NYX Lip Lingerie Exotic + Teddy | Review

Make-up is iets wat ik dagelijks eigenlijk amper draag. Een paar jaar geleden ging ik wel full face de deur uit, maar tegenwoordig neem ik genoegen met een likje mascara, wenkbrauwgel en een beetje highlighter. Maar waar ik nog steeds helemaal gek op ben, zijn (liquid) lipsticks. En die collectie groeit ook gewoon nog door. Op mijn verjaardag kocht ik bij de NYX winkel in Amsterdam de kleur Exotic en onlangs won ik via Instagram bij Mariska (Matte & Shimmer) een NYX lipproduct naar keuze. Toen ben ik gegaan voor Teddy en vandaag laat ik beide kleuren aan jullie zien!


Wie gek is op de lipcreams van NYX, zal de Lip Lingerie collectie ook geweldig vinden. Deze collectie staat er namelijk om bekend dat ze langer en beter blijven zitten. En dat heb ik ook zeker ervaren. Mocht je gister nog mijn story hebben gezien op Instagram (zo niet: volg mij dan even hehe @lifeaschelsey) dan kon je al zien dat de lipsticks er aardig lastig van af gaan.


EXOTIC
Kennelijk is Exotic een dupe van een Kat von D lipstick. Dit wist ik niet toen ik deze meenam, maar nu wel! Op de website van NYX wordt Exotic omschreven als 'warm mahogany red'. Deze kleur vind ik echt prachtig en heb ik al uitgebreid kunnen testen op mijn verjaardagsfeest. Wonderbaarlijk genoeg, heeft de lipstick het de hele avond volgehouden. En dat met allemaal drankjes, snacks en taart! Dit is een kleur die ik zelfs dagelijks zou dragen.

TEDDY
'Warm rich brown'. Deze lipstick heb ik dus via Mariska gewonnen. Ik vond het heel lastig om een kleur uit te kiezen, maar na wat reviews te hebben gelezen en swatches te hebben gestalkt op Google, werd het toch Teddy. Persoonlijk ben ik dol op donkere, bruine, kleuren en vind ik ze mij ook wel goed staan.

De vormgeving van beide lipsticks vind ik trouwens simpel, maar wel leuk. Dat komt voornamelijk door het lettertype van Lingerie. Mooi! Het aanbrengen van de lipsticks ging mij redelijk goed af. Over het algemeen ben ik al geen ster in het netjes aanbrengen van lipsticks, laat staan liquid lipsticks. De applicator van deze liquid lipstick is namelijk iets anders dan ik gewend ben.
En dan hieronder de swatches! Mooie kleurtjes, hè?


Ik probeerde nog close-ups te maken van de liquid lipsticks op mijn lippen, maar dat heb ik nog steeds niet helemaal onder de knie. Dus die skip ik en we gaan door naar de full-face foto's! De foto's zijn ook niet bewerkt, zodat je goed de daadwerkelijke kleur op mijn lippen kunt zien.

Exotic
          
Teddy
Teddy is uiteindelijk toch een donkere kleur dan verwacht, but I like it! Echt een ideaal kleurtje voor de herfst (wat nu dus ook prima kan, Nederland kennende) en de winter. Exotic is, zoals ik al zei, echt een kleurtje die ik mezelf dagelijks zie dragen. De liquid lipsticks blijven belachelijk goed zitten, zonder je lippen compleet uit te drogen. Fijn! De Lip Lingerie collectie van NYX is absoluut een favoriet geworden van mij en ik wil meer hebben!


 NYX Lip Lingerie, €8,35 bij Douglas  of via de website van NYX zelf.

Heb jij ook een product uit de Lip Lingerie collectie? Zo ja, welke kleur is jouw favoriet?

Liefs,
Chelsey

20 opmerkingen

 1. Ik had er ook één, maar dat was de verkeerde kleur :( Ik vind Exotic wel héél mooi zeg! Idd, echt een kleur voor everyday!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh, dat kan ook wel eens gebeuren! Dat was die ene die je had geswapt, toch? Het is zeker een mooi kleurtje!

   Verwijderen
 2. Wat een mooie producten! Vind vooral Exotic je prachtig staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh, Exotic staat je prachtig! Ik heb hem ook, moet hem weer eens op doen! Echt een fijne formule inderdaad! Teddy zou voor mij denk ik te bruin zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :) Teddy is ook wel een iets donkere kleur dan ik had verwacht. Altijd wel lastig, om zulke dingen uit te kiezen via het internet. Exotic moet je zeker vaker dragen, prachtig kleurtje!

   Verwijderen
 4. Mooie kleurtjes, Exotic is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Twee mooie kleurtjes die je allebei heel goed staan. Ik moet zelf nog snel een lip lingerie aanschaffen, ik hoor er zoveel goede verhalen over!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Lieke! Moet je zeker doen. En zo gek duur zijn ze ook niet ;)

   Verwijderen
 6. Wat een leuke kleuren! Ik heb zelf wat minder positieve ervaringen met de lip creams van Nyx, maar ben benieuwd naar deze!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit zijn niet de 'gewone' lip creams van NYX, maar de Lip Lingerie. En die blijven echt muurvast zitten!

   Verwijderen
 7. Ik vind vooral Exotic mooi. Die andere vind ik persoonlijk wat minder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind Exotic persoonlijk ook een kleur die beter bij mij staat!

   Verwijderen
 8. Ik vind de roze kleur het mooiste eerlijk gezegd. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oei,... Teddy zou van mij een horrorfreak maken! Bij jou staat dit verdorie nog goed ook! Mijn kleur is meer Exotic. Mooie keuzes! NYX is mijn favoriete merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze staan nog op mijn lijstje om een keer te kopen. Maar voorlopig vind ik dat ik genoeg liquid lipsticks heb haha. Eerst maar een paar opmaken dacht ik zo voordat er wat nieuws binnen komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Exotic staat je echt zooo mooi, prachtig kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Exotic staat je echt zooo mooi, prachtig kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ohh exotic is echt een heel leuk kleurtje! Met Teddy weet ik het zo net nog niet..

  BeantwoordenVerwijderen