5 producten die ik vroeger gebruikte

Op de blog van Sija kwam ik een artikel tegen waarin zij 5 producten liet zien die zij vroeger vaak gebruikte. Ik vond dit zo'n leuk artikel dat ik hem ook graag wilde schrijven, maar dan over de 5 producten die ik vroeger het meest gebruikte. Het haalde allerlei herinneringen naar boven bij mij en vooral nostalgie. Benieuwd naar de producten die ik veel gebruikte in mijn middelbare school tijd? Lees dan zeker even verder.1. Vogue Girl deo
Als ik terugdenk aan de middelbare school, dan denk ik meteen aan de deo's van Vogue Girl. Want ja, elke meid had er wel een in bezit. Vroeger vond ik ze zo lekker ruiken, maar als ik nu nog snuf aan een van deze kleurrijke deo's, krijg ik spontaan hoofdpijn haha!2. Max & More lipgloss met een bloem erin
Mijn allereerste lipgloss was van de, jawel, Action! Al mijn vriendinnetjes waren in bezit van zo'n lipgloss tube met een bloem erin. Ik had hier meerdere varianten van (want: goedkoop) en smeerde wat af. Maar jeetje, wat een kliederboel was dat altijd zeg. Het lukte mij maar niet om de tubes schoon te houden, dus het was altijd een grote kleefbende. Zouden ze deze nog steeds verkopen?3. Naomi Campbell luchtje
Ik weet nog wel goed dat ik mijn eerste luchtje voor mijn verjaardag kreeg van mijn moeder. Namelijk deze van Naomi Campbell. En God, wat ruikt deze nog steeds lekker zeg! Hij ging ook snel op bij mij. Een paar jaar geleden had ik hem zelfs nog opnieuw gekocht.


4. Fabulous Lash Waterproof mascara van Miss Sporty
Dit was echt mijn eerste mascara ooit. Ik denk dat ik een jaar of 11/12 was toen ik mascara ging gebruiken. Dit was toen echt mijn favoriet en kocht ik telkens weer opnieuw. Wel de waterproof versie, want als ik alleen al een klein beetje lach, rollen de tranen over mijn wangen. Helaas heb ik dit tot op het heden nog steeds.5. Schwarzkopf Got2B smoothing lotion
Vroeger was mijn haar een grote pluizenbol. Ik wist van ellende niet wat ik ermee moest. Daarom had mijn moeder deze haarlotion gekocht voor mij. Ik merkte niet zozeer dat hij werkte, maar ik vond hem wel erg lekker ruiken. Hij rook namelijk een beetje naar Danoontje haha! Ik gebruikte deze lotion vroeger echt elke dag.Dit waren wel zo'n beetje de 5 producten die ik vroeger het meest gebruikte. Wat een nostalgie! Binnenkort breng ik weer een bezoekje aan de Action, in de hoop dat ze die liplgossjes nog hebben.

Welk product gebruikte jij vroeger het meest?

Liefs,
Chelsey

De foto's van de 5 producten heb ik van Google geplukt. Deze zijn dus niet van mij!

15 opmerkingen

 1. Hahah jaaaa dat Naomi Campbell luchtje idd; evenals die van Christina Aguilera trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja OMG ik wilde ook altijd de lipglosses met een bloemetje er in. Als ik ze nu alleen al ruik ga ik bijna over mijn nek haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, geweldig dit! Die lipglosjes van de Action had ik ook, met watermeloen! En ja die parfum van Naomi Campbell heb ik ook een paar keer opnieuw gekocht, zo lekker! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Whahaha! Die deo en Got2Be, ze herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk niet dat ze die lipgloss nog hebben :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh ja, de Vogue deo's ken ik ook nog wel! Kreeg ik altijd voor mijn verjaardag haha. Maar vond ze niet eens zo heel lekker :P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, echt bijna precies de producten die ik vroeger ook veel gebruikte! Vooral die haarlotion, werkte bij mij ook niet heel erg goed, maar bleef het gebruiken om de lekkere geur inderdaad!
  Leuk artikel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oja! De parfum van Naomi Campbell! Ik was echt compleet vergeten dat die bestond! Die had echt IEDEREEN vroeger. Zou het eigenlijk nog steeds te koop zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ohh, die deo´s had ik vroeger altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben van een andere generatie, echter Vogue was in mijn jeugd ook de deo-geur die je kocht. En ja ook kleding. Ik weet ook nog dat ik een mierzoete lipgloss had (gejat bij de lokale drogist) ja ik beken!
  En dat broeken met een witte streep helemaal hip waren en van satijn stof!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Te leuk artikel dit! Doet me echt denken aan vroeger, vooral de vogue deodorant en de Schwarzkopf Got2B smoothing lotion. Die laatste vond ik altijd zo leuk omdat die hangertjes er aan hingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel veel hadden volgens mij dat luchtje van Naomi Campbell, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een grappig idee voor een post! Ik had altijd de geur van Christina Aguilera, en af en toe vind ik die nog steeds lekker ruiken. Alleen gebruik ik hem nu niet meer elke dag,haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha! Toevallig staat er vandaag een artikel over Vogue Cosmetics op mijn blog met daarin een verwijzing naar mijn jeugd. Ehh, nee niet de Vogue Girl. Die geurtjes vond ik ook een tikkeltje té aanwezig.

  BeantwoordenVerwijderen