Mijn MAC lipstick collectie | Beauty

MAC lipsticks zijn één van de dingen die ik heb aangeschaft door mijn blog. Tegenwoordig is iedereen wel bekend met het merk. Inmiddels heb ik al een mooie collectie kunnen opbouwen (ik heb bescheiden 9 stuks) en die laat ik vandaag aan jullie zien! Meteen ter inspiratie, mocht je meedoen aan mijn winactie :)


Er is een periode geweest waarin ik heel vaak lipstick droeg, maar dat is tegenwoordig niet meer zo. Nu draag ik vooral in de weekenden een mooie lipstick als ik daar zin in heb. Toch ben ik nog steeds blij met mijn kleine collectie. Ik bewaar mijn 9 MAC lipsticks in een bakje waar precies 9 lipsticks in passen. Dit bakje komt van de Big Bazar.

VERVE
Verve was mijn aller eerste MAC lipstick. Ik kan mij nog goed de dag herinneren toen ik hem haalde. Helaas hield ik er geen goede herinneringen aan over in de MAC Pro Store in Amsterdam...
Ondanks die vreselijke ervaring, ben ik nog steeds blij met dit kleurtje. Ik draag hem voornamelijk in de herfst en winter.


D FOR DANGER
Mijn tweede MAC lipstick kocht ik vlak na mijn eerste. Omdat het rond de Kerst was, wilde ik gaan voor een mooie, bordeaux rode kleur. Het plan was om hem te dragen met de Kerst, maar dat zat er helaas niet in. Ik ging een weekendje naar Amsterdam met mijn vriend en had de lipstick in het achterste vakje gedaan van mijn rugzak. Heel stom, ik weet het. Het was superdruk in het centrum. In de drukte had iemand hem waarschijnlijk eruit gehaald terwijl we in een rij stonden te wachten, de lipstick afgebroken en weer terug gedaan. Ik trof de lipstick eenmaal thuis namelijk zo aan. Het restant was nergens te vinden. Zo jammer, want het is een prachtige kleur.


CAPTIVE
En ook mijn derde lipstick was een opvallende kleur. Ik weet nog goed toen ik mijn eerste ging halen. Toen wilde ik graag een nude kleur. En toch kwam ik telkens terug met een opvallend kleurtje haha. Captive is erg mooi en heb ik veel gedragen. Volgens de medewerkster bij de MAC counter in de Douglas, is Captive een van de mooiste kleuren die ze hebben. Hier kan ik mij ook wel in vinden!


ARIANA GRANDE VIVA GLAM
Gek genoeg was mijn vierde lipstick ook geen nude kleur en hoe. Ik weet nog goed dat ik mij rot aan het solliciteren was op bijbaantjes en ik had tegen mezelf gezegd dat als ik ergens werd aangenomen, dat ik de Ariana lipstick mocht bestellen. Paar dagen erna werd ik aangenomen bij de Primark en trakteerde ik mezelf op dit pareltje. Eigenlijk draag ik hem vrijwel nooit, maar vind het toch een mooie lipstick om in mijn 'collectie' te hebben.


MEHR
We komen eindelijk aan bij een wat subtielere kleur. Namelijk mijn favoriete lipstick ooit, Mehr! Zoals je kunt zien wordt het al een klein stompje, zo vaak heb ik hem al gedragen. Als deze op raakt, koop ik hem sowieso opnieuw. Love it!


Whirl 
En zo ging ik weer over op een wat meer opvallende kleur, namelijk Whirl. Alleen vind ik hem toch wel veel lijken op Verve. Ach, ze zijn allebei erg mooi! Maar ik merk wel dat als ik voor een bruine kleur ga, dat ik dan toch iets vaker Verve erbij pak.


BRAVE
Brave heb ik toentertijd gewonnen via de blog van Quinty. In een groepsapp met allemaal medebloggers stelde ik de vraag: welke MAC lipstick mag echt niet ontbreken in mijn collectie? Brave zag ik het meest voorbij komen, dus die had ik gekozen. Ik ben er ook nog steeds erg blij mee!


