Insta lately #1 | Lifestyle

Een social media platform wat erg populair is onder de bloggers: Instagram. We houden er van om onze eigen plaatjes te delen met anderen en weg te dromen bij de perfecte feeds van andere bloggers. Zelf heb ik geen 'feed', maar leek het mij wel leuk om zo nu en dan mijn favoriete Instagram kiekjes hier met jullie te delen! (Voor als je mij nog niet volgt: @lifeaschelsey)Ten eerste deze foto die ik maakte in een pashokje in de Monki. Lekker fout, zo'n paskamer foto. Eigenlijk was het alleen bedoeld om uiteindelijk één rokje uit te kiezen die ik zou meenemen en dat werd dus deze. Iets wat totaal buiten mijn comfortzone ligt, maar daarom nam ik hem juist mee. It's always good to try something different :).


Daarna heb ik gekozen om dit fotootjes van mijn vader's grafsteen ook in dit artikel te plaatsen. Vooral omdat ik zoveel lieve reacties kreeg van jullie. Niet alleen op de foto zelf, maar ook op het artikel die ik die dag plaatste <3.


Stiekem ben ik best trots op dit plaatje. Hij kreeg, voor mijn doen, ook veel likes!


My favorite corner in my room <3.


Ik ben echt dol op polaroids en dan vooral om foto's te maken van polaroids. Deze met mijn vriend is echt mijn favoriet.


Last but not least, een selfie met mijn Harry Potter mok. Je kan wel zeggen dat ik dol ben op Harry Potter.


Laat jouw Instagram account achter in de comments voor het geval ik je nog niet volg!

Liefs,
Chelsey

2 opmerkingen