Ik ga op vakantie naar... Gran Canaria!

Vandaag, 3 juli, vertrek ik samen met mijn vriend naar Gran Canaria! Hier gaan wij lekker een weekje genieten van zon, zee en strand. 4 juli zijn we 4,5 jaar samen, dus dat gaan wij daar ook mooi vieren. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in! Omdat ik zoveel mogelijk wil genieten van de vakantie, heb ik niet vooruit gewerkt voor mijn blog. Ik ben bang dat ik dan namelijk alsnog veel bezig ben met mijn blog op vakantie (delen van artikelen etc.) en dat wil ik niet. Vakantie is om te relaxen en om helemaal tot rust te komen. Artikelen zullen na mijn vakantie weer komen. Mochten jullie benieuwd zijn naar alle vakantie foto's, dan kunnen jullie mij op Instagram volgen! Uiteraard zal ik daar wel van alles op blijven delen. En voor nu, tot volgende week! <3


9 opmerkingen

 1. Wat heerlijk, altijd super een week naar een zonnige plek. Geniet ervan en natuurlijk gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet lekker van je vakantie lieve Chelsey!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk! Geniet er lekker van! Vergeet ook zeker niet om naar Las Palmas te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk! Ik ben afgelopen herfstvakantie er voor het eerst geweest, maar het was echt heerlijk en lekker daar! Hele fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooooooh... wat lekker! Ik hoop dat je er lekker van gaat genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heerlijk! Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen