Mijn droom slaapkamer | Inspiratie

We dromen allemaal wel eens over de mooiste slaapkamers. Zelf doe ik ook vaak inspiratie op via interieur websites zoals LionsHome. In de meivakantie ben ik van plan om mijn kamer een flinke make-over te geven. Ik wil hem anders gaan inrichten en ook nieuwe spulletjes en dingetjes kopen om mijn kamer wat op te fleuren. Daarom heb ik wat inspiratie opgedaan, zodat ik een beetje voor ogen heb wat ik van mijn kamer wil gaan maken! Benieuwd naar wat mijn droom slaapkamer is? Lees dan even verder.


Mijn eigen slaapkamer is niet mega groot, dus zou ik er helaas nooit helemaal mijn ideale droom slaapkamer van kunnen maken. Maar ik kan hem wel zo aankleden, zodat hij alsnog in de buurt komt. Ik kwam als eerste dit dekbedovertrek tegen van het merk Stapelgoed op de 'Slaapkamers' pagina. Dit dekbed zal goed passen bij mijn fleece deken die ik standaard op mijn bed heb liggen. Op diezelfde pagina kwam ik ook dit toffe vloerkleed tegen van Nordal. Het dekbed gaat op mijn bed goh en dan leg ik het vloerkleed naast mijn bed. Toffe combinatie, toch?


Eigenlijk heb ik nog helemaal geen nachtkastje. Meestal zet ik mijn bureaustoel (die overigens ook aan vervanging toe is) naast mijn bed om bijvoorbeeld mijn telefoon en leesvoer op te leggen. Ik zou daarom heel graag zo'n nachtkastje op mijn kamer willen hebben zoals deze van het merk Scandes. Klein, maar fijn. En toen kwam ik deze gave, industriële, Pittsburgh lamp tegen. Op dit moment heb ik een mega saaie lamp. Niks bijzonders aan. Dus een lamp als deze lijkt mij echt heel tof. Moet mijn vriend alleen wel uitkijken als hij door mijn kamer loopt, haha!


Ook mijn bureauruimte is aan een opknapbeurt toe. Zoals ik al zei, is mijn bureaustoel wel aan vervanging toe. Ik heb nu een heel simpele bureaustoel die niet eens bij mijn witte bureau past. Daarom zou een bureaustoel als deze van Twelve wel wat zijn. Ik zie mezelf er in ieder geval al in zitten, hard studeren en werken natuurlijk ;). Af en toe Netflix bingewatchen, waardoor ik de tijd wel eens vergeet. Vandaar dat ik ook een toffe klok er tussenuit pikte. Ik gebruik altijd mijn telefoon als wekker, maar hoe tof is deze klok? Het is ook een pluspuntje dat je deze Karlsson Minimal klok niet hoort tikken!


Gek genoeg heb ik helemaal geen grote spiegel in mijn kamer. Ja en dat als blogger zijnde haha! Ik heb wel een grote spiegel, maar die heb ik horizontaal op mijn bureau staan. Hij is namelijk te zwaar om op de hangen. Daarom nam ik ook even een kijkje op de 'Spiegels' pagina. Daar kwam ik onder anderen deze staande spiegel tegen van het merk Flaai. Ze zeggen dat deze in elke kamer past, wat voor mij zeker een must is met mijn kleine kamer. En anders heeft LaForma nog wel een mooie, lange, spiegel voor aan de muur. Deze zie je rechts. Deze kan je gemakkelijk aan de muur maken en Instagram-proof foto's in maken.


Nu even door naar de wat kleinere decoraties voor je kamer. Ik was opzoek naar wat leuke wanddecoraties, want ik vind mijn muren toch nog veel te kaal. Daar kwam ik deze mega grote wereldkaart tegen van Fotobehang.nl. Ik zie hem al boven mijn bed hangen hoor! Maar ik vind deze roze wereldkaart met een marmerprint van Posters.nl ook wel heel tof. Ook typisch een 'blogger' wereldkaart hihi. Maar wel erg leuk.


En zo kan ik eigenlijk wel een hele serie aan artikelen wijden aan slaapkamer inspiratie. Ik vind zoveel leuk en het liefst verander ik mijn kamer elke maand. De items die ik heb laten zien zouden waarschijnlijk niet allemaal in mijn kamer passen, maar mocht ik ooit een grotere kamer krijgen, dan heb ik al zo'n beetje voor ogen wat ik dan zou willen. Uiteraard kan dit altijd nog veranderen, maar dan ga ik gewoon lekker opnieuw inspiratie opdoen!

Waar haal jij altijd je (slaapkamer) inspiratie vandaan?

Liefs,
Chelsey

Dit artikel betreft een samenwerking. Dit beïnvloedt mijn mening niet. 

12 opmerkingen

 1. Die webshop is echt té leuk! Zo te zien verkopen ze echt prachtige items :) Zo'n lamp is heel leuk ja, maar je moet er maar net plek voor hebben. Zoiets lijkt me leuk voor boven een keukentafel bijvoorbeeld, dan loop je er in ieder geval niet tegenaan haha. En die klok is ook heel gaaf! Zoiets pas dan wel weer op elke kamer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze verkopen er heel veel leuke items. Het liefst had ik alles in dit artikel gegooid haha. Dat is inderdaad ook gaaf. Zo'n lamp in de keuken!

   Verwijderen
 2. Ohhh wat een leuke spulletjes! Ik heb over een tijdje ook een inspiratie post voor mijn slaapkamer en ons stijl lijkt erg op elkaar hahah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, zullen wij dan maar gaan samenwonen? Komt het sowieso goed qua interieur haha :')

   Verwijderen
 3. Super gezellige items allemaal! Ik wil ze hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn slaapkamer heb ik al een tijdje hetzelfde en bevalt mij prima. Ik ben meer van de huiskamer aanpakken.
  Zo'n klein kastje kocht ik bij de Action.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Omg zo gaaf! Ik houd heel erg van dat Rose goud/koper <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke items! Ik ben benieuwd hoe je kamer er uit gaat zien! Leuke bezigheid in de vakantie, ik vind het zelf ook altijd leuk om mijn kamer te veranderen. Ik haal altijd inspiratie van Pinterest :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Samen naar de Ikea, I wanna help you with your room make over. Love to do that!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is echt een super leuke lamp zeg! Leuke combinatie van kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Archive