Believ' In Unicorns | Review

Unicorns zijn helemaal in. Je komt ze overal tegen: knuffels, emoji's, pantoffels, pyjama's en ga zo maar door. Ik werd benaderd door het superleuke merk Believ' In Unicorns om hun nieuwe producten uit te proberen. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Wie wil nou niet als een unicorn ruiken?WIE OF WAT IS BELIEV' IN UNICORNS?
Dit nieuwe merk heeft de unicorn hype vertaald naar een beautymerk. Het is een vernieuwde beautylijn met een premium uitstraling welke zich voornamelijk richt op tieners en jong volwassenen. Het unieke parfum van de producten zou moeten zorgen voor een onvergetelijke douchebeleving. Ik heb een douchegel, handzeep en een potje glitter 'snot' van dit mooie merk mogen ontvangen en die ga ik vandaag aan jullie laten zien!

BELIEV' IN UNICORNS - BATH & SHOWER GEL, €4,99 (250ML)
We beginnen met het product waar ik het meest benieuwd naar was: de douchegel! De verpakking is superleuk vormgegeven, helemaal in de stijl van unicorns! De douchegel belooft je huid te reinigen en te verzorgen.
En dan de geur en substantie. Ik was vooral benieuwd naar de geur natuurlijk, want wat is nou de ├ęchte unicorn geur? De douchegel ruikt heerlijk zoet. Het is echter wel een geur waar je van moet houden. Wat mij betreft is dit een echte unicorn geur. De geur blijft ook na het douchen goed hangen. ''Hmmm, wat ruik je lekker!'' kreeg ik al te horen van mijn vriend. Mag voor hem de douchegel gaan verbergen dus, haha! De substantie is zoals ik ben gewend van een douchegel. Ik had alleen wel wat meer glitters verwacht.


BELIEV' IN UNICORNS - HANDSOAP, €4,99 (250ML)
Handzeep is ook iets wat ik dagelijks gebruik. Voorheen gebruikte ik gewone, 'simpele' handzeep. Maar deze handzeep maakt het handen wassen nog leuker. Hij staat er leuk bij en ruikt ook weer mierzoet, net als de douchegel. Ook de vormgeving van de verpakking is vrijwel hetzelfde als die van de douchegel.
De substantie van de handzeep lijkt net wat dikker dan die van de douchegel. Hij schuimt wel goed tijdens het wassen van mijn handen. Maar ook bij deze had ik wel glitters verwacht. Achteraf niet zo erg, anders loop je de hele dag rond met glitters op je handen ;).


BELIEV' IN UNICORNS - GLITTERSNOT, €5,99 (100ML)
Uhh, say what? Glitter snot? Ik wist niet echt wat ik mij hierbij moest voorstellen. Toen ik het pakketje binnenkreeg, pakte mijn moeder als eerste het glitter snot. Ze deed het potje open, pikte wat op met haar vingers en deed het door haar haren. Vol verbazing keek ik naar haar. ''Wat doe jij nou?!''. Ze had een uitje en wilde graag glitters in haar haren hebben. De glitters waren heel subtiel en het product verharde gelukkig niet. Wat haar betreft dus een fijn en vooral leuk product! Dit glittersnot is ook geschikt voor het gezicht en lichaam. Heel leuk voor een feestje!

CONCLUSIE
Wat een leuke en vrolijke producten! Het is wel te merken dat dit beautymerk zich richt op tieners, want de verpakkingen ogen best kinderlijk. Het idee van het glittersnot vind ik ook leuk, maar ik denk niet dat ik deze er regelmatig bij zal pakken. Voornamelijk met een feestje voor bijvoorbeeld glitters in mijn haar. De douchegel en handzeep worden wel veel gebruikt bij mij thuis. De geur is echt heerlijk!


De producten van Believ' In Unicorns zijn niet bij elke drogisterij te koop. Bezoek hun website om de dichtstbijzijnde winkel te vinden! 

Was jij al bekend met dit nieuwe beautymerk?

Liefs,
Chelsey

10 opmerkingen

 1. Heel leuk maar inderdaad zie je goed dat het op tieners gericht is. De handzeep en de douchegel zou ik ook wel gebruiken, want stiekem vind ik die wel heel leuk! Glittersnot gaat mij een klein beetje te ver, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahah 'glittersnot' die naam alleen al is hilarisch. Inderdaad best een jeugdig concept, leuk gedesigned!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou hem juist al om de verpakking kopen hahaha! Ziet er superleuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke producten. Ik hou ook van zoete geuren, dus zou ze zeker kopen als ik ze tegen kwam.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind deze producten zoooo tof, en glittersnot haha, echt heel leuk bedacht. De verpakkingen zijn ook super cute <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het superrrrrr ik hou ook van Unicorns!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke verpakkingen! Glitter snot klinkt zo cool, dat wil je gewoon hebben :')

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die verpakking alleen vind ik al geweldig:-)
  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk merk! Ik vind de verpakkingen geweldig (: Ik zou de showergel wel willen proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk merk! Slim ook dat ze zo op deze hype inspelen

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive