Schoorlse Duinen | Fotografie

Ik liet op Instagram al weten dat ik naar Schoorl ben geweest om te gaan fotograferen met Rosanne. ''Krijgen wij de foto's ook te zien?'' Ja, zeker! Schoorl is eigenlijk niet eens gek ver weg voor mij. Ongeveer 15 minuutjes met de bus. Toch ga ik er veel te weinig heen, terwijl het daar heel mooi is! Vandaag laat ik aan jullie wat foto's zien die ik in de duinen heb gemaakt.


Woensdag 2 augustus vertrok ik met de bus van Alkmaar station naar Schoorl, samen met Rosanne. Rosanne wilde mij graag fotograferen voor haar portfolio en ik besloot mijn geliefde Nikon ook maar weer eens mee te nemen. Ik laat echter geen foto's zien die Rosanne van mij heeft gemaakt, omdat deze puur voor haar portfolio zijn. Wellicht laat ik er binnenkort wel eentje zien op Instagram. De onderstaande foto's heb ik bewerkt in Afterlight.Waar fotografeer jij het liefst?

Liefs,
Chelsey

11 opmerkingen

 1. Wauw, wat een mooie foto's! Ik vind fotograferen ook super tof! De laatste keer dat ik er echt op uitging om te fotograferen was ook naar het bos, maar dat was voor een schoolopdracht dan is het toch anders fotograferen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een super mooie foto's! Ik heb niet echt een favoriet plekje maar morgen ga ik naar het oude land van ooit foto's maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie mysterieuze foto's heb je gemaakt! Al helemaal hoe je ze hebt bewerkt. Erg mooi! ik vind foto's maken bij het strand of het water altijd erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig! Wat een mooie foto's. Ik hou ook van het platte land, bos en close-up van dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een prachtige en dromerige foto's! Mooi bewerkt <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaah ik ben echt verliefd op hoe je ze bewerkt hebt, wat moooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige foto's en een heel erg mooi gebied!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi! Fijn sfeertje hebben deze foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat voor een camera heb jij? Super mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive