Save or Kill | Tag

Hi all! Het is alweer een tijdje geleden sinds ik voor het laatst een tag heb ingevuld. Volgens mij zeg ik dat ook iedere keer weer wanneer ik een tag doe op mijn blog haha. Maar dit keer is het wel echt een hele leuke tag. Ik ben namelijk getagd door Brittany (dankjewel daarvoor!) om ook de Save or Kill tag te gaan invullen. Een tag waarin je moet kiezen tussen lastige dilemma's, zelf 10 dilemma's moet bedenken en vervolgens andere bloggers moet uitdagen om uit jouw dilemma's te kiezen. Een erg leuke tag, dus lees snel verder!Hoe werkt het?
- Bedank de blogger die jou heeft genomineerd.
- Beantwoord de vragen, waarbij je steeds kiest tussen twee keuzes.
- Nomineer een paar andere bloggers voor deze tag en vergeet de link naar hun blog niet.
- Maak een lijstje van ongeveer 10 meerkeuzevragen voor de genomineerden.
- Breng de genomineerden op de hoogte van hun nominatie.

Voor 1 dag een jongen zijn of voor 1 dag een dier zijn?
Ondanks ik in mijn volgende leven absoluut een geit zou willen zijn, zou ik toch kiezen voor 1 dag een jongen zijn. Ik zou wel willen weten hoe het is als je onwijs nodig moet plassen en je het gewoon gemakkelijk in de bosjes of tegen een boom kan doen. #lifegoals

Nooit meer kunnen dansen of nooit meer kunnen zingen?
Ha, ik kan beiden absoluut niet. Dansen vind ik wel leuk om te doen, maar dan alleen in de kroeg. Wanneer ik genoeg baco's in mijn mik heb. Grapje. Zingen doe ik wel graag, puur om mijn omgeving ermee te irriteren. Dus dan ga ik voor nooit meer kunnen dansen.

Een chefkok die elke dag voor je kookt of een schoonmaakster die elke dag voor je schoonmaakt?
Hier hoef ik niet lang over na te denken: een chefkok die elke dag voor je kookt. Als je mij echt kent, weet je dat ik dol ben op eten. Schoonmaken vind ik zelf nooit ze erg om te doen. Dusss... chefkok: kom maar door!

Nooit meer je haar kunnen krullen of nooit meer je haar kunnen stijlen?
Ik heb een periode gehad waarin ik mijn haar vaak stijlde. Maar omdat ik geen dik haar heb, zorgen krullen ervoor dat het juist voller wordt. Nooit meer je haar kunnen stijlen, dus!

Trouwen met Justin Bieber of Channing Tatum?
Ik moet toegeven: Justin Bieber is aardig goed opgedroogd en hij maakt leuke muziek. Maar ik kies toch voor Channing Tatum. Ik bedoel: hallo? Heb je hem gezien in Magic Mike? Juist. (Sorry Thom, ik hou nog steeds van je!)

Appeltaart of chocoladetaart?
CHOCOLADETAART. Duidelijk, toch? Haha!

Nooit meer lipstick dragen of nooit meer je nagels lakken?
Nog zo'n lastige. Hmmm. Nagels lakken doe ik niet zo heel vaak meer, lipstick draag ik wel bijna dagelijks. Nooit meer je nagels lakken dan maar.

Geen blog of geen social media?
Ahhhh, Britt. Are you serious?! Hoe moet ik hieruit gaan kiezen?! Met pijn in mijn hart zeg ik geen blog. Want als je er zo over nadenkt, kan je ook ''bloggen'' via social media platformen als Instagram. Zo heb je tegenwoordig ook het ''live bloggen'' via Facebook. Dus dan maar geen blog!

10K unieke bezoekers of 10K euro?
Deze vind ik ook lastig. Natuurlijk wil je veel unieke bezoekers op je blog, maar die 10K euro klinkt ook aardig goed. Eigenlijk blog ik vooral voor mezelf, omdat ik het leuk vind. Hoeveel mensen het lezen, vind ik niet zo super belangrijk. Ik kies voor 10K euro. Dan koop ik daarvan wel bezoekers *huilen van het lachen emoji*.

Mijn dilemma's:
1. Boeken of films?
2. Een week op vakantie naar de zon voor €10.000 of een week gratis op vakantie in eigen land?
3. Nooit meer mascara kunnen dragen of nooit meer foundation kunnen dragen?
4. De rest van je leven geen taart meer mogen eten of de rest van je leven geen ijs meer mogen eten?
5. Nutella of Duo Penotti?
6. Elke dag chips als ontbijt eten of elke avond McDonald's eten?
7. Iemand opnieuw voor de eerste keer ontmoeten of €10.000 euro krijgen?
8. Nooit meer een foto mogen plaatsen op Instagram of nooit meer Snapchatten?
9. Schrijven of lezen?
10. Nooit meer je haar wassen of nooit meer jezelf scheren?

En ik nomineer:
Tessa - Daily Inception
Nina - Simplynspecial
Desiree - Just My Life
Romy - Rose Amère 

Heel veel succes girls! Ik ben benieuwd naar jullie keuzes. Als je niet bent genomineerd, maar je wilt de tag toch invullen: ga je gang!

Liefs,
Chelsey

7 opmerkingen

 1. Ah leuk dat je hem hebt ingevuld Chels! Lastige vragen waren het hé. Ik wil zó graag voor een dag een jongen zijn. Ik hoop dat die droom ooit uit kan komen hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha ik zal ook 100% altijd voor chocolade taart kiezen! en leuk ingevuld :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke tag, ik moet het ook nog invullen. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik ben ook getagd door Britt en vind het wel leuk om te zien hoe jij de vragen in hebt gevuld. Ik ga zeker even goed nadenken hoe ik alles ga beantwoorden haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou ik heb hem ook even overgenomen voor mijn eigen blog!

  BeantwoordenVerwijderen