Middagje shoppen in Amsterdam | Plog #3

Dinsdag 28 februari ging ik weer gezellig een dagje naar Amsterdam want ik kom er al niet vaak genoeg met Esmee en een vriendin van haar. Het plan was om naar Bulls & Dogs te gaan, maar uiteindelijk zijn we toch alleen even wezen shoppen. De laatste plog is inmiddels alweer even geleden, dus wilde ik vandaag weer gaan ploggen. Kijk je mee?


Ik was 's ochtends al op tijd uit bed. Er kwam namelijk iemand langs van KPN om alles aan te sluiten bij ons. Ook in mijn kamer werd een kastje voor de tv aangesloten. Eindelijk kan ik tv kijken op mijn eigen kamer! Ik begon de dag met een kop (zeg maar eerder bak) koffie.Daarna ging ik naar mijn opa en oma toe, om aan het artikel te werken voor school dat over mijn oma gaat. En ja, ik heb mijn eigen Harry Potter mok bij mijn opa en oma staan haha.Mijn opa was zo lief om mij naar het station te brengen. Het begon namelijk onwijs te hagelen, precies toen ik de deur uit moest.Amsterdam! <3Een schaamteloze paskamer selfie in de Pull & Bear. Ik heb overigens het bloesje en de broek gekocht. Nouja, de broek niet meteen eigenlijk. De broek die ik hier aan heb was net iets te klein. Hij zat prima, maar ik kon er niet mee zitten haha. Een maatje groter hadden ze niet meer in de winkel, dus die heb ik online besteld. Ik rekende ook een fijne trui af. Gotta love this store.Het was inmiddels al wat aan de latere kant. We waren immers ook wat later pas in Amsterdam. Bij de Starbucks kochten we wat lekkers. Maar het was mega druk in de trein. Het was middenin de spits en het was een kortere trein. Dus wij moesten een lange tijd staan middenin het gangpad. Toen er eindelijk was plaatsten vrij kwamen, kon ik eindelijk zitten. De prullenbakjes zouden ze wat groter moeten maken, trouwens. Onze bende paste er nog maar net in haha.Toen ik eindelijk weer in Alkmaar was, moest ik met de bus terug. Gelukkig was het in de bus niet zo druk!


Eenmaal weer thuis lekker knuffelen met poezenkind.In de ochtend kwam een mannetje van KPN langs om alles te installeren bij ons. Ik heb nu eindelijk ook een tvkastje op mijn kamer staan, zodat ik ook gewone tv kan kijken!Echter kon ik geen tv kijken. Ik moest namelijk een achtergrondartikel afmaken voor het vak Tekstschrijven. Dit deed ik met een koek van Starbucks erbij. Deze had ik dus op Centraal gekocht. Het is de Nutella filled cookie, alleen vond ik hem jammer genoeg niet zo lekker. En ja, dat komt uit de mond van een Nutella liefhebber.Zoals jullie konden zien, had ik dus een paar dingen gekocht bij Pull & Bear. We waren overigens ook naar de Hunkemöller geweest. Ik had deze bikini van de Anna Nooshin collectie online besteld, maar xs was toch te klein. In de winkel paste ik maat s en die zit als gegoten! Werd er heel vriendelijk geholpen, dus ik ging met deze prachtige bikini weer naar huis.De plog is toch korter geworden dan gedacht, maar het was inmiddels al weer een lange tijd terug sinds de laatste. Het was een kort dagje in Amsterdam, maar alsnog wel leuk en gezellig.

Wat is jouw favoriete winkel in Amsterdam?

Liefs,
Chelsey
14 opmerkingen

 1. Wat een leuk dagje, super leuk dat je een nieuwe bikini hebt gekocht van Anna Noushin!

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dagje! Ik hou ook echt van de Pull & Bear, geweldige winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's! Die bikini van Anna Nooshin is echt prachtig, ik zie nu pas dat het ook een mooie achterkant heeft! Super relaxed dat je op je kamer tv kan kijken. Pull & Bear vind ik ook zo'n leuke winkel, helaas zit die bij mij niet in de buurt dus ik kijk vaak in de webshop. Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Sija! Hij heeft zeker een mooie achterkant, alleen beetje onhandig tijdens het zonnen haha. Jammer dat er geen Pull & Bear bij jou zit. Bij mij eigenlijk ook niet, maar ik kom best vaak in Amsterdam :)

   Verwijderen
 4. Ik word ook altijd helemaal gestoord in de trein van die kleine prullenbakjes. Lijkt me heerlijk om vaker naar Amsterdam te gaan, is toch net wat te ver voor mij om er wekelijks te komen jammer genoeg :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha you're not the only one! Ik kom er zo'n beetje dagelijks, omdat ik in Amsterdam studeer :)

   Verwijderen
 5. Wauw, die bikini is zo mooi! Leuke mokken ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh heel goed dat je het setje gekocht hebt van de broek en de blouse. Wat ontzettend leuk! Je hebt ook een onwijs leuke achtergrond op je computer hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk dagje zo te zien! En wauw, wat een mooie bikini Chelsey! Die staat je vast prachtig :-). Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat ziet er uit als een leuke dag. Mooie foto's. Amsterdam mijn stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er gezellig uit ik ga aanstaande zaterdag naar Rotterdam! X

  BeantwoordenVerwijderen