Pony: yes or no? | Inspiratie

In 2011 had ik een pony laten knippen en als ik de foto's van toen terug zie, denk ik alleen: horror. Ik deed er niks mee en het ging maar sluik over mijn voorhoofd. Tegenwoordig is de pony weer helemaal in en bij mij kriebelt het ook om er weer een te nemen (wel anders dan toen in 2011 natuurlijk). Inmiddels ben ik al 3 keer bij de kapper geweest met het plan om een pony te laten knippen, maar ik blijf het toch telkens uitstellen. Mijn kapper heeft wel wat suggesties gegeven en op basis daarvan ben ik wat inspiratie gaan opdoen!


Voor dit artikel ben ik websites als Pinterest en WeHearIt ingedoken. Mijn haar is niet lang, maar komt tot net over mijn schouders. Daarnaast heb ik ook geen dik haar. Daarom neem ik niet zo'n 'basic' pony, maar iets dat wat nonchalanter is. Hieronder een paar collages met inspiratie! Dit zijn vooral pony's naar de zijkant. Dit raadde mijn kapper mij namelijk aan om te doen. Vind ik ook erg leuk!


Maar dit soort pony's vind ik ook mooi.


En hieronder ook nog een paar pony's die ik leuk vind.


Terwijl ik dit artikel aan het typen was, had ik de keuze stiekem al gemaakt. Ik denk dat ik voor zoies ga als de tweede foto in de eerste collage. De pony's die ik hierboven heb laten zien vind ik allemaal heel tof, maar ze zullen lang niet allemaal geschikt zijn voor mijn haar en hoofd(?). En als ik zo'n zijpony zat ben, kan ik hem gemakkelijk aan de kant zetten met clipjes.

Wat vind jij van de pony trend?

Liefs,
Chelsey

8 opmerkingen

 1. Ik denk dat het je wel heel leuk zal staan Chelsey! Ben benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit echt helemaal geweldig en denk dat het je super goed zal staan. Zelf zou ik graag het kapsel van Yara Michels willen hebben maar durf het niet hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa just do it!! Die 2e foto vind ik ook echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een dikke yes! Ik denk dat het jou heel mooi zal staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yes! Ik zou niet zonder durven! Gewoon doen, groei weer aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het echt mooi staan. Zelf ook wel gehad in mijn jongere tijden ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Het is dat ik een bril heb nu en het daardoor teveel vind in mijn gezicht! Anders had ik ook weer een pony gewild. Ik heb er jaren een gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind dat zo leuk! Vooral als je het zo nonchalant kan dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen