Meet Me at Beachcomber Bay van Jill Mansell | Review

Het is heel lang geleden sinds mijn laatste boekreview. Ik heb echt in een enorm leesdipje gezeten: het wilde er maar niet van komen. Totdat ik weer begon aan de Harry Potter reeks (voor de 80.000ste keer) en ik besloot dat ik weer andere boeken wilde lezen. Ik zocht op Bol.com wat rond naar boeken voor op mijn Kobo E-reader en kwam een boek tegen voor maar €0,99(!!). Ik kocht hem en besloot hem meteen een kans te geven. Ik heb het over het boek 'Meet Me at Beachcomber Bay' van Jill Mansell.


OVER HET BOEK
'Meet Me at Beachcomber Bay' is een romantisch, maar ook grappig verhaal. ''Love is in the air in St Carys, but you'd never know it''. Clemency wordt verliefd op een man die al bezet is door haar stiefzus en moet dus haar gevoelens verbergen. Ronan wordt ook eindelijk, na vele vriendinnetjes, voor het écht verliefd op een vrouw, waarvan hij denkt dat zij hem niet wilt. Belle denkt het perfecte vriendje te hebben, maar komt erachter dat ze zich toch niet helemaal goed voelt bij hem. Iedereen verbergt iets, maar hun geheimen komen uiteindelijk allemaal boven water op een grappige manier.

MIJN MENING
Dat was even in het kort over het boek, want ik ben bang dat ik anders al een hoop verklap. Er gebeuren namelijk een hoop dingen in het boek. Het zijn vooral leuke dingen en dat maakt dit boek echt een waarbij je je verstand op nul kunt zetten. Ik moet eerlijk zeggen dat het boek best voorspelbaar is, maar oh. Wat een superleuk boek om te lezen! Je begint je echt helemaal in te leven in de characters en het is gewoon een boek die je blij maakt. Het boek leest gemakkelijk weg. De schrijfstijl van Jill Mansell vind ik ook prettig!

Dus, zoek je nog een feel good boek om te lezen? Dan kan ik je echt dit boek aanraden. Mocht je een E-reader hebben: scoor dit boek voor maar €0,99 op Bol.com! Hij is zo goedkoop én leuk, dat ik haast dacht dat het een grap was. Geen E-reader? De paperback is al verkrijgbaar vanaf €8,99. Ook niet duur voor zo'n superleuk boek! Op dit moment ben ik 'Before I Fall' aan het lezen van Lauren Oliver. Ik heb hem al bijna uit (update: ik heb hem al uit) en ben hier ook zo enthousiast, dat jullie hier binnenkort ook een boekreview over kunnen verwachten!

Welk boek is momenteel jouw favoriet?

Liefs,
Chelsey

7 opmerkingen

 1. 99 cent is geen geld! Het klinkt als een heel leuk boek dus ik er zeker naar kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een leuk boek! Ik vind Jill Mansell ook altijd fijn schrijven. Thanks voor de tip! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik lees al lang geen boeken meer, ik kan er mijn tijd en zin niet voor vinden. Maar dit lijkt me wel een erg leuk boek, ik vind Jill Mansell sowieso een goede schrijver.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaah 99 cent, echt bizar goedkoop! Ik heb al veel over de boeken van Jill Mansell gehoord, maar zelf nog nooit iets van gelezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh jeetje wat een koopje! Zulke boeken kan ik altijd wel waarderen, heerlijk om te lezen voor je gaat slapen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt goed :) En wat een leuke foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt mij een super leuk boek! Ik zou ook eens meer moeten gaan lezen :-)
  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen