Floral Romance hoesje van iDeal of Sweden | Review

Misschien ben je al bekend met het merk iDeal of Sweden, misschien nog niet. Daar komt nu verandering in! Dit merk staat bekend om haar prachtige hoesjes van top kwaliteit. Ik mocht een hoesje bij hen uitzoeken en daar twijfelde ik geen seconde over. Na lang wikken en wegen, ging ik toch voor het hoesje 'Floral Romance' en deze kun je vandaag bewonderen op mijn blog!

Het hoesje kwam binnen in een mooi, doorzichtig, doosje. Het voelde een en al luxe aan! Verder is de verpakking simpel, maar heeft hij wel eventuele schade voorkomen tijdens het ritje naar mijn huis. Op de achterkant van de verpakking vind je nog het concept van iDeal of Sweden.
''Inspired by the latest fashion and trends, together with innovative thinking, iDeal of Sweden blends our fashionable cases in this year's colors and patterns with our functional and Swedish styled wallets. Mix and match to create your perfect combination. Of course, our latest cases are compatible with our magnetic mounts for your car and home, or why not the office. Simplify your life with the iDeal Concept!''

En dan het hoesje zelf. Het is een hardcover hoesje en die vind ik persoonlijk het fijnst! De kwaliteit is echt top. Ik kan er niet meer over zeggen. Gewoon top. Het hoesje is ook lekker stevig, dus als je hem om je telefoon wilt doen moet je wel even goed kracht zetten. Maar dan zit hij ook als gegoten. En de print... prachtig! Hij past ook perfect bij mijn rosé gouden iPhone. Onderaan het hoesje vind je nog de naam van het merk zelf in het goud. Dit hoesje straalt een en al luxe uit!
Het hoesje is al supermooi, maar toen zag ik de binnenkant. Ja, die ziet er natuurlijk niet uit als de voorkant. Maar zoiets heb ik nog nooit eerder gezien bij een hoesje. Of het ligt aan het feit dat ik nog nooit zo'n luxe hoesje heb gehad. Maar aan de binnenkant vind je nog een soort zacht kussentje voor je telefoon voor extra bescherming.


I LOVE IT! iDeal of Sweden is momenteel écht mijn favoriete merk voor telefoonhoesjes. Hun hoesjes zijn zo mooi, elegant en stralen luxe uit. Ik ben fan! Jij ook? Je kunt tot 31 augustus de kortingscode 'NL20' gebruiken voor maar liefst 20% korting! Dus, waar wacht je nog op?


'Floral Romance' is verkrijgbaar bij iDeal of Sweden voor €29,99. 

Kende jij dit merk al?

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft een product die ik heb ontvangen van een bedrijf. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

9 opmerkingen

 1. Ik heb ze idd op Instagram voorbij zien komen. Mooi hoesje dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk hoesje! Op dit moment heb ik een hoesje van Primark om mijn telefoon zitten, met cactussen erop en glitter dat gaat "zwemmen" als je je telefoon beweegt haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw mooi hoesje! Ik heb een tijdje bij een bedrijf gewerkt die deze hoesjes klaarmaakte voor verzending, zijn mooi he! Ik heb zelf liever een hoesje dat ook het scherm beschermt, ik ben nogal onhandig ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een mooi hoesje! Ik ben de laatste tijd steeds meer fan van hoesjes die kwalitatief beter zijn en ook langer meegaan. Momenteel zit er een turquoise eromheen, nog even de zomerse sfeer behouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw hele leuke keuze! Ik vind het erg belangrijk dat het hoesje ook van goede kwaliteit is en kies dan ook liever voor een wat hogere prijs maar dat bied wel meer bescherming :-)

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende het merk nog helemaal niet! Wat een super mooi hoesje, zo lekker vrolijk en fleurig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dit zo een mooi en chique hoesje. Hij ziet er ook echt goed uit qua kwaliteit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaaah nu ik dit heb gelezen en gezien kan ik niet meer wachten tot die van mij binnenkomt! Wat een prachtig hoesje.

  BeantwoordenVerwijderen