Selfielens voor je Instax Mini | Review

Op AlieXpress kom je altijd van alles tegen. Vooral leuke gadgets waarvan je denkt: ''Degene die dit heeft bedacht is echt geniaal!''. Onlangs plaatste ik een AlieXpress shoplog op mijn blog waarin ik vertelde dat ik een selfielens had besteld. Deze heb ik inmiddels binnen en het leek mij wel leuk om er een apart artikel over te schrijven! Dus als jij ook een Instax Mini hebt of het gewoon leuk vindt om te lezen, lees dan vooral verder!Wie een Instax Mini camera heeft, begrijpt de volgende struggle wel: selfies maken met je vriendinnen en/of vriend(in). 9 van de 10 keer mislukken ze, omdat de een net uit beeld is of er is te veel ruimte boven het hoofd. Maar er is een oplossing: de selfielens! Ik bestelde hem op AlieXpress, dus vandaar al die Chinese(?) tekens op de verpakking. Ze hebben ook altijd vrolijke verpakkingen, moet ik zeggen.
Over de verpakking ga en kan ik niet al te veel vertellen. Gaat ook lastig is ik er allemaal geen zak van begrijp haha. Ik haalde de lens uit de verpakking en hij is echt mega klein. Ook wel logisch natuurlijk. Je kunt hem zo op de lens klikken van je Instax Mini en hij is klaar voor gebruik. Geen poes pas, gewoon simpel. Het prulletje voelt wel heel goedkoop aan (en dat was hij ook) en het 'spiegeltje' is gewoon een stuk plastic.Terwijl ik de foto's aan het maken was, zat mijn vriend op de bank een spelletje te spelen. Mooie gelegenheid om de selfielens even uit te testen! ''Tom, we moeten even een selfie maken.'' ''Pfff, moet dat?'' De selfie die wij hadden gemaakt, vonden wij allebei een beetje stom en hebben we van het internet verbannen. We keken er allebei heel serieus en boos op haha. Het was overigens ook de laatste foto die ik kon maken. Fotopapier is op! Maar ik kan jullie wel vertellen: het werkt fantastisch. Niet meer dat geklungel met je telefoon ernaast houden om te kijken hoe je erop staat. Ondanks het spiegeltje van plastic is, kun je er gewoon goed in kijken. Zeker een aanrader voor de Instax Mini eigenaars!


De selfielens bestelde ik hier voor maar €0,96 en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het duurde ook maar 2 weken totdat ik hem binnen had!

Heb jij een Instax Mini/Polaroid camera?

Liefs,
Chelsey

15 opmerkingen

 1. Heb zelf geen polaroid camera, maar kan mij wel heel goed voorstellen dat het een gedoe is om er een selfie mee te maken haha. Wat een super ding dit joh, ideaal! En ook nog eens zo cheap. Ik ga 'm even aanraden aan iemand die ik ken en die zo'n camera heeft. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat handig! Ik had geen idee dat zoiets bestond! Jammer genoeg gebruik ik m'n Instax op de één of andere manier helemaal niet meer :( Toch maar weer meer doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heb ik dus ook! Meestal ben ik er actiever mee in de zomer. Ik vind het altijd leuker om ze in de zomer te gebruiken :)

   Verwijderen
 3. Super handig! Ergens vind ik het ook wel leuk juist dat je nooit weet hoe de foto wordt, maar dit is zeker heel erg handig en vooral betaalbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat vind ik ook wel, maar heb genoeg selfies ertussen zitten waar ik dan net half op sta of mijn vriendin of vriend staat er net niet op. Dat hoeft nu niet meer met deze selfielens :)

   Verwijderen
 4. Het lijkt me geweldig om zo'n camera te hebben! Ook wel spannend dat je niet meteen weet hoe het er uit komt te zien zoals met digitale camera's, vaak komen daar ook de mooiste foto's uit! Maar als je van jezelf een foto wilt maken is het een ander verhaal, daarom lijkt dit me ook super handig! Waar ailexpress ook niet goed voor is.. haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh finally haha, ik ga deze meteen bestellen! Ik loop altijd te vervelen met dat ding en uiteindelijk laat ik dan toch iemand anders een foto van me maken. Super handig dit, bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is nog is handig om te hebben! Ik ken de struggle inderdaad ook wel. Tot nu toe zijn alle selfies goed gegaan met mijn instax camera, maar ik kan me voorstellen dat dit veel makkelijker is! Ik ga 'm onthouden. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. SUPER handig! Die ga ik gelijk bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Handig! Kijk, zo worden gadgets opeens weer leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit is super handig! Met de camera is het altijd gokken hoe tie wordt hahah!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een uitvinding toch! Super handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw super handig! Ik ga hem gelijk bestellen, perfect voor de zomer vakantie.
  Ook de eerste keer dat ik op alieexpres ga bestellen. Ben heel erg benieuwd!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen