Marble iPhone6 hoesje van AlieXpress | New in

Als er iets is waar ik lichtelijk verslaafd aan ben, dan zijn het wel hoesjes voor mijn telefoon (en gevuld speculaas). Vooral nu ik AlieXpress helemaal heb ontdekt, bestel ik regelmatig nieuwe telefoonhoesjes. Want oh, wat zijn ze daar toch lekker goedkoop en ook nog eens leuk! Laatst bestelde ik er weer een paar en ga ik vandaag deze aanwinst met jullie delen! You gotta love marble <3.Als je van marmer houdt, moet je echt dit hoesje hebben. Ik vind hem in ieder geval supermooi en de kwaliteit verbaasd mij ook. Vaak is het zo met hoesjes van AlieXpress dat de kwaliteit nogal korrelig is. Maar dat is zeker niet het geval bij dit hoesje. Deze zal ik een tijdje om mijn telefoon houden!
Als je het hoesje ook wilt bestellen: ik heb hem bij deze verkoper besteld voor maar €2,62 (!!). De verzending was gratis en ik had het hoesje na nog geen twee weken al binnen. Gewoon top voor die prijs dus!

Heb jij al een iets besteld van AlieXpress?

Liefs,
Chelsey

10 opmerkingen

 1. Super leuk hoesje, ik bestelde een soort gelijke ook op Aliexpress!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhh zo mooi!! Is het een hardcase of softcase? Ik ga hem gelijk bestellen haha, mijn hoesje is wel aan vervanging tor

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is mooi he! Oh, helemaal vergeten erin te vermelden. Het is een hardcase!

   Verwijderen
 3. Ohh deze vind ik echt onwijs mooi!
  In januari mag ik een nieuwe telefoon uitkiezen dus ik weet niet zeker of ik m nu bestel.. Is zonde voor maar een paar maanden. Maar daar in tegen is het bedrag ook niet shockerend..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor die ene paar euro's zou ik het gewoon doen! Al is het maar voor even ;)

   Verwijderen
 4. Ik vind het echt een prachtig hoesje!! Ik bestel ook regelmatig op Ali Express en het is tot nu toe nooit tegengevallen. Een hoesje moet ik ook nog hihi. Ik ga deze zeker even bekijken. Ik hoop dat ze ook zoiets hebben voor een Samsung Edge! Liefs www.melikebeauty.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. AliXpress is zeker een fijne webshop! Ze zullen vast ook wel hoesjes hebben voor de Samsung Edge :)

   Verwijderen