Ziaja Denova Pro - Matifying day cream | Review

Kende jullie het merk Ziaja al? Ik hoorde vele bloggers positief praten over dit merk en was enorm blij toen ik maar liefst 3 producten bij hen mocht uitzoeken om te reviewen op mijn blog. Vandaag begin ik met het product waar ik het meest nieuwsgierig en hopeloos naar opzoek was. Namelijk een matterende dagcrème. Dus, alle discoballen opgelet: dit product wil je hebben! WIE OF WAT IS ZIAJA?
Even een korte introductie, mocht je nog niet bekend zijn met het merk. Ziaja is een Pools en betaalbaar cosmeticamerk dat al 27 jaar op de markt is. Het merk is een van de grootste en modernste cosmeticamerken in Polen en mocht zichzelf in 2014 dé nummer 1 noemen. Tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in meer dan 26 landen en hebben ze meerdere awards naar binnen mogen slepen. Ziaja heeft een breed assortiment aan huid- en haarverzorgings producten voor alle huidtypen. Alle producten zijn dermatologisch en op allergieën getest. Een heel belangrijk puntje: Ziaja is een dierproefvrij merk. Meer weten? Bezoek dan vooral even hier hun website.

DENOVA PRO MATIFYING DAY CREAM
Deze dagcrème komt uit de Denova Pro lijn van Ziaja. De Denova Pro lijn betreft cosmetica met een sterkere werking. De producten uit deze lijn worden vaak verkocht aan schoonheidssalons. Zelf was ik echt al een paar jaar opzoek naar de ideale dagcrème voor de vette huid. Mijn moeder heeft juist een mega droge huid, dus dat vette huidje heb ik van mijn vader gekregen (thanks, pa!). Ik twijfelde geen moment over dit product en was er ook heel benieuwd naar. De verpakking is heel simpel, maar straalt wel elegantie uit. Hij is ook lekker compact. Ik kan hem dus makkelijk overal mee naartoe nemen. Op de achterkant vind je nog instructies en de ingrediënten.
De substantie van de crème is licht en de geur is ook heel lichtelijk aanwezig. Dat vind ik zelf wel prettig. De crème plakt ook totaal niet en trekt snel in. Ik heb een beetje van de crème op mijn handen gedaan en dit al masserend verdeeld over mijn gezicht na het reinigen van mijn gezicht. Het werkte meteen matterend bij mij. Alsnog poederde ik het nog een beetje af met een matterende poeder. Puur uit gewoonte.CONCLUSIE
Ik heb het product inmiddels al een week lang uitgeprobeerd en ja, wat kan ik zeggen? Ik zweer bij dit product. Echt, mijn gezicht bleef de rest van de dag matte. Enkel bij de zijkanten van mijn neus werd het wel wat vetter, maar de rest van mijn gezicht bleef matte. Dus, ben jij net zo'n discobal als ik en heb je nog niet het ideale product gevonden? Dan moet je echt even deze dagcrème van Ziaja een kans geven. Nu ben ik nog meer benieuwd naar de andere twee producten die ik mocht ontvangen, maar de reviews daarvan zullen binnenkort verschijnen op mijn blog!


Ziaja Denova Pro Matifying day cream kun je hier kopen voor €6,29
Ook nog even een kleine shoutout naar Iris voor de geweldige tip! <3

Kende jij Ziaja al?

Liefs,
Chelsey

De producten in dit artikel heb ik ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening niet. 

9 opmerkingen

 1. Dit is denk ik echt gemaakt voor mij, ik heb zo snel last van een glimmende discobal-huid, ook een fijn prijsje! Deze wil ik zeker gaan proberen. Ik kende dit merk trouwens helemaal niet, leuk om op zo'n manier nieuwe merken te leren kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh dit klinkt echt heel erg fijn zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de producten van Ziaja ook geweldig alleen vind ik het erg jammer dat ze parabenen bevatten want die skip ik liever :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had ook van deze lijn twee producten en normaliter ben ik onder de indruk, echter hier was ik zelf niet zo tevreden over. Het deed niets bij mijn huid. Wellicht was ik al overrijp 😜

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh is het echt zo fijn? Zit hier een Poolse super om de hoek die dit ook heeft! Eens een x testen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je de producten mocht testen, ik vind Ziaja ook een fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh ik ben al zo super lang benieuwd naar dit merk. Nog nooit wat er van geprobeerd. Deze klinkt heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wauw deze moet ik echt hebben! Hopen dat hij bij mij dan ook zo goed werkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb gelukkig zelf niet zo veel last van het discobaleffect, maar wat fijn dat deze crème dat voor jou wel oplost!

  BeantwoordenVerwijderen