Foto met betekenis op canvas | Review

Een foto met een betekenis. We hebben er allemaal vast wel een. Ik mocht bij Canvas Company een foto op canvas laten bedrukken. Naast een foto op canvas, kun je ook een foto op hout laten bedrukken. Ik mocht dus een foto op canvas laten bedrukken bij hen. Ga ik een foto doen van mijn vakantie op Gran Canaria of een foto van mijn vriend en ik? Ik had al een heel fotoboek van mijn vakantie en ik had geen recente foto van mijn vriend en ik. Totdat ik een redelijk oude foto tegenkwam. Eentje met veel betekenis en emotionele waarde. Het is de eerste, en helaas ook de enige, foto van mijn vader met mijn kleine zusje.


Ik twijfelde eerst of ik deze foto wel zou doen, aangezien ik hem dan ook zou moeten delen op mijn blog. Maar ik dacht: waarom niet? Ik weet nog hoe blij mijn moeder was toen mijn broertje de gecrashte computer had gefixt en ze daarop deze foto weer tegenkwam. Deze foto werd genomen op 9 november 2009, vlak na de geboorte van mijn jongste zusje. Mijn broertje zie je links in de hoek. En mijn vader kijkt liefdevol naar zijn nieuwe, pasgeboren, dochtertje. Niet wetende dat nog geen 8 weken later mijn vader er niet meer zou zijn.


De kwaliteit van de foto zelf is een beetje meh. Maar dit komt doordat deze is genomen met een Blackberry. Ja, ja. Lekker old school. Toch wilde ik deze foto graag op canvas hebben om aan mijn moeder te geven. Ik kan je vertellen: het was een geslaagd cadeautje! Niet alleen zij is er blij mee, maar ook ik en mijn broertje. Blijft toch een bijzondere foto voor ons.


De foto op canvas is 60x40, wat ikzelf een mooi formaat vind voor een foto op canvas. We moeten er nog even een mooi plekje voor vinden in huis, maar voor nu staat hij even op onze neppe openhaard.Wil jij ook graag een foto op canvas? Bij Canvas Company kun je er al een laten bedrukken vanaf €6,00! Wij zijn in ieder geval blij met deze foto op canvas van mijn vader met mijn zusje en broertje.

Welke foto zou jij nog op canvas willen laten bedrukken?

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft een product dat ik heb gekregen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening niet. 

11 opmerkingen

 1. Wat een prachtige foto en ik vind het heel mooi dat jij voor deze hebt gekozen! Ik weet zeker dat deze nog een mooi plekje krijgt bij jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, Chelsey wat een prachtige, ontroerende foto. Ik snap heel goed dat je voor deze foto hebt gekozen <3!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi om zo'n foto op canvas te hebben als herinnering!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto en een prachtige betekenis <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Krijg een brok in mijn keel... wat een mooi gebaar naar je moeder toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat mooi dat je die foto hebt gekozen! Knap dat je het deelt op je blog <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En geloof mij,dit was zeker een hele mooie,geslaagde en ontroerende verassing voor mij,ben er heel blij mee en krijgt nog een heel mooi plekje in huis,mop ik hou van je💖

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeetje wat heftig.. gewoon tranen in mijn ogen! Wat een prachtig gebaar voor iedereen, heel knap dat je dit deelt en hele goede keuze om juist deze foto uit te kiezen!
  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw Chels, wat een ontzettend mooie betekenis inderdaad. Dit is een foto om te koesteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige foto en betekenis!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw! Echt een bijzondere foto heb je gekozen! Ik vind een foto met betekenis in huis zeker mooi, het geeft een persoonlijke sfeer in huis. Een foto waar je trots op mag zijn zeker.

  BeantwoordenVerwijderen