De 'gewoon niet' tag | Personal

We hebben allemaal wel een mening over bepaalde dingen en er zijn vast dingen die je écht niet (of gewoon niet) vind kunnen. Inmiddels is het ook weer veel te lang geleden sinds ik voor het laatst een tag heb ingevuld. De 'gewoon niet' tag zag ik heel lang geleden voorbij komen bij Vera en stond dus al een tijdje op mijn to-do list. Vandaag vul ik hem dan eindelijk in. Klaar voor een potje gezeik?ETEN
Ik hou echt van eten en eet daarom ook (bijna) alles. Het enige wat ik écht niet lekker vind is vis. Oh en snert. Bahh. Het grappige is dat ik zelf in een visrestaurant heb gewerkt. Na het werk kon ik douchen wat ik wilde, maar ik bleef gewoon stinken naar vis. De geur alleen al vind ik vreselijk.

MUZIEK
Hmmm, lastige. Als ik ergens niet zonder kan, is het wel muziek. Wat ik wel echt vreselijk vind zijn die Nederlandse nummers van tegenwoordig met teksten die 10 keer nergens op slaan. Vooral dan van Lil Kleine waar al die koters van 12 jaar hard op gaan. Nee dankjewel.

KLEDING
Hier kan ik eigenlijk wel een heel lijstje van opsommen haha. Meiden die leggings gebruiken als broek en vervolgens schijnt hun string er vet doorheen.. gewoon niet. Nickelson of Canada Goose jassen vind ik ook een echte 'gewoon niet'. Of meiden die hele dagen rondlopen in trainingspakken met Uggs eronder. Getverderrie.

GEUREN
Vis. Geloof dat ik het niet verder hoef uit te leggen?

SEIZOEN
Dit vind ik echt een moeilijke! Eigenlijk houd ik wel van alle seizoenen. Maar als ik dan toch moet kiezen, dan zeg ik: winter, 'gewoon niet'. Gewoon omdat het soms zo koud is, dat je je bed gewoon niet uit kan komen. En ik kan dan mijn lievelingsjas niet aan, omdat die te koud is voor in de winter.

ZOETIGHEID
Ik hou over het algemeen sowieso niet echt van zoetigheid. Vroeger at ik heel graag suikerspinnen, maar die krijg ik tegenwoordig echt niet meer door mijn strot.

YOUTUBE
Al die 'prank' accounts waarvan het overduidelijk is dat het nep is. Als je geld wilt verdienen, ga dan gewoon lekker werken ofzo.

MCDONALD'S
Ik vind het stom dat het ontbijt alleen tot 11.00 's ochtends is (vrij logisch eigenlijk haha!) maar ik wil een keertje graag de pancakes met Nutella uitproberen. Heb echter alleen geen zin om vroeg in de ochtend al naar de Maccie te gaan haha.

PERSONEN
Meiden van 16 tot 20 jaar die continue gillen, schreeuwen en giechelen voor aandacht. Ga weg. Gedraag je.

BEKEND PERSOON
Ik kan natuurlijk niet echt zeggen dat ik een bepaald persoon niet mag, want ik ken geen bekende personen. Maar ik irriteer mij bijvoorbeeld wel aan Kim Kardashian. Iedereen aanbidt haar, maar voor wat? Voor haar dikke reet en tieten? Ik heb er helemaal niks mee en irriteer mij altijd wanneer er dan in het nieuws iets over hun voorbij komt wat eigenlijk totaal geen interessant nieuws is voor mij.

PARTY
Als ik uit ga met alleen mijn vriendinnen, vind ik het altijd vreselijk wanneer andere jongens je van achter proberen te schuren, te 'fixen' en aandacht van je zoeken. They don't take no for an answer. Ik zeg dan altijd dat ik geen interesse heb, omdat ik een vriend heb. Vervolgens antwoorden ze met: ''Ja, dus? Die is hier toch niet.'' GO. THE. FUCK. AWAY.

OUDERS
Ouders die hun kinderen bijna alles verbieden en ze geen vrijheid geven. Natuurlijk ben ik niet de juiste persoon die ouders de les geeft, maar ik weet uit eigen ervaring dat als je een kind juist veel verbied, dat het kind dan opstandig wordt en alles stiekem gaat doen. Zelf heb ik altijd veel vrijheid gekregen en ik praatte overal over met mijn moeder. Ik heb nog nooit drugs gebruikt of rare dingen gedaan en heb er nog steeds geen interesse in. Op school etc. ging het ook altijd super, dus ik ben mijn ouders dankbaar dat ze mij altijd vrij lieten.

Vind je dit een leuke tag? Neem hem dan gerust over voor op je eigen blog! :)

Wat vind jij 'gewoon niet'? 

Liefs,
Chelsey

10 opmerkingen

 1. Hele leuke tag! Die prank accounts vind ik ook helemaal niks. Misschien ga ik hem ook nog wel eens invullen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke tag, en leuke antwoorden haha! Ik ga deze ook maar eens invullen denk ik

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha leuk om te lezen! Ik vind de geur van vis ook niet bepaald lekker, maar als eten vind ik het juist erg lekker :) Ik houd zelf ook niet zo van zoetigheid. Af en toe bij een kop thee is een koekje of chocola wel lekker, maar doe mij maar hartig in the end!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt? Haha! Ik hou niet van de geur en ook niet van de smaak. Hartig for the win!

   Verwijderen
 4. Leuke tag! Die schurende jongens vond ik ook altijd schijt irritant haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahah ohh jaa die jongens bij het uitgaan, super irritant! Zo had ik een keer best asociaal iemand die me helemaal vasthield en me bijna dwong om m'n nummer te geven want ik zag er 'opzich wel leuk uit' (like wtf?)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waaat, dat meen je niet. Sommigen denken echt dat je een of ander prooi bent en dat je een object bent ofzo. Zo'n hekel aan!

   Verwijderen
 6. De pranks vond en vind ik echt enorm sneu.. hou daar niet van!

  BeantwoordenVerwijderen