Sporten, CosmoGIRL, voetbalwedstrijd en Dunkirk | Life as Chelsey

Hola! Afgelopen week heb ik het druk gehad maar ook een hoop leuke dingen gedaan. Daarom leek het mij wel leuk om weer eens een weekoverzicht te delen met jullie. Ik ben weer wezen sporten, heb mijn eigen verhaal kunnen bewonderen in de CosmoGIRL, heb afgesproken met vriendinnen en nog meer!MAANDAG


Vandaag ging ik sporten met Quinty en Eliza. Daarna deed ik wat boodschapjes bij de Albert Heijn met Eliza en nam ik voor het eerst parel couscous mee. Zo lekker is dat! Ook dronk ik een lekker sapje van Innocent. De rest van de dag heb ik gewerkt aan mijn blog en foto's gemaakt.

DINSDAG
Ik had vandaag voor het eerst hummus gegeten en verdorie, wat is dat lekker zeg! Ook was ik weer in de sportschool te vinden. Voor de rest eigenlijk niet veel bijzonders gedaan deze dag. Eigenlijk een beetje hetzelfde als maandag!

WOENSDAG
Vandaag was wel een volgepland dagje. In de ochtend ging ik weer sporten met Quinty. Daarna snelde ik naar huis, omkleden, douchen en door naar een lingeriewinkel. Daar had ik namelijk een afspraak staan. Na de afspraak kocht ik samen met mijn moeder de gloednieuwe CosmoGIRL, want ik sta daarin met mijn verhaal! Ik zou eigenlijk een bewijsexemplaar krijgen, maar heb die niet binnen gekregen. Eenmaal gekocht moest hij natuurlijk per direct opengemaakt worden van mijn moeder, midden in de stad. 's Avonds ging ik gezellig, ouderwets, met mijn broertje naar een AZ wedstrijd in het AFAS stadion.

DONDERDAGWat betreft de afspraak in lingeriewinkel BodyStyle: ik mag vanaf volgende week hun social media gaan onderhouden! Dit zal voornamelijk foto's maken betreffen en zorgen voor meer volgers en interactie. Ik heb er onwijs veel zin in! Ik kreeg vandaag ook mijn Mascha Planner binnen, dus dat werd plannen, plannen en plannen! Love it. Daarna had ik afgesproken met een vriendin bij de Primark en daarna zijn we met nog wat meiden naar Broek Op Langedijk gegaan. Een vriendin was alleen thuis en daarom hielden wij een 'slaapfeestje' in onze Harry Potter pyjama's haha! (Hier heb ik gelukkig geen foto's van). Het werd uiteindelijk laat, maar we hadden het gezellig.

VRIJDAG

Vrijdag ging ik 's ochtends nog terug naar Alkmaar. Eenmaal weer thuis even geknuffeld met poes en een workout gedaan om weer wat energie te kweken. Jeetje, wat was ik moe! 's Avonds ging ik uiteten bij Happy Italy met Esmee en daarna zijn we naar de film Dunkirk geweest. Onwijs goede film, maar wel heftig.

ZATERDAGDie vrijdag was ik meteen door gegaan naar mijn vriend, want daar bleef ik slapen. Zaterdag ging hij namelijk zijn aller eerste autootje ophalen! De rest van de dag bestond daarom ook uit rondjes rijden. Ook ik mocht rijden en daardoor kriebelt het wel hoor. Ik wil ook een eigen auto! 's Avonds hebben we lekker gespendeerd op de bank.

ZONDAG
Het was echt een ultieme lazy Sunday. We sliepen uit en daarna gingen we weer rondjes rijden. Gewoon. Omdat het kan. Uiteraard moesten we ook even stoppen bij de McDonald's voor een milkshake. 's Avonds aten we pannenkoeken bij mijn opa en oma en heb ik dit weekoverzicht afgemaakt!

Hoe was jouw week?

Liefs,
Chelsey

8 opmerkingen

 1. Wat een leuke week! En wat tof van die lingeriewinkel, ik ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker weekje! Wat heb je veel gesport zeg haha was ik maar zo sportief.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben jij goed bezig zeg in de sportschool, daar kan ik nog een voorbeeld aan nemen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Knap dat je zo aan het sporten bent! Daar kan ik alleen maar een voorbeeld aan nemen!
  Dunkirk gaan m'n vriend en ik ook zeker in de bioscoop kijken. Lijkt me een ontzettend heftige film!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooooh heerlijk, nog een sportieveling! Ben benieuwd naar je lingerie avontuur...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vond hummus eerder helemaal niet lekker, maar ben er nu gek op! Bij de appie hebben ze ook veel verschillende smaken. Moet je zeker even proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed beeezig met sporten jij! Zometeen kom ik bij je artikel over de planner, ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen