5 liedjes waar ik vroeger naar luisterde

Onlangs plaatste ik al een artikel met daarin 5 producten die ik vroeger gebruikte. Laatst was ik naar liedjes aan het luisteren van vroeger (thanks Fabian), dus het leek mij wel leuk om daar 5 liedjes van te delen! Ik ben benieuwd hoeveel van jullie ook dol waren op de volgende nummers.

Bron: Kaboompics
Sugababes - Push The Button
Vroeger was ik ook helemaal weg van de muziek van de Sugababes. Als ik deze muziekvideo weer terugzie, mis ik de muziekvideo's van vroeger wel. Behalve de kwaliteit van toen dan haha. (Hier maar even de lyrics video, omdat de video niet afgespeeld kan worden via mijn blog!)


The Pussycat Dolls - When I Grow Up
Dit is volgens mij wel echt een klassieker, haha! Deze zong ik altijd luidkeels mee. Fun fact: ik dacht altijd dat ze ''I wanna have boobies zongen''. Toen ik dit nummer laatst voor het eerst weer ging luisteren, kwam ik er pas achter dat ze ''I wanna have groupies'' zingen. Oeps.


The Black Eyes Peas - Pump It
Oh God, wat is deze fout eigenlijk. Wel heerlijk fout. Ook deze stond vroeger op repeat. Mijn moeder had een CD van hun gekocht en deze werd bij ons thuis helemaal grijs gedraaid.


Avril Lavigne - Girlfriend
Ik kan mij nog geheugen dat ik vroeger op dit nummer danste in mijn kamer met mijn vriendinnen. Ook dit is voor mij echt een klassieker uit mijn jeugd.


Taylor Swift - Love Story
Je liegt als je zegt dat je als tienermeisje nooit hebt meegezongen met dit nummer. En we waren allemaal jaloers op haar prachtige jurk en haar in deze video.


Uiteraard heb ik nog veel meer liedjes, maar we houden het kort. Ook heb ik jullie een hoop ellende bespaard. Ik was vroeger namelijk ook helemaal fan van de Jonas Brothers en Hannah Montana (you're welcome). Toch blijft het leuk om weer typische muziek van 'vroeger' te luisteren. Ik heb in ieder geval allemaal leuke herinneringen aan bovenstaande nummers.

Welk liedje luisterde jij vroeger het meest?

Liefs,
Chelsey

7 opmerkingen

 1. Wat grappig om te lezen! Die van Taylor Swift, sentiment :'), ik luisterde vroeger ook heel veel naar The Black Eyed Peas - Rock this body, Tokio Hotel en Miley Cyrus!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op Push The Button loop ik nog wel is hard. The Black Eyed Peas met 'where is the love' luister ik ook nog wel is. En nu Miley Cyrus terug is met een leuk nummer luister ik die natuurlijk ook weer! Mika luisterde ik ook veel vroeger naar. Altijd vrolijke nummers van hem!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben van een andere generatie, mijn oudste is 23 en hij luisterde wel eens naar de Black Eyed Peas.
  Ik ben groot fan van Prince geweest en dan het nummer Raspberry barret. Nena, tanz auf der vulkan en David Bowie Major Tom.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allemaal suuuperherkenbaar; behalve Taylor Swift dan. Die was in mijn 'generatie' (nu klink ik echt een oma) niet zo heel bekend nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahah ik was (en de laatste tijd ben) dol op de pussycat dolls. Ik heb echt een tik de laatste tijd met de liedjes van Nicole Scherzinger..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah ja typisch de nummers die ik ook luisterde! Ik luister nu nog steeds wel eens de top 40 van 2010 of 2011.

  BeantwoordenVerwijderen