De leukste Parijs achtergronden voor je telefoon

Daar ben ik weer met wat leuke achtergronden voor je telefoon! Omdat de afgelopen paar artikelen met achtergronden het zo goed deed, heb ik weer een leuke collectie voor jullie. Dit keer zijn de achtergronden in de sfeer van Parijs. Dus, mocht je een nieuwe achtergrond nodig hebben, lees dan vooral even verder.


1. KLIK / 2. KLIK / 3. KLIK


1. KLIK / 2. KLIK / 3. KLIK


1. KLIK / 2. KLIK / 3. KLIK

Omdat ik niet heel veel mooie achtergronden kon vinden van Parijs (behalve alleen maar van de Eiffeltoren), heb ik ook een paar quotes opgezocht en een paar achtergronden van macarons. Als ik aan Parijs denk, denk ik namelijk ook aan macarons :'). Wil je altijd op de hoogte blijven van leuke achtergronden? Volg mij dan gerust even op WeHeartIt

Wat is op dit moment jouw achtergrond? 

Liefs,
Chelsey


12 opmerkingen