John Joseph Brill & Kawala for Curated | Fotoreportage

Voor het vak Audiovisueel: Fotografie en Vormgeving moest ik een fotoreportage maken. Ik wist maar niet waar ik mijn fotoreportage over wilde doen, totdat ik mij realiseerde dat ik naar de show van John Joseph Brill en Kawala (georganiseerd door Curated) zou gaan op dinsdag 6 december in Zoku Amsterdam. Ik stuurde een mailtje met de vraag of ik foto's mocht maken tijdens de show en toen werd ik uitgenodigd om naar de soundcheck te komen. Heel tof natuurlijk! Zoals beloofd, zal ik hier op mijn blog wat foto's delen van deze onvergetelijke avond.


Het decor van de show. Gaaf, hè?

John Joseph Brill in zijn element.De jongens van Kawala tijdens de soundcheck.

Dit zijn een aantal van de beste foto's die ik heb gemaakt voor de schoolopdracht! Ik vind het ook heel tof om te zien dat de artiesten zelf mijn foto's delen op hun social media. Vooral omdat dit ook de eerste keer is dat ik zoiets heb gedaan. Ik hoop dat er meerdere ervaringen als deze zullen volgen! 

Liefs,
Chelsey

6 opmerkingen