Blog, school, werk & sporten | Personal update

Het is inmiddels alweer een tijd geleden sinds de laatste 'personal update', dus ik vond het wel weer tijd worden om wat bij te kletsen! Ik vertel hoe het nu gaat met mijn blog, over het aankomende schooljaar, waar ik nu werk en hoe het nu gaat met sporten! Lees je mee?

Foto: Kaboompics

BLOG
1 woord: super! Het gaat supergoed met mijn blog en dat zie ik ook terug in mijn mailbox. Tegenwoordig krijg ik niet alleen samenwerkingen via de mail aangeboden, maar ook via Instagram. Daar gaat het ook redelijk goed. Ik heb eindelijk de 2.000 volgers behaald! De volgers op Bloglovin' staan een beetje stil, maar qua cijfers gaat het wel goed. En het belangrijkste: ik heb nog steeds evenveel plezier in het bloggen als 3 jaar geleden. 11 september is mijn blogverjaardag en bestaat Life as Chelsey alweer 3 jaar!

SCHOOL
Maandag 4 september moet ik er ook weer aan geloven: school! Ik had voor de vakantie mijn propedeuse gehaald, dus volgende maand heb ik daar ook de uitreiking van. En ik ga gewoon vrolijk door met het 2e leerjaar van Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam! Ik heb er best wel zin in. Dit jaar krijgen we ook voor het eerst specialisaties. Ik heb voor de specialisatie Digitale Media gekozen, wat ook perfect aansluit bij mijn blog. Zin in! Afgelopen schooljaar deed ik 'van MBO naar HBO' updates, maar die overstap is niet meer van toepassing. Zouden jullie het leuk vinden als ik alsnog updates plaats over hoe het gaat?

WERK
Op Twitter liet ik al weten dat ik weer gesolliciteerd heb bij de Primark. Jup. Ik kreeg een berichtje van een oud collega die vertelde dat ze mij weer terug wilden hebben. Te weinig personeel. Na lang te hebben getwijfeld (want ik vind het stom staan om terug te gaan terwijl ze mij niet hadden verlengd) heb ik toch een mail gestuurd. En guess what? Nooit wat van gehoord, maar er zijn wel nieuwe mensen aangenomen. ''Anders bel je HR even?'' En het laatste wat ik zou doen, is op mijn knieën gaan. Nee hoor, not gonna happen! Sommigen van jullie wisten het al, maar sinds kort onderhoud ik de social media (voornamelijk Instagram) van Bodystyle. Dit is een lingeriewinkel in Alkmaar. Eens in de week ga ik langs om foto's te maken en elke dag post ik op hun IG. Dit vind ik leuk om te doen én sluit ook aan bij mijn opleiding!

SPORTEN
Nog even over het sporten. Ik heb er al eens artikeltjes over geschreven. Ik ben al zo'n 2 jaar bezig met aankomen en dat gaat wel oké. Mijn gewicht schommelt nog steeds tussen de 50 en 53 kilo, maar ik heb geleerd om niet meer op de cijfers te letten. Ik let nu meer op hoe ik mij voel en dat vind ik wel belangrijker. Ik heb weer volop energie door het sporten. Heerlijk!

Zo. Dat was het wel voor nu. Zoals je hierboven kunt lezen, gaat het goed met mij. En ja, ik ben ook nog steeds samen met mijn vriend! In juli vierden we op Gran Canaria ons 4,5 jaar samenzijn. Many more years to come!

Hoe gaat het met jou?

Liefs,
Chelsey

7 opmerkingen

 1. Wat leuk dat je als baantje een social media kanaal kan bijhouden! Wie weet komen er meer van dit soort klusjes bij, de Primark weet niet wie ze missen! Heel veel succes weer tijdens je 2e leerjaar, dat komt vast helemaal goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja nog even en dan moet je smeken om terug te mogen komen. Ze wilde jou toch terug.. Sjonge.. Goed dat je dat niet gedaan hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel! Wat fijn dat je een baantje hebt wat aansluit bij je opleiding. Lijkt me een stuk leuker en leerzamer dan de Primark!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik zou nog graag meer lezen hoe t op school gaat!:-) leuk dat je een specialisatie mocht kiezen!
  En nog gefeliciteerd saampjes, de tijd gaat snel he! Ik ben ook alweer bijna 6 jaar samen!
  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje Aleer 4,5 jar samen met je vriend! Fijn om te horen dat het goed met je gaat! Ik ben wel benieuwd naar je tweede jaar! Dus laat die updates maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn dat het goed gaat met je! En ja gewicht is eigenlijk zo stom om uit te drukken in cijfers. Ik beb lang en weeg 66 kilo. Voor de een klinkt dat licht, voor de ander zwaar. Ik kijk liever naar het plaatje compleet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aw fijn om te lezen dat het goed met je gaat! Super leuk dat je nu ook samenwerkingen krijgt via instagram, keep up the good work :-) X

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive