Classy meets sporty | Outfit

Hi allemaal! Vandaag heb ik iets voor jullie wat eigenlijk totaal buiten mijn comfortzone ligt: een outfitpost! Normaal gesproken sta ik liever achter de camera in plaats van ervoor, maar ik wilde eens wat nieuws proberen. Samen met Esmee ging ik het bos in om outfit foto's te gaan maken. En ik moet zeggen dat ze toch best goed gelukt waren voor de eerste keer. Kijk je mee?Hoe ik mijn stijl zou omschrijven? Het is eigenlijk een mengelmoes van van alles en nog wat. De ene dag ga ik de deur uit met sneakers en een spijkerbroek, de andere dag dwarrel ik rond in een rokje met hakken. Ik kleed mij naar hoe ik mij voel. En het meest belangrijke: waar ik mij ook comfortabel in voel. Op de foto's heb ik een pantalon aan en deze gecombineerd met een trui, mijn Adidas gympen, een leren jasje en een sjaal. De pantalon maakt het classy en de sneakers weer sporty. Door de trui, sjaal en leren jasje is de outfit ook weer comfortabel!Trui: Monki
Pantalon: Bershka
Jas: Primark
Sjaal: Primark
Schoenen: Adidas Originals
Tas: Primark

Foto credits: Esmee Guler. Thanks rat!

Ik ben er nog steeds niet aan gewend om voor de camera te staan, maar ben toch blij met het eindresultaat! In ieder geval heb ik de smaak te pakken, want ik ga binnenkort samen met Mendie naar Amsterdam om daar wat outfit foto's te gaan shooten. Laat mij jullie mening weten in de reacties en feedback is ook altijd welkom <3.

Hoe omschrijf jij jouw kledingstijl?
Liefs,
Chelsey


12 opmerkingen

 1. Ik snap je gevoel helemaal! Ik wil ook graag outfit foto's maken maar sta ook liever áchter de camera hihi. De foto's zijn super leuk geworden Chelsey! En wat een leuke outfit <3 Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik voel me zekerder achter de camera, maar het is altijd tof om eens wat anders uit te proberen! Dankjewel Sija <3

   Verwijderen
 2. Wauw, hele mooie foto's! Mijn eerste outfitfoto's waren echt heel slecht in vergelijking met deze! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk gecombineerd en een toffe locatie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! De locatie is onwijs mooi. Ideaal voor herfstplaatjes :)

   Verwijderen
 4. Wat een onwijs leuke outfit Chels! Helaas ken ik het gevoel dat het een beetje onwennig is vóór de camera. Maar niet nodig! De foto's zijn echt prachtig geworden! 💕

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke outfit foto's. Uhm ik omschrijf mijn kledingstijl als saai haha, het liefst een donkere kleur en altijd wel een lang vest ofzoiets haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Quinty! Donkere kleuren en lange vesten zijn ook tof. Zolang jij je er maar comfortabel in voelt! :)

   Verwijderen