NYC Big Bold False Lash mascara | Review

Mijn all time favoriete mascara is de Glam & Doll van Catrice in waterproof, maar ik ben continue opzoek naar een andere variant die deze kan overtreffen. Ik had de review gelezen van Iris over de Big Bold False Lash mascara van NYC, dus ik was een beetje huiverig voor deze mascara. Maar, ik ben hem gaan testen en vertel vandaag aan jullie wat ik ervan vind!De verpakking van deze mascara is lekker roze. Niet zozeer schreeuwend roze, maar gewoon een mooie kleur. Verder kan ik er niet veel over zeggen. Gewoon een prima verpakking. Deze mascara belooft maximale volume te geven en zal zorgen voor een ultra lange lengte. Ik ben benieuwd!


En dan het borsteltje. Dit borsteltje heeft 'gewone' haartjes. Mijn favoriete mascara van Catrice heeft een plastic borsteltje en die heeft dus eigenlijk wel mijn voorkeur. Maar we gaan gewoon kijken of het wat is! Het borsteltje is trouwens ook redelijk groot.


Op de bovenste foto draag ik helemaal geen mascara en op de onderste heb ik wél mascara op (goh). Ik moet zeggen dat ik het grote borsteltje een beetje onhandig vind. De mascara kwam namelijk ook op mijn oogleden terecht zoals je wellicht kunt zien op de foto. Maar verder: MOOI! Door de review van Iris was ik een beetje bang voor klonterige wimpers, maar dat valt reuze mee. Sterker nog, ik ben best enthousiast. Ohja, ik heb geen mascara gedaan op mijn onderste wimpers.Ik gebruik meestal alleen waterproof mascara. Waarom ik dat doe zal ik nog eens een apart artikel over schrijven, want het is best grappig eigenlijk. Maar goed. Ik heb deze mascara ook op gehad tijdens het sporten en hij is geen eens uitgelopen door het zweten. Hij maakt mijn wimpers overduidelijk langer en voller. Dus dikke prima! Vooral voor zo'n prijs. Deze hou ik erin.


NYX Big Bold False Lash mascara is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister voor €4,49.

Wat is jouw favoriete mascara?

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft een product die ik heb ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

11 opmerkingen

 1. Wauw super mooi effect! Lijkt net alsof je nepwimpers op hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi bij jou!! Ik ben hem ook aan het testen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, mooi resultaat! Ik ga deze ook eens proberen denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb die mascara met de oranje verpakking van NYC, die is ook heel erg fijn. Deze heb ik nog nooit geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh hier ben ik zelf nu ook wel heel erg benieuwd naar! Mooi effect geeft hij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow ik vind hem bij jou super mooi! Maar ik heb misschien wat lastige wimpers. Top dat jij hem fijn vindt! En bedankt voor de vermelding dikke ntb

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi effect! Prachtig gesepareerd, heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je prachtige lange wimpers! Het effect is echt super mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het er wel mooi uitzien eigenlijk, niet verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive