Beautybox van Newpharma | Unboxing

Newpharma is een online apotheek in België die steeds meer groeit in Nederland en België. Ze hebben een uitgebreid assortiment met meer dan 30.000 producten en 750 merken. Ik mocht van hen een box ontvangen met allemaal beautyproducten om uit te testen. Ik moest mijn type huid en haar doorgeven. Op basis daarvan hebben ze voor mij een box samengesteld. Toen ik de box binnenkreeg, voelde het net alsof ik jarig was! Vandaag laat ik de inhoud aan jullie zien. Kijk je mee?

Ik heb dus een beautybox ontvangen met allemaal verzorgingsproducten. Een paar merken kende ik nog niet, maar heb ik wel voorbij zien komen bij andere bloggers. Zij waren er altijd lyrisch over, dus dat maakte mij wel erg nieuwsgierig. Laten we maar snel beginnen!

Detox douchegel van Bodysol (150ML)
Het 'grootste' product dat ik heb ontvangen, is de Detox douchegel van Bodysol. Detox douchegel klinkt wel erg interessant! Deze douchegel bevat groene thee en zal je huid als het ware ontgiften. Ik heb er even aan geroken en ik kan je al zeggen dat hij erg lekker ruikt!


Vichy Idéal Soleil Soothing after-sun milk (100ML)
Vichy is een merk waar onder andere mijn moeder razend enthousiast over is. In de beautybox die ik heb ontvangen, zit een after-sun milk van Vichy voor je gezicht en lichaam. Hij bevat geen parabenen en is geschikt voor de gevoelige huid. Nu denk ik niet dat een after-sun milk nog erg nodig is met dit weer, maar wellicht wel als ik weer eens onder de zonnebank ga!


Vichy Pureté Thermale Hydrating and cleansing foaming cream (50ML)
Zo, wat een namen hebben de producten van Vichy zeg! Ik ben echt een skincare hoarder, dus deze hydraterende cleanser ben ik erg benieuwd naar. Ook deze cleanser bevat geen parabenen en is dus geschikt voor de gevoelige huid.


Uriage Eau Thermale Cleansing Cream (50ML)
Dit merk kende ik nog helemaal niet. Dit is ook weer een cleansing cream voor de gevoelige huid (yay!). Deze milde cleanser zal je huid gently reinigen. Op de verpakking staat ook dat hij je huid zal beschermen. Ook naar dit product ben ik erg benieuwd, vooral omdat ik nog niet bekend ben met dit merk!


La Roche-Posay Micellar Water (50ML) & Respectissime Mascara Volume (4,5ML)
Tot slot heb ik nog twee producten mogen ontvangen van La Roche-Posay en ik weet dat Iris daar helemaal fan van is. Er zijn meerdere bloggers lyrisch over dit merk, dus dit maakt mij nog nieuwsgieriger. Nu ben ik sowieso dol op micellair water. Mascara is vaak een dingetje bij mij, aangezien ik voornamelijk alleen waterproof mascara gebruik. Maar de naam van de mascara belooft veel goeds.


De beautybox is dus goed gevuld met producten die veel goeds zouden moeten doen voor mijn gevoelige huidje. De producten lijken mij stuk voor stuk interessant en ik kan niet wachten om ze uit te proberen. Het enige minpuntje, vind ik, is dat de producten samples zijn. Maar dat heb je wellicht al kunnen merken aan de kleinere verpakkingen. Ik ga de producten in ieder geval wel testen. Nu is mijn vraag: over welk product moet ik absoluut een review schrijven? Let me know!


Welk product moet ik sowieso reviewen op mijn blog?

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft producten die ik heb ontvangen van een bedrijf. Dit beïnvloedt mijn mening niet. 

14 opmerkingen

 1. Ik vind de mascara heel fijn! Hij rook alleen niet meer zo fris bij mij..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet de mascara nog even goed gaan uittesten. Bij mij ruikt hij ook niet al te fris meer inderdaad..

   Verwijderen
 2. Wat een leuke box! Het lijken allemaal fijne producten om te proberen. Ben wel benieuwd wat je van de mascara vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha aaah pijnlijk 'nu denk ik niet dat aftersun nog nodig is met dit weer' I want summer back! Wel fijne productjes allemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is het moment waarop de realiteit keihard aankomt haha! Kan hem wellicht gaan proberen als ik weer een keer onder de zonnebank ga :)

   Verwijderen
 4. Ik gebruik ook alleen maar waterproef mascara, maar ben wel benieuwd naar deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben vooral nieuwsgierig naar de gezichtsreinigers :) Daar kan ik nooit genoeg van krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Pomptipom! Wat een mooie producten! Tell me more! Die Uriage... en? En? En?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar ben ik zelf ook nog erg nieuwsgierig naar. De reviews volgen nog :)

   Verwijderen
 7. Ik ben heel benieuwd wat je van de LP producten vindt, die mascara is namelijk één van mijn favorieten. Alleen in de mini versie vind ik hem lang niet zo fijn als full size ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was nog niet bekend met dit merk, maar jullie maken mij allemaal wel erg nieuwsgierig :)

   Verwijderen

Blog Archive