Life as Chelsey bestaat 3 jaar! | Winactie

Donderdag 11 september 2014 kwam het eerste artikel online op mijn blog, Life as Chelsey. Dit betekent dus dat mijn blog vandaag 3 jaar bestaat! En wie jarig is, trakteert. Daarom geef ik een NYX lipproduct naar keuze weg! Meer weten? Lees dan snel verder.


3 jaar geleden wist niemand dat ik een blog had. Alleen een paar familieleden, mijn vriend en een vriendin. En zo heb ik het ook een tijdje gehouden. Uiteindelijk bleef het een tijdje stil op mijn blog, maar pakte ik de draad weer op in september 2015. Daarvoor poste ik een artikel wanneer ik daar zin in had, maar ik besloot het anders aan te pakken. Ik ging op vaste dagen posten en ik was ook actief op andere blogs. Mijn volgersaantal schoot om hoog, net als mijn bezoekersaantal. En het heeft ook even geduurd tot ik mijn eerste samenwerking kreeg. Oh, wat was ik gelukkig. Het liefst schreeuwde ik het van de daken. Als ik dan nu kijk naar hoe het gaat met mijn blog, ben ik oprecht een beetje trots op mezelf. Het gaat zó goed! En daarom ga ik weer wat weggeven aan niet één, maar 2 lezeressen van mij!

Wat kan je winnen?
Een NYX lipproduct naar keuze! Ik weet dat de MAC winacties het altijd goed deden, maar tegenwoordig ben ik zelf meer into de producten van NYX.

Hoe doe je mee?
Dit keer even 'anders' dan normaal: namelijk via Instagram!
- Volg Life as Chelsey op Instagram
- Like deze post en tag daarin 2 vriendinnen die volgens jou ook mee zouden moeten doen!

Extra kans?
- Volg Life as Chelsey op Bloglovin' (1x extra kans)
- Like de Facebookpagina van Life as Chelsey (1x extra kans)

De winactie duurt tot 25 september, dus tot die tijd kun je meedoen!

Liefs,
Chelsey

15 opmerkingen

 1. Gefelciteerd met je blogverjaardag Chelsey, doe je super goed! Ik hoop dat je de komende jaren lekker door blijft gaan met bloggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, gefeliciteerd! Ik doe graag mee, ik volg je op Instagram, daar heb ik al op meegedaan, maar ik volgde je al op Bloglovin (@britt699) en op Facebook: Britt van Ommeren. Duimen maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super leuk gefeliciteerd, ik heb deze al dus ik sla eventjes over! ga zo door

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nogmaals gefeliciteerd! Ik doe al mee via insta, maar volgde je ook al via Bloglovin'. Op FB heb je een extra like erbij ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je blog! Super leuke winactie. Ik heb meegedaan. Ik heb ook alle extra stappen gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk en wat lang alweer! Gefeliciteerd! Als het goed is heb je m'n comment op Instagram gezien :) Ik volgde je - al een hele tijd, of course! - op Bloglovin én op FB heb ik nu ook je pagina geliked.

  En wauw - ik zou precies zo'n kleur uitkiezen als die rode kleur op de foto. Hoe heet die kleur? En: hoe heet die kleur die daar links ligt? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd lieve Chelsey <3 Op naar de volgende drie jaar, whoopwhoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd! Wat gaat de tijd toch snel he:-)
  OMG, die lipsticks van NYX zijn zo goed! Die linker heb ik zelf ook en vind ik echt prachtig! Kan echt niet meer zonder :-)
  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik sla de winactie even over maar gefeliciteerd meid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. gefeliciteerd! ik doe zeker mee. ik volg je op facebook, bloglovin en instagram en heb de post geliked en gecomment :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd. Ik doe zeker mee... ik ben echt mega fan van NYX.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Trots op jou dat je al zo lang een blog bij houdt en het nog steeds met zoveel plezier doet. Gefeliciteerd lieverd! Op nog vele leuke blogjaren, hihi. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit producten van NYX gehad, dus zo het graag willen proberen!

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive