Vogue Cosmetics Glow & Shine lijn | Review

In het artikel '5 producten die ik vroeger gebruikte' liet ik de deodorants zien van Vogue Girls. Deze gebruikte ik vroeger veel. En nu mag ik de nieuwe producten van Vogue Cosmetics gaan uitproberen. Vogue Cosmetics is gekomen met drie nieuwe, luxe, geurlijnen! Ik mocht (dankzij Northflix!) de Glow & Shine lijn ontvangen ter review. Deze lijn bestaat uit een deodorant, cream shower, shower foam en een bodylotion spray & go. Ik ben de producten gaan uittesten en vandaag vertel ik jullie wat ik van ze vind! Buckle up, pak wat thee en koekjes en enjoy!Glow & Shine - Anti Transpirant
Laten we maar beginnen met één van de meest bekendste producten van Vogue Cosmetics: de deodorant. Dit is dus een deodorant voor 'volwassenen' en niet uit de Vogue Girls lijn, om het maar even zo te zeggen. Deze deodorant zal geen witte strepen achterlaten. Daarnaast bevat deze deodorant ook geen alcohol en parabenen. Fijn! Hij biedt 48 uur lang bescherming, verzorging voor de oksels en zal de huid zacht aan laten voelen. De geur wordt omschreven als een luxueuze geur van lichtzoete mandarijn, frisse jasmijn en kruidige muskus met vanille. Zó. Dit is een geur waar je van moet houden, maar ik vind hem heerlijk ruiken! Mijn moeder helaas ook, waardoor ik hem wel voor haar zal moeten verstoppen. Ik vind dit een fijne deodorant. Soms heb ik wel eens met deo's dat mijn oksels geïrriteerd raken, maar dat heb ik met deze gelukkig niet. Mijn oksels voelen ook zacht aan en ja, dat heb ik daadwerkelijk getest.Glow & Shine- Shower Foam
Naar dit product was ik wel erg benieuwd. Tegenwoordig heb ik de shower foams helemaal ontdekt, dus ik was wel benieuwd of deze ook fijn zou zijn. De geur is hetzelfde als die van de anti-transpirant, maar deze shower foam bevat een gouden shimmer die je huid een mooie gloed zal geven. De shower foam vond ik trouwens wel een aparte substantie hebben. Het was niet echt schuim, maar ook net echt gel-achtig. Een beetje er tussenin. Maar daar merkte ik tijdens het douchen niks van. Hij maakt mijn huid juist heerlijk zacht!
Glow & Shine - Bodylotion Spray & Go
Als ik ergens geen genoeg van kan krijgen, dan zijn het wel bodylotions. Smeren, smeren, smeren! Ik had al een spray van Vaseline en die vond ik altijd prettig werken, dus was ik erg benieuwd naar deze van Vogue Cosmetics. De spray trekt binnen enkele seconden in en hydrateert je huid. En ook deze bevat een (subtiele) gouden shimmer. De geur van de bodylotion spray is wel wat anders. Deze ruikt namelijk naar witte bloemen, honing en vanille. Hij plakt niet en voelt niet vettig aan op de huid. Na het gebruiken van de doucheproducten, bracht ik deze aan. Ik merkte wel dat mijn dop wat stroef was, waardoor het sprayen iets lastiger ging. Maar voor de rest ben ik wel tevreden over dit product. Hij maakt mijn huidje net wat extra zacht! Alleen is de gouden shimmer niet subtiel bij mij. Hij is best aanwezig. Op mijn benen en armen zie je duidelijk gouden glitters. Dit is iets waar je van moet houden. Ik vind zoiets dan wel weer leuk voor op vakantie als ik een kleurtje heb gekregen!Glow & Shine - Cream Shower
En dan het laatste product uit de Glow & Shine lijn van Vogue Cosmetics, namelijk de cream shower! Deze ruikt dus hetzelfde als de shower foam, alleen is dit geen foam maar gewoon 'normale' douchegel. Ik heb eigenlijk verder niet veel op te merken aan dit product. Het is gewoon een fijne douchegel met een heerlijke geur, net als de shower foam!
Conclusie: wat een heerlijke geurlijn! Deze geurlijn van Vogue Cosmetics geeft je zeker een luxueuze gevoel en ruikt echt heel lekker. Na het gebruiken van alle vier de producten, voelde ik mij even helemaal compleet haha. Naast de Glow & Shine lijn, heeft Vogue Cosmetics nog 2 andere nieuwe geurlijnen, namelijk: Care & Moisturise en Soft & Smooth. Door deze geurlijn ben ik ook wel benieuwd geworden naar de andere 2!

Vogue Cosmetics Glow & Shine producten zijn verkrijgbaar bij de drogist. Prijzen variëren van €2,99 tot €4,99. 

Heb jij de nieuwe geurlijnen van Vogue Cosmetics al uitgeprobeerd?

Liefs,
Chelsey

De producten in dit artikel heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening niet. 

4 opmerkingen

 1. Wat een mooie verpakkingen voor die prijs. Het klinkt heel erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoezo moest je het verstoppen voor mij,je hebt het zelf in de douche gezet!!thnx daarvoor trouwens maar wat een fantastische lijn zeg,heb het meteen gebruikt😉

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit ziet er heel anders uit dan de Vogue die ik in mijn puberteit gebruikte. Het lijken me best fijne producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa ik ben ze ook aan het testen nu! Sluit me erg bij jou aan

  BeantwoordenVerwijderen