Pamela Reif voor Hunkemöller Aimee | Review

Wie mij een beetje kent, weet dat ik dol ben op lingerie. Regelmatig vind ik dat ik mezelf mag belonen met iets moois en dan is het ook 9 van de 10 keer lingerie. Toen ik zag dat de Pamela Reif collectie uit was, werd ik opslag verliefd. IK WIL ALLES! Ik twijfelde tussen een bordeaux rood setje en de roze velvet bralette, maar ging toch naar huis met het bordeaux rode setje!De beha is een voorgevormde beugel bh met kant en satijn. Er zitten ook mooie, sexy, cut-outs in de beha. Door deze cut-outs wilde ik hem juist hebben. Ik nam ook de string mee die hierbij hoort. Deze heeft aan de voorkant kant en de achterkant heeft een fijne stof. De beha nam ik in C70 mee, terwijl ik eigenlijk D65 heb. Maar C70 kan ook. De string nam ik mee in een XS, maar ik merkte dat zelfs deze iets te groot was. Voornamelijk de voorkant met het kant sloot niet heel mooi aan. Het ging een beetje voorover hangen bij mij. Verder zit hij wel prima!


Kortom, ik ben verliefd op deze collectie. De beha zit als gegoten en ondanks de string niet helemaal mooi zit bij mij, ben ik wel verliefd op dit setje! Deze is favoriet geworden. En omdat ik €5 korting heb opgespaard, ga ik deze week nog terug voor het roze velvet setje met de bralette. Tsja, die korting doet het hem hè!

Meer zien van deze collectie? De Pamela RF collectie vind je hier!

Heb jij al iets uit deze collectie?

Liefs,
Chelsey

12 opmerkingen

 1. Moooi is 'ie! Ik ben gegaan voor een ander bordeauxrood item uit de collectie; hij moet alleen nog binnenkomen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoooo mooi! Ik heb de bordeaux rode body besteld! Ben ook heel benieuwd. Wil eigenlijk ook nog heel graag het roze setje en het roze pyjamaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi setje! Vind deze kleur echt heel erg mooi en chique.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi setje en mooie kleur! Ik had deze laatst al bijna meegenomen maar twijfelde toen nog. Misschien toch maar weer eens naar kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oooh wauw ik vind hem ook echt prachtig! Mooie collectie heeft hunkemuller nu!
  ik krijg gelijk alweer meer zin in die winterse dagen!

  liefs, nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat een mooie collectie zeg ! Ik vind de kleur zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi setje zeg! Ik houd ook echt van de kleur bordeauxrood! Heel chique!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooi setje :)! Ben nu ook wel benieuwd naar de hele collectie :)!
  Xxxx, leoniae

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooi setje! Ik heb vandaag ook een luxe bh aan. Ik draag veel sport bh's, maar af en toe wil ik ook mijzelf 'sexy' voelen en geen lomp sportfiguur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt prachtig setje! Ik koop veel te weinig mooie lingerie, moet ik toch eens wat vaker doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ga ook meestal naar Hunkermoller ze hebben daar super mooie lingerie.. En de bediening is daar super... Als je iets niet weet helpen ze u met plezier.. Mooi setje trouwens.. 😉

  BeantwoordenVerwijderen