we eenmaal klaar waren, gingen we weer naar de Vegan Junk Food Bar om wat te eten. Ik ging wederom voor de Flashy Loaded Fries, hmmmm.


VRIJDAG 13 OKTOBER 2017
Ik sliep ietwat uit na de lange, maar vooral leuke dag, van gister. Ik voelde mij nog steeds niet helemaal tof. Ik zou wederom gaan sporten, maar dat leek mij toch niet zo verstandig. Ik heb een beetje aan school gewerkt vanuit mijn bed en rondgebeld voor stages. 's Middags ging ik wéér naar Amsterdam Bijlmer Arena, want het concert van All Time Low stond op de planning! Eerst culinair eten op het station en daarna gingen we maar in de onwijs lange rij staan. Uiteindelijk binnen hadden we maar liefst 2 voorprogramma's: Hey Charlie (vonden we niet zo boeiend) en Creeper (vonden wij helemaal geweldig). En daarna was het eindelijk tijd voor All Time Low. Heel veel gezongen, gesprongen en gedanst. Het was een heerlijk avondje en ik kwam helemaal schor thuis!


ZATERDAG 14 OTKOBER 2017
Dit keer kon ik niet echt uitslapen, want ook vandaag stond er iets leuks op de planning. Mijn vriend en ik besloten met de auto naar Oberhausen te gaan! Dit is ongeveer 2 uur en 20 minuten rijden met de auto. Dus, om 9 uur 's ochtends stapten wij de auto in om een dagje te gaan shoppen in Oberhausen. Hier zijn wij al heel lang niet meer geweest! Laatste keer was met de kerstmarkt, 2 jaar geleden. Uiteraard moest er ook geshopt worden bij DM, maar we hadden het al snel gezien in CentrO. Daarom kwam mijn vriend met het idee om gewoon even ergens anders heen te rijden. Dat werd dus Essen. We belandden in een mega groot winkelcentrum en buiten had je ook nog eens winkels. Al gauw waren wij het erover eens dat wij Essen leuker vinden dan Oberhausen. We hebben lekker rondgelopen en wat gegeten voordat we naar huis gingen. Weer lekker culinair, McDonald's.


ZONDAG 15 OKTOBER 2017
Vandaag was een relaxt dagje en ik heb eigenlijk helemaal geen foto's gemaakt van vandaag. Ik voelde mij nog steeds niet helemaal 100, dus besloot weer wat rust te pakken. Ik heb echter wel aan school gewerkt, voetbal gekeken en deze plog klaargezet.

Dit was mij een weekje wel meer. Ik wilde eigenlijk 3 keer gaan sporten, maar dit werd helaas maar 1 keer. Voor de rest heb ik wel leuke dingen gedaan, ondanks ik mij nog steeds niet helemaal goed voelde. Woensdag komt een DM shoplog online, want ik heb er onwijs veel geshopt ;).

Hoe was jouw week?

Liefs,
Chelsey

21 opmerkingen

 1. Ohhhh ik wil ook zo graag een keer naar CentrO, was trouwens die kerstmarkt daar toen leuk? Wij zoeken namelijk voor dit jaar nog een leuke kerstmarkt! En wat goed dat je zoveel sport Chels, je bent een topper!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kerstmarkt daar is zeker leuk! Wij gingen daar een paar jaar geleden heen met Oad. Dan betaal je €20 per persoon, heen en terugreis. Het is er wel heel druk, maar het is ook vooral een grote kerstmarkt. Wij willen er waarschijnlijk dit jaar weer heen :)

   Verwijderen
 2. Nog steeds superleuk dat je gewoon in die zaal hebt gezeten bij de repetities!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah ik hoop dat je je snel beter voelt! Leuk dat je ging shoppen in Oberhausen, ik ben dol op shoppen in Duitsland (love DM haha!). Die pumpkin spice latte had ik ook geprobeerd deze week maar ik vond het echt te goor haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waaaat? Vind je die echt niet lekker? Dat kan ik haast niet geloven :O

   Verwijderen
 4. Wat een super drukke en leuke week! Jammer alleen dat je je niet zo goed voelde tussendoor..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een druk weekje, love de CentrO in Duitsland!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een hoop leuke dingen Chelsey! Super leuk dat ik je heb geïnspireerd en je ook een work-out bandje van AliExpress hebt besteld, brand lekker he?! Haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha! Ja, ik dat voelde ik goed hoor de dag erna. Maar werkt wel echt super!

   Verwijderen
 7. Je hebt een super leuke week gehad! Wel balen dat je je ziekjes voelde afgelopen week.. maar het heerst. Ik ga ook echt helemaal stuk om de foto :')

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een drukke maar leuke week! Lijkt me wel tof om zo achter de schermen te kijken bij het gala. Oberhausen lijkt me ook leuk, ben benieuwd naar de shoplog! Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was ook zeker tof! Wel een beetje vermoeiend hoor. Oberhausen is ook leuk! Vooral als de kerstmarkt er is.

   Verwijderen
 9. Wat doe jij een leuke opleiding zeg! Helemaal als je ook nog eens dit soort evenementen mag bijwonen, lijkt me ook wel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, echt heel tof! Er worden regelmatig berichten geplaatst in de FB-groep van mijn opleiding met zulk soort dingen :)

   Verwijderen
 10. Hahaha dat plaatje van harry potter, jeetje. Wij doen nu een harry potter marathon en heb iedereen al in dat plaatje getagd hahaha. Zo niet als harry potter in het boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, super tof dat je bij de televizier ring mocht zijn!
  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Essen is sowieso veel leuker dan Oberhausen! Het winkelcentrum is een stuk moderner en mooier. Lekkere drukke week!

  BeantwoordenVerwijderen