ROYAL BALL
Deze beauty komt uit de MAC x Cinderella collectie en heb ik gekregen van mijn nicht (Stephanie, als je dit leest: ik ben er nog steeds heeeul blij mee! <3). Dit is ook de laatste lipstick die ik aan mijn collectie heb toegevoegd. Het is een hele mooie, nude en ook wel sheer kleurtje. Alleen de verpakking is al prachtig en deze lipstick ruikt ook heerlijk.


Ik heb dus een mooie collectie van 9 lipsticks kunnen opbouwen. Heb je een lipstick ertussen gezien die jij zelf ook wel zou willen? Doe dan nog snel mee aan mijn winactie waarin je een MAC lipstick naar keuze kunt winnen! Meedoen kan nog tot vanavond 00:00. De winnares wordt morgen bekend gemaakt.

Hoeveel MAC lipsticks heb jij? 

Liefs,
Chelsey

22 opmerkingen

 1. Ik ben zo'n grote fan van MAC lipsticks, ze zijn echt heel fijn! Ik heb momenteel 6 lipsticks, en ik hoop dat er daar nog een hoop bij mogen komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een verhaal joh, van D for Danger. Wie doet dat nou? Je hebt echt prachtige kleuren in je collectie. Twig past er ook nog goed tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt super balen! Ik hoor iedereen Twig al noemen inderdaad. Heb hem bovenaan mijn lijstje gezet hihi.

   Verwijderen
 3. Wow, super zonde van D for Danger! Trieste mensen. Mooie collectie heb je meis! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie lipstick collectie van MAC! Ik heb Captive laatst gekocht, en ben er echt ontzettend blij mee :) Hele mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie collectie, Mehr is ook echt mijn favoriet! Ik heb nu zo'n 12 MAC lipsticks maar er zijn er nog een aantal die ik graag zou willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 9 alweer, wat veel hihi :) Ik heb er nu 4 in mijn bezit en mijn favoriet hiervan is denk ik Faux, gevolgd door Velvet Teddy. Die kunnen altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En nu heb je er 5 hihi. Velvet Teddy wil ik ook nog graag hebben.

   Verwijderen
 7. Whut. Iemand die je lipstick breekt!? Lekker asociaal. Mooie collectie lipsticks heb je.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeetje, ik kan me niet voorstellen dat iemand die lipstick er uit haalt en het opzettelijk breekt, wat een idioten bestaan er toch :( Hele mooie collectie Chelsey, wat een prachtige kleuren <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pff ja inderdaad! Helaas niks meer aan te doen. Dankjewel Sija! <3

   Verwijderen
 9. Oeh, wat een prachtige kleurtjes ! Ik kan nooit een keuze maken, want ik wil nog zo veel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Toffe foto's! Dat blauwe kleur van die laatste vind ik wel tof eigenlijk, 't is eens iets anders dan de typische MAC's. Binnenkort gaat hier zo'n winkel open, dan ga ik er toch wel eens eentje gaan proberen ;) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Silke! Mooi is die he? Ik had hem van mijn nicht gekregen, superlief :)

   Verwijderen
 11. Ojaaa omygod dat verhaal weet ik nog zo goed, dat je dat toen vertelde dat je lipstick soortvan 'gestolen' was en teruggestopt. Zo asociaal! Denk dat als ik deze kleurtjes zo zie, je Twig ook wel heel mooi gaat vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik huil nog steeds elke dag, haha! Heel pijnlijk moment was dat. Iedereen zie ik al Twig noemen. Ben benieuwd naar hoe die kleur mij staat!

   Verwijderen
 12. Mooie lipsticks. Ik heb er 4. Ik ben gestopt met MAC, omdat ik ze best prijzig vind. Maar ja wie weet ga ik weer eens overstag.

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive