Win een MAC lipstick naar keuze! | WINACTIE

Onlangs gooide ik een poll op Twitter wat voor winactie ik zal houden op mijn blog. De meerderheid (behalve Fabian, die wilde natuurlijk wat anders) koos voor een MAC lipstick naar keuze. Omdat de vorige MAC winactie een groot succes was, ga ik nogmaals een MAC lipstick weggeven! Meer weten over hoe je mee kunt doen? Lees dan zeker even verder.


Waarom ik deze winactie houd? Omdat het steeds beter gaat met mijn blog en ik heb de 1.000 volgers behaald op Instagram! Inmiddels is dit al meer dan 1.100 hihi. Dus ik vond het wel weer tijd worden om iets terug te doen voor mijn volgers <3.

Hoe doe je mee?
- Volg mijn blog op Bloglovin' 
- Laat een reactie (dit hoeft echt geen levensverhaal te zijn) achter in de comments met een geldig e-mailadres! (a.u.b. vergeet die verdomde e-mailadres niet, anders is je deelname niet geldig!!)

En dat was het! Zo simpel is het :)

Extra kans maken?
Dan mag je mij natuurlijk ook volgen op Instagram!

Meedoen kan tot 3 april, 4 april zal de winnaar een mailtje van mij ontvangen.


Goodluck <3

Liefs,
Chelsey

48 opmerkingen

 1. Leuke winactie en ik hoop natuurlijk dat ik win! Ilsavdn@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dit sla ik niet over natuurlijk! Er komt binnenkort een MAC store in de Douglas in Enschede dus dan zou ik een goede kleur kunnen uitzoeken ;) Ik ga duimen! (Ik hoop dat mijn e-mail hier bij staat als je reageert als Google account?)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhhh helemaal superleuk dat je dit organiseert voor de lezers van je blog! Ik maak heel erg graag een kansje op een mac lipstick, een mooi fris kleurtje voor de lente/zomer! ;)
  Super zeg... alle verplichte stapjes doorlopen
  Groetje
  Ilsiee prins/wiefiej@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettend leuke winactie, ik doe graag mee! Een nieuwe MAC lipstick kan ik altijd wel gebruiken :) Ik volg je al een tijdje op Bloglovin' en Instagram! Mijn e-mailadres is wieskerrebijn@gmail.com. Nu duimen maar! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super gave winactie, ik waag heel erg graag een kansje :) Mijn emailadres is Nataschakooiman(at)hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, hele gave winactie! Ik doe zeker mee! PS ik volg je ook op instagram (sarinavdijkx)
  Email: sarina.vdijk@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaaa leuke winactie! Gefeliciteerd met je grote aantal volgers! ☺️ Ik waag vraag een kansje voor een mac lipstick! Ik volg je al heel lang op Bloglovin via mijn Facebook account en ook volg ik je ook op instagram! Dikke kuss, Simone. ( Mijn email adres is Simonevdschoot@gmail.com ☺️)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kennen elkaar al een tijdje en vind je blogs altijd ontzettend leuk om te lezen! Ook eigenlijk de enige die ik lees 😚 Echt super leuk dat je deze actie doet! Op insta volg ik je natuurlijk al op beide accounts! Dikke kus 😘 aichavanliere@icloud.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk zeg! brave staat al heel lang op mijn wishlist dus ik waag een kansje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke winactie Chelsey! Super gaaf dat je zoveel volgers hebt :) Ik doe zeker mee, als ik win wordt het mijn eerste MAC lipstick, haha! *Shocking* Liefs, Sija - contact@readallaboutit.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo makkelijk? Haha!! Nou dan doe ik natuurlijk heel graag even mee. Ik heb namelijk nog steeds MAC Faux op mijn wishlist staan en op de een of andere manier koop ik hem gewoon niet. Heel stom.. dus hem winnen zou ideaal zijn! Ik volg je al heel lang op Bloglovin' en voor de zekerheid, mijn e-mailadres is info@lindseybeljaars.nl X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ohh een MAC lipstick winnen laat ik natuurlijk echt niet aan mij voorbij gaan hoor. Ik doe zeker mee! contact@byrebeccadenise.nl is mijn e-mailadres. Ik zou nu nog even niet weten welke ik zou willen winnen, maar daar wil ik nog niet over nadenken voor het geval ik niet win, HAHA

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Tja, wat zal ik vertellen. Ik zit nu op mijn werk en het weer is niet iets om vrolijk van te worden, dus ik wordt een stuk vrolijker als ik je blog lees. nynkeboer21@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuk!! Ik zou voor Brave gaan, zon mooie kleur! Noortjemin@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gaaaaff! Ik doe mee :)

  Liefs! Tessa-de-Jong@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk!! Ik waag heel graag een kansje! Ik volg je via bloglovin en instagram!

  info@makeuped.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wait what?! Ik zou van de week net naar de winkel gaan om me zelf te verwennen met een mooie lipstick. Komt deze actie op mijn pad, zou fantastisch zijn!

  karinschenk297@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Een nieuwe (MAC) lipstick is altijd welkom hier ;) Ik doe graag mee! Uiteraard volg ik je al op Instagram en Bloglovin'! Mijn mailadres is info@simplynspecial.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oké, dan laat ik mijn levensverhaal achterwege (had nou net zo'n zin om een heel epistel te typen hahahaha)
  Tuurlijk doe ik mee! Mijn mailadres is daphne_goorden@live.nl :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. ik doe graag mee! ik kende je nog niet, maar ik volg je nu :)
  mail: jiafengy@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Te gek, ik zou dolgraag Mac Faux willen.
  Ik doe dus graag mee en volg je oa op Bloglovin & Instagram

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hele leuke winactie ❤ tuurlijk doe ik mee, want lijkt mij heel leuk om een Mac lipstick te winnen! Email ilsevanloon@hetnet.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hele leuke winactie! :)
  Mijn e-mailadres is: xmanuelax@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Superactie! Ik wil dolgraag een keer een echte MAC in mijn bezit hebben! Marlon van der Leest marlonvanderleest@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik doe heel graag mee! En oh, zo herkenbaar inderdaad, iedereen die z'n e-mailadres vergeet te vermelden! Zo irritant altijd hè? Ik volg je trouwens al een tijdje op Bloglovin, en nu ook op insta :) M'n e-mail is hashtagevablog@gmail.com. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik heb wel veel zin in een nieuwe lipstick.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hai! Doe graag mee aan de winactie! Gezellige blog heb je en mooie foto's.
  Groetjes Ciska Lala
  c.lala@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik doe heel graag mee met je winactie! Wat lief dat je dit voor je volgers doet!
  Liefs, Femke
  Mail: info@simplyfem.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat leuk!!! Ik doe graag mee, ik heb nog maar een MAC lipstick dus word tijd dat ik mijn "collectie" ga uitbreiden haha. Dit is mijn email: marshavw@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Dit is LEUK! Ik heb nog geen MAC lipstick en wil er al een hele tijd eentje. Vind ze alleen een beetje prijzig, dus vandaar dat ik er eigenlijk nog nooit een heb gekocht. :') Ik doe dus maar al te graag mee!! Ik dacht trouwens dat ik je al volgde op Bloglovin, maar dat was niet zo. Dat heb ik nu even gefixt! En ik volg je ook op Instagram. :) En nu ga ik duimen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Dit is LEUK! Ik heb nog geen MAC lipstick en wil er al een hele tijd eentje. Vind ze alleen een beetje prijzig, dus vandaar dat ik er eigenlijk nog nooit een heb gekocht. :') Ik doe dus maar al te graag mee!! Ik dacht trouwens dat ik je al volgde op Bloglovin, maar dat was niet zo. Dat heb ik nu even gefixt! En ik volg je ook op Instagram. :) En nu ga ik duimen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Dit is LEUK! Ik heb nog geen MAC lipstick en wil er al een hele tijd eentje. Vind ze alleen een beetje prijzig, dus vandaar dat ik er eigenlijk nog nooit een heb gekocht. :') Ik doe dus maar al te graag mee!! Ik dacht trouwens dat ik je al volgde op Bloglovin, maar dat was niet zo. Dat heb ik nu even gefixt! En ik volg je ook op Instagram. :) En nu ga ik duimen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik kwam er net achter dat ik je nog helemaal niet volgde op Instagram! Hoog tijd dus! Ik volgde je al wel op Bloglovin en Twitter, en ik denk dat je er nu wel uit kan halen dat ik graag meedoe hahaha! Mijn email is: brittvanommeren@gmail.com

  Lekker duimen nu, en ga vooral zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Aah gefeliciteerd! Je hebt ook echt een leuk instagram account. Ik doe heel graag met je winactie. Mac is een geweldig merk. Mn email adres is chantallemauritsch@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Leuk zo'n winactie, maar minder als prijzen websites je winactie opnemen :( Sommige bedrijven zullen het nooit begrijpen. Maar een nieuwe lippenstift zou ik wel kunnen gebruiken. Ik ben mijn MAC lipstick kwijtgeraakt, geen idee hoe.

  mendiewijker@Live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Nou ik volg je op Bloglovin' en op Instagram hoor! Het zou leuk zijn om een mac lippenstift tussen mijn collectie te hebben. Mijn e-mail is jennifersimon1997@outlook.com :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Hi, super gaaf dat je dit weg wilt geven! Het lijkt mij erg leuk xx

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wie wil er nou geen kans maken op een MAC lipstick? :) Ik doe graag mee. Mijn email is info@travellifebeauty@gmail.com. Bovenaan mijn wishlist staat nu Relentlessly Red voor de lente/zomer <3

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Hi Chelsey! Ik doe mee met je winactie. Mijn emailadres is mariska_angel1989@hotmail.com

  Fijne avond, liefs Maris

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Hier word ik blij van en zeg ik zeker geen nee tegen! Volg je op Bloglovin.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Wauw wat een leuke winactie! Wat een verwennerij, ik ben gek op mac lippenstiftjes en er staan een aantal nog op mijn wishlist. <3 Ik volg je op bloglovin en instagram, fingers crossed!
  evelienslingerland@hotmail.com

  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Gefeliciteerd! Wat een mooi aantal! Ik deel graag in de feestvreugde en doe mee. Ik volg je ook op instagram.
  Sabrina at denklicht punt nl

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Ik zou heel graag de Mac lippenstift willen winnen! Mac is nog echt buiten m'n budget met dit studentenleven dus ik hoop het heel graag te winnen!

  Xoxo liefs, D Jacobs ( chachiesusy@gmail.com ) ja mijn email bestaat uit de namen van mijn twee lieve katten hihi xx

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Super leuke winactie!
  Mijn email adres: sanne-bartels@hotmail.com
  En natuurlijk ga ik je ook volgen op Instagram!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Gefeliciteerd met je inmiddels 1368e volger op instagram.

  Ik doe heel graag mee voor de kleur Velvet Teddy.

  Ik volg je al een tijd op www.bloglovin.com/liekevanveen8 en instagram liekevv24
  Mijn e-mailadres is xx_glamourgirls@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Ik doe heel graag mee voor de kleur Chatterbox.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen