Handcrème van Decubal | Review

Hi! Het is alweer even geleden sinds mijn laatste post op mijn blog. Sorry about that! Van de week kreeg ik een leuk, onverwachts, pakketje binnen. Namelijk deze handcrème van Decubal. Ik heb al eens eerder wat van hun mogen testen, namelijk de lippenbalsem. Hier was ik al enthousiast over, dus ik ben razend benieuwd naar deze handcrème! Ben jij ook benieuwd? Lees dan vooral even verder.WIE OF WAT IS DECUBAL?
Decubal is een Scandinavisch merk dat al ruim 30 jaar ervaring heeft in de verzorging van de droge huid. Hun producten doen wat ze beloven: jouw droge, gevoelige huid de beste verzorging geven. In vrijwel alle Decubal producten zit een hoog percentage aan lipiden (huideigen vetten). De producten bevatten ook verzorgende oliën zoals amandelolie, avocado-olie en jojoba-olie. Uiteraard bevatten ze ook natuurlijke vetten als sheaboter en kokosvet die je droge huidje zullen redden. En ook zeker niet onbelangrijk: hun producten bevatten geen parfum en parabenen!
Voor meer informatie kun je hun website bezoeken: www.decubal.nl

DECUBAL HANDCRÈME
Oké, genoeg ditjes en datjes. Nu gaan we het natuurlijk even hebben over de handcrème. Over de verpakking valt niet veel te vertellen. De verpakking is eenvoudig met hier en daar wat rode details. Op de achterkant van de verpakking staat nog wat handige informatie (zoals hoe je de handcrème moet gebruiken, voor als je dat nog niet wist).Hieronder zie je de handcrème ''geswatcht'' op de achterkant van mijn hand. Excuses voor de creepy aderen, ik vind ze zelf ook een beetje eng. Maar goed. Het eerste wat ik deed toen ik de verpakking opende, was aan de crème ruiken. Natuurlijk heeft de crème geen aanwezige geur, omdat er geen parfum in zit. Vaak vind ik zo'n geur wel lekker, maar het natuurlijk alleen maar beter voor je droge huidje als er geen parfum in zit.CONCLUSIE
De handcrème trekt lekker snel in en geeft geen plakkerig gevoel. Mijn handen worden er weer helemaal zacht van. Heerlijk! Vaak heb ik tijdens de koudere maanden wel een handcrème nodig, omdat mijn handen eenmaal snel droog worden door de kou. Vooral als ik heb gefietst, moet ik daarna zeker een handcrème gebruiken. Deze handcrème is dus heel fijn in gebruik voor mij. Ook heeft hij een handig formaat: niet te groot, zeker niet te klein. Hij kan gemakkelijk overal met mij mee naartoe. Een blijvertje!


Decubal handcrème voor de droge huid: €5,99 via www.decubal.nl of bij Holland & Barrett

Heb jij al eens een product uitgeprobeerd van Decubal?

Liefs,
Chelsey

De producten in dit artikel heb ik ontvangen van het bedrijf. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

10 opmerkingen

 1. Lijkt me een fijn product, zeker in de winter wanneer m'n handen droog zijn :) Ik kende dit merk nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijn product lijkt mij dit! Ik ben ook zo verslaafd aan handcrèmes haha, oeps! Mooie foto's ook zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, handcrèmes kun je ook nooit genoeg van hebben. Dankjewel Dineke!

   Verwijderen
 3. Dit is een toppertje zo te zien! Fijn formaat ook, zodat je hem lekker gemakkelijk mee kan nemen in je handtas. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel fijn formaat! Ik neem hem ook altijd overal mee naartoe :)

   Verwijderen
 4. Ik heb hem ook gekregen, vind het super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zelf zou ik echt iets vaker handcreme moeten gebruiken. Maar ergens neem ik er niet echt de tijd voor.. deze klinkt fijn omdat ie snel intrekt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was er zelf ook erg laks in, maar elke winter begin ik steeds meer te merken dat mijn handen het wel kunnen gebruiken!

   Verwijderen