Zo krijg je een gratis LUSH gezichtsmasker! | Tips

Persoonlijk vind ik de producten van LUSH geweldig (ondanks ik geen bad heb, even huilen) en vind ik het een prachtig merk. Ik denk dat iedereen inmiddels wel bekend is met het cosmetica merk. Laatst kwam ik erachter dat je zelfs een vers LUSH gezichtsmasker, naar keuze, helemaal GRATIS kunt krijgen! Wil je weten hoe of wat? Lees dan zeker even verder!


Ik ben zo'n typische hamsteraar die lege verpakkingen verzameld in een te leuke Victoria Secret tasje. Dit tasje stond al een tijdje te verstoffen in het hoekje van mijn kamer, dus ik besloot om wat bende en ellende weg te gooien. Zo kwam ik 5 lege verpakkingen van LUSH tegen en omdat ik weet dat je ze kunt recyclen, besloot ik een kijkje te nemen op het geweldige world wide web. Wat blijkt: je kan je lege verpakkingen bij een LUSH filiaal inleveren en je krijgt er wat voor terug ook. Namelijk een vers gezichtsmasker!

WAT MOET JE DOEN?
Dit is een niet al te moeilijke stap (neem ik aan). Je hamstert, net als ik, simpelweg al je opgemaakte verpakkingen van LUSH en zodra je er 5 hebt, lever je ze in bij een filiaal. En dan mag je een vers gezichtsmasker uitzoeken! Het enige wat je zelf moet doen is de verpakkingen schoonmaken. De etiketten kun je er gewoon op laten. Ik las op het internet verschillende mensen zeggen dat je ze er wél af moet halen, maar toen ik mijn lege verpakkingen ging inleveren werd mij verteld dat ik de volgende keer de etiketten er gewoon op kan laten. Wel zo fijn, want jeetje wat een gedoe om die krengen eraf te krijgen zeg haha. 


Kortom: je bent milieubewust bezig en je krijgt er nog wat voor terug ook! Zo heb ik onlangs ook 5 lege verpakkingen ingeleverd en mocht ik een gratis gezichtsmasker mee naar huis nemen. Nóg een reden extra om lege LUSH verpakkingen te verzamelen :)

Wist jij dit al?

Liefs,
Chelsey

Dit artikel is niet gesponsord.

11 opmerkingen

 1. Jaaa dit wist ik! Wist je dat MAC ook zo'n actie heeft? (in het buitenland, dat wel)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat wist ik ook! Alleen gaat het bij lipsticks wel heel langzaam haha.

   Verwijderen
 2. Wat goed! Dit wist ik nog niet! Altijd leuk als er zulke acties zijn. Zelf heb ik geen producten van Lush, maar ik zal dit wel in gedachten houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dit wist ik helemaal niet! Handige tip :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In België en Groot-Brittannië tellen enkel de potten en dus niet de flessen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goeie tip! Dat wist ik niet! Ik zal dit in de gaten houden de volgende keer dat ik een LUSH product opmaak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wist net maar heb net vorige maand 2 verpakkingen weggegooid, stom he!? En ik had het afgelopen weekend een bad tot mijn beschikking en had me voorgenomen om een lush bal te kopen, ook vergeten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oooh wat stom! Nou, extra reden om te gaan shoppen bij Lush :)

   Verwijderen