Een dagje Rotterdam | Plog

Vorige week donderdag ben ik met Celine een dagje naar Rotterdam geweest. Een jaar geleden was ik daar voor het eerst, maar toen viel het best tegen. Ik besloot daarom dat ik deze stad wel een tweede kans wilde geven. Dus, donderdagochtend stapte ik vroeg op de trein en ben ik naar Rotterdam geweest!Eigenlijk heb ik helemaal geen foto's gemaakt van de reis. Het was vroeg, haha. Ik had om 8:14 de trein vanaf Alkmaar en moest overstappen op Utrecht. Om 10:10 kwam ik dan eindelijk aan in Rotterdam, waar Celine op mij zat te wachten voor de Starbucks. We zijn meteen het centrum ingedoken, alleen regende het wel enorm. Ik heb een broek gescoord bij de Bershka, we zijn de Mediamarkt in geweest (ik opzoek naar de Funko Pop van The Flash) en we hebben ook een bezoekje gebracht aan de TKMaxx. Maar die winkel vond ik een beetje tegenvallen. Het was er nogal een rommeltje. Na nog een paar winkels kregen we wel trek en besloten we de zoektocht naar Baker's Dough te starten. Daar hebben we genoten van cookie dough! En ja, het is net zo lekker als dat het eruit ziet.
Daarna liepen we weer terug naar de Markthal. Die wilden wij ook nog graag even bezoeken. Hier hebben we alleen een beetje rondgelopen. We zaten namelijk nog helemaal vol van de cookie dough!
Vlakbij de Markthal zijn de kubushuizen. Hier wilde ik ook nog graag kijken. Heel bijzonder, deze huizen! Je kon ook binnen kijken in een van de huizen, maar dat hebben wij toch maar niet gedaan. Wel gaaf om te zien.
Na een rondje te hebben gelopen daar, wilden wij weer terug naar het centrum. Nog even in wat winkeltjes kijken. Het was die dag echt typisch Hollands weer: regen en wind. Dus winkelen was een betere optie!We namen ook een bezoekje aan de Urban Outfitters. Maar deze was wel erg klein en ze hadden ook niet veel. Ik zette wel even dit leuke boekenhoekje op de foto.


Tot slot zijn we nog naar een paar winkels geweest als de Forever21 en de Hunkemöller. Rond half 4 namen we alweer de trein terug. Beentjes waren moe van al dat lopen en het weer zat ook niet bepaald mee. Maar we hebben wel een gezellig dagje gehad! En ik vond Rotterdam dit keer wel leuker ;). Een shoplog zal er niet komen. Daar heb ik echt te weinig voor gekocht haha. Ik heb dus een nieuwe mom-jeans gekocht bij de Bershka, een thermosbeker bij TKMaxx en bij Lush heb ik mijn all time favoriet Eau Roma water gehaald en een nieuwe lipscrub.Zijn jullie ook wel eens in Rotterdam geweest?

Liefs,
Chelsey

14 opmerkingen

 1. Ah top dat je Rdam leuker vond dan je eerste keer! Ik blijf het altijd een leuke stad vinden en heb dat 'mindere' juist met Amsterdam (al vind ik dat zo af en toe wel leuk) Veeel te druk en chaotisch voor mij, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Rotterdam was vroeger de eerste grote stad van waar ik woonde. Dus daar gingen we meestal winkelen. Daarna nog een vriendje gehad die in Rdam ging wonen, dus toen kwam ik er wekelijks. Ondertussen kom ik er een paar keer per jaar. Op bezoek bij een vriendinnetje of als we met de vriendinnen groep van vroeger afspreken. Dan ligt Rdam halverwege. Snap wel dat je Rdam niet leuk kan vinden. Je moet meer je best doen bij deze stad om de leuke dingen te zien. De oude haven vind ik het meest gezellige stukje Rdam (dat na de kubus huizen). Verder is Rdam wel heel leuk om een avondje te feesten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke plog! Mooie outfit draag je ook. Ik wil ook zo graag eens naar Baker's Dough!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke plog! Ik vind Rotterdam zo'n leuke stad! Binnenkort maar weer eens keer naar toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's meis! Ik vind Rotterdam wel fijn om te winkelen qua winkelaanbod maar ik vind het niet de mooiste stad haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuke plog! Dat cookie dough van Bakers Dough ziet er echt enorm lekker uit! Ik vind Rotterdam altijd zo een leuke stad omdat het niet mega druk is maar je er wel een hoop leuke winkels hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind Rotterdam ook zo leuk. Wij waren er in Mei een weekend en ik heb echt genoten. Je foto's zijn heel leuk geworden en wat draag je een gave broek!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind Rotterdam een leuke stad alleeen kom ik er helaas niet meer zo vaak. Ik wil ook zo graag dat Bakers Dough eens uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke foto's! Grappig hè die kubus huizen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat Bakers Dough ziet er echt delicious uit! omygod.. ik kom soms in Rotterdam, de volgende keer ga ik dit dan ook echt proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind Rotterdam een aparte stad. Ik weet het niet, ondanks dat mijn roots daar liggen kan ik er niet wennen.
  Shoppen kun je er heerlijk, dus dat zit goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zelf zit ik in Rotterdam op school dus kom ik er regelmatig. Voor shoppen zit je er helemaal goed!
  OMG en die cookie dough! Die ziet er echt heerlijk uit, ik moet hem nog ook echt binnenkort is uitproberen!

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke en gezellige plog! Zelf kom ik niet zo vaak in Rotterdam, omdat het zo ver weg is!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Bakers Dough, dat ziet er heerlijk uit! Leuke outfit heb je aan trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive