Take me back to Paris | Fotografie

Het is officieel: ik mis Parijs. En hoe. De bladeren veranderen weer van kleur en vallen van de bomen, het weer wordt weer kouder en natter. Kortom, de herfst is er weer. En dat betekend ook dat het inmiddels bijna 2 jaar (!!) geleden is toen ik met Mendie een weekendje naar Parijs ging. 2 jaar is echt te lang en zou dolgraag nog eens terug willen gaan. Omdat ik Parijs zo erg mis, besloot ik om mijn favoriete kiekjes erbij te pakken die ik zelf heb genomen à Paris.


Ben jij al eens in Parijs geweest?

Liefs,
Chelsey

7 opmerkingen

 1. Mooie foto's Chels! Stiekem mis ik Parijs ook..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een prachtige foto's! Zo. mooi. !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben eigenlijk nooit echt een fan geweest van Parijs maar foto's zoals die van jou doen me wel een beetje wegdromen.. misschien moet ik de stad nog eens een kans geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit waren drie daagjes om niet te vergeten! En het weer was ook zo mooi! We hebben toen echt geluk gehad. Ik mis het ook, maar binnenkort even een nieuwe trip plannen.

  BeantwoordenVerwijderen