Je favoriete foto als tuinposter | Review

Foto cadeau's krijgen is altijd superleuk. Althans, dat vind ik. Een foto op een cadeau maakt het ook wat persoonlijker. Vooral als er een mooie herinnering aan de foto zit. Ik mocht zelf een tuinposter laten maken bij Tuinposter Op Maat, dochterbedrijf van Fotocadeau, en die ga ik vandaag aan jullie showen!


Wat ik als eerste wil melden, is het volgende: wat een top service! Ik had via de website een foto geupload en de bestelling afgerond. Al snel kreeg ik een mailtje, omdat de foto die ik had geupload eigenlijk te klein is en dat zou de kwaliteit kunnen belemmeren. Ik kon direct een andere versie doormailen en dan zouden zij het oplossen. Dat vind ik in ieder geval al top! Service vind ik ook erg belangrijk bij bedrijven.

En dan nu door naar de poster. Toen ik hem uit de verpakking haalde, was het eerste wat ik zei: WOW. Wat is hij groot! Maar dat mag ook wel, voor in de tuin. Het formaat van de poster is 90x120. De dag dat ik de poster binnen kreeg was het echt prachtig buiten, dus heb ik de poster meteen opgehangen en er foto's van gemaakt. Het resultaat daarvan zie je hieronder. Ik heb dus gekozen voor de foto van mij met de Eiffeltoren die Mendie van mij had gemaakt toen wij samen naar Parijs gingen. Ik kon ook wel een lieve foto doen van mijn vriend en ik, maar omdat het in de achtertuin komt te hangen en iedereen er tegenaan moet kijken, ben ik maar gegaan voor deze. Dit is ook de favoriete foto van mijn moeder!


De posters van Tuinposter Op Maat zijn van goede kwaliteit en ze kunnen alle weersomstandigheden doorstaan. Zeker niet onbelangrijk, als hij in je tuin hangt. Ook zal hij amper vervagen of verkleuren. Bij andere buren zie ik wel eens tuinposters hangen die al helemaal vervaagd zijn, dus ik ben blij dat dat bij deze niet zal gebeuren! Ik heb ook gekozen voor ringen in elke hoek. Op die manier kun je hem gemakkelijk ophangen met tie-rips. 


Ik kreeg wel 2 posters binnen, waarschijnlijk ging er iets mis omdat ik de poster had besteld via de site en ik de foto opnieuw moest doormailen in verband met de kwaliteit. Maar daardoor is de poster die nu in de tuin hangt wel van goede en betere kwaliteit dan de andere! Je kunt ook goed de details erin zien. Ik (en mijn familie) ben blij met de tuinposter. Hij hangt er prachtig bij! Hier gaan we zeker van genieten tijdens de warme zomeravonden in de achtertuin.


Hoe vind jij de tuinposter geworden? 

Liefs,
Chelsey

Dit product heb ik mogen ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening niet. 

8 opmerkingen

 1. Mooi hoor en staat heel leuk in de tuin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat leuk zeg! Mijn ouders willen de tuin dit jaar verbouwen en dan een hele grote tuinposter ophangen. Ben ik ook heel benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is die gaaf zeg! Wij zijn met de tuin bezig momenteel misschien dat dit wel een leuk idee is

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super gaaf! Heb je toch nog een beetje het gevoel dat je in Parijs bent ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh je hebt zooo'n leuke foto uitgekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zooo leuk! Erg mooie foto heb je er op afgedrukt, krijg meteen zin om weer naar Parijs te gaan!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Wat een mooie foto. Zo heb je altijd een beetje vakantie in de tuin

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo tof! En wat een gave foto heb je uitgekozen, staat ook heel mooi tegen dat ijzeren hek! :)

  BeantwoordenVerwijderen