Mijn AlieXpress Wish List | Fashion

Mijn liefde voor AlieXpress is ongekend. En dat is ook wel terug te zien op mijn blog. De laatste tijd deel ik steeds meer van mijn Alie aankoopjes. Maar ik wil nóg meer. Ik heb zoveel leuke dingen voorbij zien komen die ik wil hebben, dat ik ze op mijn 'Wish List' heb gezet. Ben je benieuwd naar welke items ik op mijn wish list heb staan? Lees dan vooral verder! (hier ga je hebberig van worden!)


KLEDING
In de categorie 'kleding' heb ik een paar leuke items gespot voor een klein prijsje. Ik heb zelf nog nooit kleding besteld op AlieXpress. Blijft toch wel een dingetje met de maten. Maar ik denk dat ik het eerdaags wel ga proberen. Zo ben ik sowieso van plan om dit embroidered setje te bestellen. Superleuk toch! Vooral voor de zomer.


Ook vond ik verschillende soorten T-shirts. Ik wil al heel lang zo'n Arctic Monkeys T-shirt en bij dezelfde verkoper zag ik meerdere leuke shirts van o.a. American Horror Story. Ik vind ze heel tof!

BEACHWEAR
Alsof ik nog niet genoeg bikini's heb, staan er alsnog een paar op mijn wish list. Deze van Bandea zou ik nog heel graag willen hebben!


Badpakken maken ook weer hun comeback. Ik heb al een badpak van AlieXpress, maar deze van Zaful vind ik ook heel erg leuk! Daarom staat deze ook op mijn wish list.

BEAUTY
Op AlieXpress kan je echt de meest leuke gadgets vinden. De Silisponge is inmiddels wel bekend onder bloggers. Op AlieXpress kwam ik een super budget variant tegen en wil ik wel eens proberen!

Hoe mooi zijn deze rosé gouden make-up kwasten? Ik gebruik zelf eigenlijk amper make-up dagelijks, dus deze kwasten heb ik niet echt nodig. Maar ik vind ze alleen al mooi voor de heb.


GADGETS
Ik heb een nieuwe telefoon, namelijk de iPhone7. Goed excuus om allemaal nieuwe, mooie, hoesjes te bestellen bij mijn goede vriendin Alie! Deze marble hoesjes vind ik echt supermooi.

Tot slot staan deze kleurlenzen voor je Instax Mini op mijn wish list. Ik ben gewoon heel benieuwd hoe je polaroid eruit zal zien met een kleurlens! Ze zijn ook totaal niet duur, dus leuk om een keertje te proberen.


Ik heb nog veel meer op mijn wish list staan, maar anders wordt dit artikel veel te lang! Op dit moment heb ik eerste setje besteld en een Arctic Monkeys T-shirt. Tja, wat kan ik zeggen. AlieXpress werkt nogal heel verslavend!

Wat staat er op jouw wish list?

Liefs,
Chelsey

9 opmerkingen

 1. Ah zo leuk! Ik vind kleding altijd tof, maar wel erg tricky.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is dat eerste setje leuk! Maar blijft altijd lastig ja. Ook zie je wel eens van die horrorverhalen dat het er uiteindelijk ook helemaal niet goed uit ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke wishlist, ik heb toevallig de silisponge dupe besteld op Aliexpress.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die rose gouden kwasten vind ik zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauwwww dat eerste setje met die embroideries vind ik ZO mooi! Staat jou ook sowieso wel geweldig; dat weet ik zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb zo'n spons dinges, maar ligt al in de kliko... voelde mij teveel aan als een neptiet!
  Dat witte badpak... ik duik ff bij ome Alie op de site, godverpielekes, heb nu weer een virus 😂

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh die eerste bikini die je laat zien heb ik toevallig vorige week besteld. Ik ben heel benieuwd of het wat is. Dat witte setje met rozen vind ik ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Omg ik moet gewoon nog een keer reageren want het blijkt dat ik dat setje met rozen dus besteld heb. Als mijn shoplog online komt ga je echt lachen. Koop deze alsjeblieft niet hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het vaak met kleding heel lastig inschatten met de maten. Het zwempak daar in tegen ziet er heel mooi uit. Leuk om je wishlist te zien.

  BeantwoordenVerwijderen