Favoriete herfst outfit | Outfit

Inmiddels is de herfst alweer bijna voorbij, maar ik wilde toch nog even mijn favoriete outfit delen van deze herfst. Samen met Esmee ging ik foto's maken in Amsterdam. We hadden een paar prachtige locaties die ook helemaal in de herfst sfeer zijn. Amsterdam vind ik op haar mooist in de herfst! Ben je benieuwd naar de foto's en outfit? Lees dan even verder!De trui die ik in deze post draag, kon je ook al zien in mijn eerste outfit post. Dit is een crop-trui en deze heb ik gecombineerd met een spijkerrokje. En ook draag ik mijn canvas tas van Kensington (liefde voor hun <3). Best grappig eigenlijk. Een jaar geleden zag je mij absoluut niet in jurkjes en rokjes rond huppelen en tegenwoordig is dat anders. Ik denk dat het vooral kwam doordat ik best onzeker was. Niet alleen over mezelf maar ook over wat ik droeg. Ik durfde nooit te dragen wat ik zelf écht leuk vond.


Uiteraard hoort er ook weer een sjaal bij mijn outfit. Ik droeg ook een wat dikkere panty, aangezien ik een ontzettende koukleum ben. Onder de outfit draag ik dit keer geen sneakers, maar Chelsea (heuj!) hakken of hoe je zoiets noemt. Het zijn eigenlijk Chelsea boots, maar dan met een hakje eronder. Deze lopen fijn en ik kan er zo de hele dag op lopen!


Ik liep natuurlijk niet de hele dag rond zonder jas. Zelf vind ik het stom om met een jas op de foto te gaan, maar wilde toch deze ook even in de post gooien. Ik draag hier een jas die ik al zo'n 2/3 jaar heb!


Trui: Monki
Spijkerrokje: Stradivarius
Panty: Primark
Hakken: H&M (oude collectie)
Sjaal: Primark
Jas: New Yorker (oude collectie)
Tas: Kensington Merch

Wat draag jij het liefst in de herfst?
Nog even credits naar Esmee voor de foto's! Yay!

Liefs,
Chelsey

17 opmerkingen

 1. Vooral je trui en sjaal vind ik heel leuk! Mooie foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's Chelsey! :) Super leuk trui ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Awh Chels, je lach!! Zo lief. Mooie outfit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfit! Ik vind je trui echt super leuk in combinatie met de sjaal. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke outfits! En wat blijven de grachten toch een mooie locatie om foto's te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Demi! De grachten vind ik het prachtigst in de herfst :)

   Verwijderen
 6. Hele leuke outfit en mooie foto's!
  Perfecte locatie ook om foto's te maken hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind je jas juist heel leuk om te zien op deze foto's! Hij staat perfect bij je mooie sjaal <3. Deze outfit zou ik ook zo aan kunnen trekken hihi. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh haha, vind je? Ik vind hem namelijk niet echt bij de outfit passen. Dankjewel Lisa! <3

   Verwijderen
 8. I love the clothes,and thanks for your sharing.

  BeantwoordenVerwijderen