Kruidvat Pearly Lotus Eau de Toilette | Review

Wist je al dat Kruidvat een eigen geurlijn heeft uitgebracht? Deze heet The Master Perfumer en bestaat uit maar liefst 16(!!) geuren, dus voor ieder wat wils! Ik mocht de nieuwste geur uit deze parfumlijn ontvangen, namelijk Pearly Lotus en die ga ik vandaag voor jullie reviewen!En welkom bij de aller eerste parfum review op Life as Chelsey! Jawel, jawel. Dit is de eerste keer dat ik een parfum review, dus ik hoop dat ik er wat van bak ;). De verpakking valt wel lekker op door de groene kleur. Als je de verpakking zo ziet, zou je niet snel zeggen dat hij van Kruidvat eigen merk is. The Master Perfumer is een reeks luchtjes die ontwikkeld is door wereldberoemde parfumeurs. Hierdoor werd ik natuurlijk wel extra nieuwsgierig!Op de achterkant staat nog een kort verhaaltje over de parfumlijn van Kruidvat. Heel leuk! Het geurtje zelf is simpel. Geen poespas, gewoon simpel en duidelijk. Op de achterkant staat wel een mooie detail. Voor de rest is de parfum lekker compact. Je kunt hem gemakkelijk in je tas stoppen en meenemen. Oh ja, voor de foto's hieronder was ik even verkast naar een andere setting vanwege de zon en wolken die niet mee wilden werken!Pearly Lotus is de 16e geselecteerde geur. Kruidvat omschrijft deze geur als 'Een delicate mix van lotus, roos en muskus'. We gaan het zien. Of beter gezegd, ruiken! God, sta mij bij. Dit geurtje ruikt inderdaad naar een mix van lotus, roos en muskus. Maar zelf ruik ik vooral de muskus. Die komt flink naar voren. Verder ruikt het luchtje gewoon lekker fris. Mijn moeder heeft er ook even aan geroken en nu mag ik hem goed opbergen voor haar, haha!


Ik vind het een heerlijke geur, maar het is er wel eentje waar je van moet houden. Zelf doe ik 1 spuitje in mijn nek (klinkt weird, I know) en op de palmen van mijn handen. Ik heb het idee dat hij zo'n 3 uur blijft hangen, maar dat is zelfs nog langer. Ik kreeg van iedereen al complimentjes dat ik lekker ruik! En dat voor een klein prijsje. Ik ben tevreden en ben van plan om binnenkort nog een geur te halen uit deze collectie!

The Master Perfumer Pearly Lotus Eau de Toilette koop je voor €7,99 bij Kruidvat.

Heb jij al een geur uit de nieuwe parfumlijn van Kruidvat geprobeerd? Zo ja, welke raad jij mij aan? 

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft een product die ik heb ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

11 opmerkingen

 1. Ik ben nieuwsgierig geworden! Hij klinkt geweldig.
  Snel een langs gaan in de winkel. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Ik ben ook erg benieuwd naar de andere geuren. Binnenkort maar eens kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben hier best benieuwd naar geworden! Ook hoor ook altijd goede verhalen over de roze variant van deze parfums.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nog nooit een geur van het Kruidvat zelf geroken! Oeps!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh, inderdaad echt een klein prijsje. Ik ben wel benieuwd geworden hoe deze ruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt goed! Leuk om eens te proberen, zeker voor dat prijsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke review! Ik vind het altijd lastig om parfum reviews te maken. Deze parfums van de Kruidvat spreken me altijd erg aan, maar heb er nog nooit zelf eentje aangeschaft. Toch eens gaan doen! Top voor dat prijsje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hm ik weet inderdaad niet of dit een geurtje voor mij zou zijn.. maar ben er wel erg benieuwd naar..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kijk me een heerlijke geurtje te zijn.. Wist zelf niet dat ze een eigen lijn hadden... Goed dat ik het weet.. ga dan eens gaan kijken welke ze nog hebben van geuren...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kijk me een heerlijke geurtje te zijn.. Wist zelf niet dat ze een eigen lijn hadden... Goed dat ik het weet.. ga dan eens gaan kijken welke ze nog hebben van geuren...

  BeantwoordenVerwijderen