Miss Sporty: Blogger Look | Review

Miss Sporty heeft nieuwe producten uitgebracht waarmee je jezelf een échte blogger look kunt geven. Dit betreft de Studio Lash Designer Eyebrow pencil, Mission Sculpting Duo Powder en Nail Expert Gel Primer base coat. Met deze drie producten maak je, volgens Miss Sporty, jezelf helemaal camera-proof. En laat dat nou net iets zijn wat je als blogger graag zou willen! Zorgen deze producten echt voor een blogger look? Ik ga ze testen!


Ik begin met de Studio Lash Designer Eyebrow pencil (€2,49). Ben ik de enige die zich afvraagt waarom het woord 'Lash' in de naam wordt gebruikt? Anyway, een wenkbrauw potlood dus. Hier heb ik zelf altijd struggles mee. Ik kan namelijk nooit het perfecte product in de juiste kleur vinden. Ik heb van mezelf wel al wat wenkbrauwen, maar vind het wel mooi om ze op te vullen. Zal dit dan het ideale product zijn? We gaan het zien.

Toen ik hem binnenkreeg, was ik meteen bang. Zal dit wel de juiste kleur zijn? Mijn ervaring met bruine wenkbrauwpotloden zijn niet al te best (lees: horror wenkbrauwen in 2014). Uiteraard wilde ik het toch gaan proberen! Op de eerste foto heb ik niks in mijn wenkbrauwen gedaan en op de onderste foto heb ik de Studio Lash Designer Eyebrow pencil gebruikt.Ik moet zeggen, dat de punt van het potlood heel snel afbrak en ik daarom voorzichtig aan de gang moest gaan. Het blend gedeelte van het potlood heb ik niet gebruikt, want dit werkte gewoon niet zo prettig. Zelf heb ik flink wat moeten borstelen om het product een beetje te verdelen en er natuurlijker  uit te laten zien. Eigenlijk vind ik het, tegen mijn verwachtingen in, nog best mooi geworden! Full face foto volgt nog.

Het tweede product dat ik ga reviewen is de Mission Sculpting Duo Powder (€3,99). Hier had ik al verschillende reviews over gelezen, de een was enthousiast en de ander totaal niet. Ik liet het maar gewoon over mij heen komen! Ik ben absoluut geen expert op het gebied van beauty, maar ik zag wel dat de kleur aardig licht is voor mijn huid.
En de swatches. Die zijn nog best lastig om op de foto te zetten. De highlighter die in dit duo zit is wel heel subtiel. En zoals verwacht, was de bronzer te licht voor mij. Ik heb wel een foto gemaakt, maar je ziet het bijna niet. De highlighter is ook heel subtiel. Nu ben ik iemand die daar wel van houdt, maar zelfs deze was toch iets te subtiel voor mij. Nu is de doelgroep van Miss Sporty voornamelijk jongere meisjes en begrijp ik dat wel. Voor hen is het natuurlijk ideaal!


Tot slot hebben we nog de Nail Expert Gel Primer base coat (€2,99). Deze breng je dus aan voordat je je nagellak aanbrengt. Deze base coat is een beetje crème kleurig en zie je op zichzelf haast niet zitten (vandaar ook geen swatch!) Ik merk echter geen gelachtige finish met deze base coat, maar verder is hij wel prima! Het kwastje is ook best breed, waardoor je gemakkelijk en snel de base coat kunt aanbrengen. Dit soort kwastjes vind ik persoonlijk wel het prettigst.Last but not least... de full face foto! Wat vinden jullie? Ik twijfel nog een beetje of de kleur van het wenkbrauwpotlood wel de goede kleur is voor mij. Echter vind ik het resultaat wel mooi en natuurlijk geworden! En het poeder duo zie je niet heel goed, maar hij is heel subtiel. Iets tè subtiel zelfs voor mijn doen (en ik hou juist van subtiel). Maar als je nog iets zoekt om mee te beginnen, is hij wel ideaal!


De 'Blogger Look' producten van Miss Sporty zijn o.a. verkrijgbaar bij DA, DIO en via Bol.com. 

Waren jullie al bekend met deze producten van Miss Sporty?

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft producten die ik heb ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

16 opmerkingen

 1. Het wenkbrauwpotlood vind ik wel een mooie kleur hoor; staat je goed! Jammer dat de bronzer en highlighter zo subtiel zijn en bijna onzichtbaar zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah fijn review! Ik sluit mij ook aan bij jouw mening :) Het wenkbrauwpotlood sluit goed bij jou aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het mooie producten! Het wenkbrauwpotlood ziet er fijn uit. Vind de bronzer en highlighter wat te subtiel, maar in principe zien ze er wel prima uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je wenkbrauwen er wel mooi uitzien hoor :) Looking good. De bronzen en highlighter is het net niet, vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie producten! Mooie look ook heb je gemaakt. :)
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het wenkbrauwpotlood een prima kleur voor je. Staat mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het wenkbrauwpotlood wel fijn in gebruik voor deze prijs, ik vind het resultaat bij jou ook heel mooi geworden!
  Verder ben ik niet heel fan van deze miss sporty make-up items!

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb de producten ook gehad maar helaas was ik hier niet mega enthousiast over. Zoals je al zegt zie je vrij weinig van het contour palette terwijl ik daar wel wat hoop op had gevestigd omdat het er zo mooi uit ziet :(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohh wauw, wat zijn je wenkbrauwen mooi! <3 Ik vind de bronzer je ook goed staan. Jammer dat de highlighter wat te subtiel is.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind je wenkbrauwen er mooi uit zien hoor! Verder zou ik deze collectie wel skippen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie producten! Ik vind je look goed geslaagd en de kleur van het wenkbrauwpotlood ziet er gewoon prima uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie Producten! Ik vind de kleur van het wenkbrauwproduct je goed staan hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik sluit me aan bij de anderen hier: het wenkbrauwenpotlood staat je goed! :D Jammer dat je van het contour palette niet veel ziet. Fijne review Chelsey, dankjewel <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het wenkbrauwpotlood vind ik je juist super mooi staan! Maar misschien ben je ook wel iets anders gewend dan he. Misschien ben je geen beauty expert zoals je zelf zegt, je kunt wel leuk en goed reviewen hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh... ik ben denk ik weer te kritisch, maar uhm... ik moest goed kijken naar het verschil! En mijn grafisch oog heeft mij niet vaak in de steek gelaten. Beide producten zijn voor mij te, veel te subtiel.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind het ook een prima oogpotlood hoor :) Ik snap alleen niet zo goed waarom dit nu echt typische blogger producten zijn haha.

  BeantwoordenVerwijderen