MAC Twig lipstick | Review

Het is alweer even geleden sinds ik voor het laatst een make-up product heb gereviewed op mijn blog. Voor mijn 21e verjaardag kreeg ik van Esmee en Femke een MAC lipstick. Esmee had mijn hele blog uitgespit, opzoek naar de kleur die ik graag nog wilde hebben. En toen kwam ze uit bij Twig! Hier ben ik natuurlijk super blij mee en ga ik vandaag aan jullie laten zien.


Dit zal wel een korte review worden. We weten inmiddels allemaal wel hoe de verpakking van een MAC lipstick eruit ziet, toch?Twig wordt op de website van MAC zelf beschreven als een zachte bruinroze kleur. Hier kan ik mij wel bij aansluiten. Deze lipstick lijkt ook wel een beetje op mijn grootste geliefde Mehr (deze is bijna op, dus dat komt goed uit!), alleen is Twig iets donkerder. Twig heeft ook een satin-finish en die vind ik van MAC altijd fijn! Je brengt ze altijd gemakkelijk aan op je lippen en ze maken je lippen niet droog.En de full-face. Ja, hij lijkt echt een beetje op Mehr. Maar dat vind ik niet erg, aangezien Mehr bijna op is. Ik scrub mijn lippen altijd voor het aanbrengen van een lipstick, dus ik had geen last van velletjes. De lipstick blijft, zoals ik van MAC ben gewend, goed zitten, maar heeft wel een touch up nodig na een maaltijd. Kortom, ik ben blij met Twig!


MAC Twig is verkrijgbaar via de website van MAC en bij Douglas voor €19,50.


Welke MAC lipstick is jouw favoriet?

Liefs,
Chelsey

6 opmerkingen

 1. Ik heb deze ook en vind hem zo mooi! Hij staat bij mij wat donkerder, omdat ik een hele lichte huid heb. Zo'n klassiek kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie foto's heb je toegevoegd! Twig is een mooi dagelijks kleurtje. Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze staat ook nog op mijn wishlist! Het kleurtje staat je heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur, deze stond ook op mijn wishlist. Maar ik ben afgestapt van dit merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Twig! Liefde! Eén van mn favorieten, ook al heb ik hem ook nog niet zo lang! Ik heb Mehr ook trouwens en is ook bijna op. Ik was in de veronderstelling dat Twig toch wel stuk donkerder zou zijn dan Mehr, maar het is echt bijna dezelfde kleur. Twig is iets dieper alleen. Maar goed Mehr is bij mij ook bijna op, dus voor mij ook niet zo'n probleem. Ik vind satin ook de fijnste finish. Dus komt goed uit zelfs!

  BeantwoordenVerwijderen