Echte Post Is Cool 5.0 | Unboxing

Hallo allemaal! Wellicht is het jullie niet ontgaan op social media: Echte Post Is Cool aka EPIC was weer gaande. Ik zag het al vaker voorbij komen en dit keer was dan eindelijk mijn ontgroening. Ik deed voor het eerst mee aan EPIC en mocht dus ook voor iemand gaan shoppen. Vandaag, zaterdag 21 oktober, is de unboxing day. Ik mocht dus eindelijk mijn pakketje uitpakken! Benieuwd naar wat ik allemaal heb gekregen? Lees dan zeker even verder.Als eerst even in het kort over EPIC: dit project is opgezet door Northflix en Monsieur Mango. Tegenwoordig gaat alles digitaal, terwijl een echt pakketje opsturen en krijgen natuurlijk veel leuker is. Vandaar dat zij dit project hebben opgezet. Als je je aanmeldt, moet je zelf een lootje invullen met informatie over jezelf. Je krijgt een swapmaatje toegewezen voor wie je gaat shoppen aan de hand van zijn/haar lootje. Het is dan ook de bedoeling dat je er ook leuk en vrolijk pakketje van maakt. En dat maakt het hele EPIC project ook zo leuk.

WAT IK HEB GEKOCHT
Goed, ik kreeg dus het verlossende mailtje met het nieuws dat ik voor Monica mocht gaan shoppen! Ik volgde haar al een tijdje op Instagram en sinds kort zitten wij samen in een groepje. Ik vond het dus superleuk dat ik voor haar mocht shoppen! Heel stom eigenlijk, maar ik heb helemaal geen foto's gemaakt van de cadeautjes die ik voor haar heb gekocht. Tja, ik ben ook nog maar een groentje hè. Mocht je willen zien hoe ik alles heb ingepakt en wat ik voor haar heb gekocht, dan verwijs ik je door naar het artikel van Monica! Hieronder in ieder geval een lijstje:

- Kattensnoepjes en een speeltje voor haar kat Lucky (ik heb haar IG gestalkt om achter de naam te komen van haar kat)
- Fineliners voor haar Mascha Planner
- Tony's Chocolonely reep
- 2x wierook en een wierook houder
- Douchegel van Balea chokolove
- 3x Balea gezichtsmaskers
- Een kaartje met een leuke quote erop

Ik vond het in ieder geval heel leuk om voor haar te shoppen. We hebben best veel gemeen als ik haar lootje zo bekijk en dat maakte het extra leuk.

WAT IK HEB GEKREGEN
En dan zijn jullie nu natuurlijk benieuwd naar wat ik allemaal heb gekregen! Toen ik het pakketje afgelopen donderdag binnenkreeg, kwam hij mij heel bekend voor. Al gauw kwam ik erachter wie mij als swapmaatje had. Namelijk Marloes! We zitten al een heel tijdje samen in een groepje op Instagram en kennen elkaar dus. Superleuk! De verpakking van het pakketje zelf vond ik al heel leuk.


Ik opende het pakketje en het eerste wat ik zag was dit superleuke kaartje. Als ik ergens gek op ben, dan zijn het zulk soort kaartjes! Achterop had Marloes ook nog een leuk berichtje geschreven.


En toen was het tijd om de cadeautjes eruit te halen! De verpakking vind ik heel leuk gedaan. Ik had op mijn lootje mijn favoriete bands genoemd en zelfs daar had Marloes aan gedacht. Ze had namelijk aan elk cadeautje van die kleine bordjes gehangen met daarop nummers van Kensington, The Script en Imagine Dragons. Echt heel leuk gedaan! Ik kreeg ook een brok in mijn keel toen ik zag dat ze ook 'Little Light' van Kensington had opgeschreven. Dit nummer vind ik werkelijk waar prachtig <3.Ik vond het haast te zonde om de cadeautjes uit te pakken, maar ik wilde natuurlijk dolgraag weten wat erin zat. Ik werd echt blij verrast. Stuk voor stuk zijn het leuke cadeautjes!


Wat een pretpakket! Hier word je toch vrolijk van? Ik heb heel veel fijne samples gekregen, Balea goodies (yay, nog meer Balea!), een marble notitieboekje (love marble én notitieboekjes), een paar sokken met hamburgers en frietjes erop (do I need to say more?), sokken met leuke dierenprintjes erop (te leuk!), een superleuke mok met ananassen en een kokosnoot gezichtsmasker (ik hou van kokos!) Ik ben heel blij met mijn gekregen cadeautjes en wil Marloes hiervoor (nogmaals) onwijs bedanken!

Dit was de eerste keer dat ik mee deed aan EPIC en ik ben om. Het is zo leuk om voor iemand iets leuks in elkaar te flansen en om zelf zo'n tof pakketje te krijgen. Of het voor herhaling vatbaar is? Ja, zeker! En ik raad het ook iedereen aan om ook eens mee te doen.

Deed jij ook mee aan EPIC 5.0?

Liefs,
Chelsey


11 opmerkingen

 1. Jij hebt snel een artikel geschreven haha! Super leuk gedaan. En ik vond het ook heel leuk om voor je te shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi pakje! Die sokken zijn echt iets voor jou mop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zooooo leuk dit!!
  Ik wil de volgende keer ook echt mee doen:-)
  Waar kan ik me aanmelden?:-)
  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit zo leuk! Wil zeker ook eens mee doen, want vind het initiatief echt heel leuk. En leuke items heb je gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw leuke cadeautjes heb je ontvangen! Die sokken met hamburgers en frietjes zijn echt geweldig! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaaah suuuper leuk! Ik vond het jammer dat ik niet kon meedoen deze keer/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nogmaals bedankt voor je leuke cadeautjes. Ben er erg blij mee xx��

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk pakketje heb je ontvangen :) Ik heb dit keer niet mee gedaan maar hoop de volgende keer wel weer mee te kunnen doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo leuk dat jullie dit doen, ik wil de volgende keer ook meedoen! Ziet er zo leuk uit. Wat een lieve spulletjes heeft ze jou gegeven <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heb je een leuk pakketje gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk pakket heb je gekregen! Die ananas mok is echt leuk en die sokken zijn echt gewéldig, haha! Marloes heeft jou goed verwend en wat was het mooi ingepakt. :-) Leuk dat je hebt meegedaan aan Echte Post Is Cool, vinden wij gezellig! :-)

  BeantwoordenVerwijderen