De leukste Kerst/winter achtergronden voor je telefoon

Sinterklaas is nog in het land, maar ik ben al volop in de Kerst stemming. De fairy lights in mijn kamer maken alweer overuren en ik ben het world wide web al aan het uitspitten voor leuke achtergronden. Zeg nou eerlijk: wie houdt er nou niet van leuke achtergronden voor je telefoon? Ik heb een aantal van mijn favorieten op een rijtje gezet en die deel ik graag met jullie. Sharing is caring.


1. KLIK / 2. KLIK / 3. KLIK / 4. KLIK 

1. KLIK / 2. KLIK / 3. KLIK/ 4. KLIK 

1. KLIK / 2. KLIK / 3. KLIK / 4. KLIK

Tot nu toe zijn dit mijn favoriete achtergronden voor de Kerst/winter. Wil je meer achtergronden voor je telefoon en altijd op de hoogte blijven van de leukste achtergronden? Volg mij dan zeker even hier op WeHeartIt :).

Ben jij als in de Kerst stemming?

Liefs,
Chelsey

15 opmerkingen

 1. SUper leuk, hier ga ik er een paar van stelen! Ik heb al eeuwen dezelfde achtergrond eigenlijk, gewoon een foto met een vriendin :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze ga ik opslaan, heel tof voor de komende tijden om de hele dag naar te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh je brengt me nog meer in de kerststemming <3 !! Ik vind ze heel tof en vind het lastig om de leukste uit te kiezen... maar ik kies er zeker een paar uit die ik ga afwisselen deze maand. Leuk artikel Chelsey! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er zitten echt super leuke achtergronden tussen! Ik ben al helemaal in de kerst sfeer hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat heb je een hoop mooie en sfeervolle achtergronden voor ons verzameld Chels <3 Laat de feestdagen maar snel komen, want ik heb er zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van de eerste rij heb ik de laatste. Deze is zooo leuk!
  Heb 'm toen ook in het groot gevonden voor mijn laptop ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo gezellig! en met deze koude dagen kom ik helemaal in de mood voor kerst. Superleuk ook trouwens dat je jouw header van je blog hebt aangepast voor deze periode van het jaar. I love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie achtergronden! Ik verander eigenlijk m'n iphone achtergrond zelden tot nooit maar ik zit wel al volledig in de kerst stemming.

  xoxoxx Naomi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooie achtergronden helemaal goed om in de kerst stemming te komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik moet zeggen dat ik een hekel heb aan de winter, maaaar deze vind ik wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke achtergronden! Zelf heb ik altijd een foto van m'n vriendinnen/familie/lief op de achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeeh love them! Nu nog kiezen welke ik ga gebruiken...

  BeantwoordenVerwijderen